-
PROHARDVER!
Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Kékes525 #20996 üzenetére
Én nem javaslom az egybe 10tbot.
Nalam is van elegendő mennyiségű (cirka 30 tb) hdd, de 4tb a max méret itthon...
Én is nem rég érdeklődtem itt ekkora hddk iránt, elég gyerek cipőben járnak a tapasztalatok ilyem méretekben.
Azért is javaslom én a 'kisebb' hddt mert ha a nagy elszall akkor nem semmi idő mire visszapakolsz rá mindent, még akkor is ha 'csak' másod szintű backup.
Ez csak az en szubjektív véleménye
Nalam is a ház tobb pontján van mentett állományok, es ez mellett van még offline backup, biztos amii biztos elvenArról nem is beszélve hogy folyamatos 10 tbnyi adat másolás, milyem mértékben meg tudja terhelni az adott külső ház vezérlőjet, amiben a 10 hdd működik
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
A topik a gyárilag összeszerelt külső merevlemezekkel foglalkozik és ad információkat, valamint tanácsokat a vásárlók számára. A külső házak, dokkolók stb. az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak.
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót mindenképpen olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Milyen merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
• Particionálás
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- 250gb / 1TB SSD / 3TB Red HDD
- SSD többféle, sata 2,5"
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest