Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bizoonik
tag
Elolvasgattam itt az utóbbi hsz-eket és ugye azzal egyet kell érteni, hogy semmi sem tökéletes. Csak szimplán szubjektív véleményekre alapozva nem lehet vásárolni hiszen akkor sosem vennél semmit mert nyilván nincs 100%-ban kitűnő termék, és mindig lesz olyan akinél épp szar volt, és lehúzza, hiszen neki az a tapasztalata, ő az alapján alkot véleményt.
Az is igaz, hogy a léghűtés kevesebb rizikófaktorral bír mint egy víz vagy kompakt vízhűtés, nyilván mert nem is annyira bonyolult.
Viszont én azért nézegettem a kompakt rendszereket (H110 v2 főleg) mert tetszenek, tehát amellett hogy relatíve hatékony, még jól is néz ki, és nekem speciel nem tetszenek ezek az óriás hűtőbordás 20 kilós hűtők,ahogy benézel az amúgy üveges gépházadba és csak azt látod
.. illetve szélességre elég lekorlátozott (25 cm) a gépházam helye az íróasztalomban ezért nem rakhatok be bármilyen házat amiben vígan elférnek a toronyhűtők.
Így most az aprók között láttam H110 v2-t ~27K ft körül, kérdezem, hogy megéri-e használtat venni, és ha igen megközelítőleg mit milyen árban?
Nem szeretnék elfogultan márkafüggő lenni, nekem a Corsair cuccok tetszenek, azért mondogatom épp ezeket. De új vagyok a témában, sosem volt ilyesmim, úgyhogy bármilyen véleményt, tanácsot javaslatot szívesen olvasok
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Villanyszerelés
- Last Epoch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Háztartási gépek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest