- Apple notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NightGT
senior tag
Sziasztok,
Ma megjött egy Arctic Liquid Freezer II 240es, a legutóbbi eshop24es akcióból 24k-ért csomagküldéssel. Kellett rá várni 3 hetet, de egyáltalán nem bánom...
Nagyon csendmániás vagyok, így kicsit aggódtam - de mikor először bedugtam a 40%ra állított csatlakozóba, azthittem, DOA (dead on arrival) a cucc, annyira halk Lényegében nincs hangja...a pumpának hajtva is minimális, és a 40mm VRM venti sem hangos egyáltalán, pláne kis fordulaton.
Picit lötyög benn a víz, üresen maxon aztán kellett egy keveset járatni és forgatni (radiátor fent, pumpa alul), hogy kinyomja a levegőt a tetejére.
Egyetlen dolog, amit vsz. modolni fogok rajta, az az, hogy lecsatlakoztatom a VRM ventit, és talán a 2 radi ventit is, hogy tudjam külön-külön vezérelni őket. A VRM venti nálam 70% körül indul rajta, de szeretném kicsit korábban kapcsolni. Amilyen vastag a radi, ez egy 9700on szerintem sose fog 50% felett menni
Speed is the only truly modern sensation
Új hozzászólás Aktív témák
- 1db Alphacool NexXxoS XT45 Full Copper 360mm radiátor !
- ASUS ROG Ryujin II 240 (90RC00A0-M0UAY0) - ÚJ, BONTATLAN, SZÁMLÁS, GARANCIÁLIS!
- ELADÓ SAPPHIRE PULSE RX 6700XT + BYKSKI BLOKK
- Új bontatlan Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-N RTX 4090 + Backplate (Referencia kàrtyákh (13429)
- ASUS ROG Strix LC II 360 ARGB (90RC00F1-M0UAY0) garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest