- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Warzoz
senior tag
válasz Biga123 #14198 üzenetére
Bluechipben van készleten ARCTIC Liquid Freezer II 360 34e-ért. 2 év garival
Én még 1 év garral vettem, ugyanitt.[ Szerkesztve ]
-
Biga123
addikt
válasz bonifa333 #14196 üzenetére
"A vezetőképesség arányos a víz ásványi anyag tartalmával, amely az elektromos vezetőképességért felelős (az elektromos ellenállás reciproka). A nagy tisztaságú desztillált víz vezetőképessége 5,5 μS/cm, az átlagos ivóvízé 500–1000 μS/cm, míg a tengervízé 52 mS/cm[1] Ez azt jelenti, hogy a tengervíz tízezerszer jobb elektromos vezető, mint a desztillált víz."
[link]
Szal valamennyire vezet.
UH mindenkinek igaza van---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Motion_Blur #14192 üzenetére
Glikosam ALU + desztvíz..
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #14190 üzenetére
Biztos, hogy nem sima desztvíz kell bele. Az vezeti az áramot. Szerintem ásványi folyadék lehet bennük.
-
Motion_Blur
félisten
válasz Warzoz #14186 üzenetére
Én erősen gondolkozom hogy lekapom a H100i-ról a réz talpat.
Egyrészt kíváncsi vagyok hogy van-e trutyi, másrészt kiderül hogy levegős-e, ha igen akkor töltenék rá folyadékot. Sima desztvíz kell bele?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
huszee
csendes tag
Üdv,
Úgy érzem kezdi megadni magát a kártyám:
https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-GTX-1080-SEA-HAWK.html
Játék/terhelés alatt simán megy 80-90 fokra. Vettem a radiátorra egy 120mm-es ventit mert a gyári már kattogott, berregett minden baja volt így legalább már nem hangos.
De ezen kívül egy csomószor lehet hallani, mintha csorogna benne a folyadék. Gondolom elérkezett az ideje, hogy után legyen töltve.
Nem tud valaki esetleg ebben segíteni, hogy ki vállal ilyet vagy céget aki megjavítaná?
Én annyira nem szeretném darabokra szedni és piszkálni.
Illetve lehetőleg nem szeretnék új AIO-t se venni rá 30 ezerért.
Köszi előre is a segítséget. -
Warzoz
senior tag
válasz tanosj #14180 üzenetére
Ilyet vettem ideiglenesen amíg az Arcticom meg nem jött. Igényes a csomagolása. Tele van pakolva a csomag mindenféle jóval. Viszont pl a radiátoron a lapos csövek (nem tudom van-e valami nevük) olyan vékonyak, nem is értem, hogy préselődik át rajtuk a hűtőfolyadék. Annyira kevés anyag van a radiátorban, hogy azt hinné az ember, papírból van, folyadék meg lehet benne pár ml. Érzetre nagyon könnyű volt. Erősen kellett fognom, hogy a huzat ki ne fújja a kezemből
A ventilátorok amik hozzá vannak, nekem már a "nagyon hangos" kategóriába estek. Nem is használtam őket, csak kipróbáltam. Az Arctichoz képest olyan 8-10C fokkal melegebb volt az i7 10700k-m, max ventifordulaton.
Amint megjött az Arctic, el is adtam rögtön. -
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Motion_Blur #14181 üzenetére
Jaja, durva.
1,5 hete volt alzán 105-ért
-
tanosj
tag
válasz Motion_Blur #14183 üzenetére
Láttam láttam a hogy keresel...
Én azzal a Deepcool-al szemezgetek.. már nem akarok olyan magasságba el menni...
Kíváncsi leszek mit mondasz rá!
-
tanosj
tag
válasz Motion_Blur #14181 üzenetére
Látom te sem nyugszol, mióta beszéltünk nekem is bogarat ültettél a fejembe és 360-as AIO-t akarok a Lian li-be
-
Motion_Blur
félisten
válasz Capt.Obvius #14179 üzenetére
most nézem, 127k LOL
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
tanosj
tag
Sziasztok!
Nem igazán találok értelmes infót, tudnátok segíteni?
Erről lenne szó, olcsósága ellenére van valakinek tapasztalata?
Kraken X62-t váltana mert a mostani házban a 360-as AIO lenne az ütős...Köszi
Üdv
J -
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Motion_Blur #14178 üzenetére
Persze, hogy nem - ám nem mondom hogy rosszak a csájná cuccok, mert a Galahad is nagyon jó lett GN szerint.
Kicsit sajnálni fogom az Krakent mert az szép, az Arc pedig mint egy Chokito reklám
Szívem szerint egy Z73 lett volna, de hülye lennék annyit adni egy LCD-ért...
-
Motion_Blur
félisten
válasz Warzoz #14176 üzenetére
Igen, már tuti hogy rev 3 lesz, bízom benne hogy tartós cucc lesz
Ahogy láttam a képeiden pont elfér a Tomahawk VRM "fészkében", így tuti hogy nem lesz gond a szerelésnél.
Capt.Obvius: nem mered...
[ Szerkesztve ]
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Motion_Blur #14173 üzenetére
Hát srácok ez olyan mintha valamivel felsértette volna...
A kommentekben elég sokan betámadták szegényt...
A tesztjei alapján pedig mindjárt ilyet rendelek: 50 dodo és veri az arcticot is
-
Warzoz
senior tag
válasz Motion_Blur #14175 üzenetére
A videóban egyébként a rev 1 van. Csinált később egy másik videót az Arctic AIO-ról amiben már a rev 2 van. Most meg már amit te is kapni fogsz, meg ami nekem is van, az már a rev 3.
És igen, a VGA felöl minden kis felhevített levegőmolekula egyenesen felmegy most a radiátoron át...ez a legfőbb érv amellett, hogy szétbarmoljam a házat.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz Warzoz #14174 üzenetére
Megnyugodtam
Szerintem jó lesz ez, csak mindenképpen oldalra kell tennem a radit (leheőleg kívülre) és pull módba belülre a ventiket ahogy Te is írtad.
Az RTX 3080 Nálad még jobban befűt mint nálam a 3070-es ráadásul én alul is feszelem, így 200W körül eszik/termel. És nem mindegy hogy 23-24 fokos, vagy mondjuk 35 fokos levegőt kap a radi.
-
Warzoz
senior tag
válasz Motion_Blur #14173 üzenetére
Köszi. Szerintem ez gyártás közben keletkezhetett rajta. Nekem úgy tűnik, mintha csak a ventik kábele már eleve sérült lett volna amikor rákerült a harisnya. De nem, ilyet nem tapasztaltam az enyémnél. hasonlót sem. Teljesen jónak tűnik nekem amúgy a két tömlő is, nem merevek, pont eléggé hosszúak, rugalmasak. A csatlakozásokról nem tudok mit mondani, nem mertem nagyon megcibálni őket. Remélem bírják a gyűrődést
(Ja hogy van még rajta egy fémháló is a tömlőkön...vagy nem is értem mi az a drótköteg ott , hogy került az oda? )
[ Szerkesztve ]
-
Warzoz
senior tag
válasz Motion_Blur #14170 üzenetére
Neked az XL-be simán el kell férnie oldalra a radinak ha kirakod, az centikkel nagyobb ház, belülre meg a ventiket teszed.
A minőséggel nincs bajom, attól eltekintve, hogy az olcsóság érdekében egy csatlakozóra rakták a ventiket meg a pumpát, aminek a vezetéke az egyik tömlő mellett van elvezetve a harisnyázás alatt. Ez, meg hogy a harisnya nem fekete, hanem egy átlós szürke csík fut végig rajta, nem valami esztétikus.
Ezt a kábeltörést nem nagyon értem. Tudnád linkelni a videót amiben láttad? Nem a tömlő törik? Mondjuk én nem tapasztaltam hasonlót. A VRM ventinek sem hallom a hangját, a pumpa is csendben van. Én csak kicsit jobb teljesítményre számítottam, de lehet csak nálam nem klappol valami.[ Szerkesztve ]
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Motion_Blur #14170 üzenetére
Most hogy én is berendeltem ne ijesztegessetek már
-
Motion_Blur
félisten
válasz Warzoz #14169 üzenetére
Értem. Ez alapján nekem is megy felülre, mert oldalra szerintem se fér be, túl vastag a radi. Egy sima 27-es radi is necces már ahogy nézem.
Remélem teljesítményben előrelépés lesz a H100i után, és megbízható is lesz. A 2 év gari nem túl kecsegtető azért + láttam videót arról hogy törik a kábel. Ilyen probléma nincs Nálad? Frankó a minőség?
-
Warzoz
senior tag
válasz Motion_Blur #14168 üzenetére
Még felül van.
Két lehetőségem van. Az egyik, hogy felül rárakom még a 3, az AIO-hoz kapott ventit push/pullba. Pont annyi helyem van az alaplap felett. Ezzel az a gondom, hogy nincs pwm hosszabbítóm (most rendelni sem akarok). Az a megoldása az Arcticnak meg nem nagyon tetszik, miszerint egy alaplapi venti csatlakozóra rakjam a pumpát, a vrm ventit meg a 3 radiátorventit. Jelenleg csak a vrm venti meg a pumpa van egy csatlakozón.
A másik lehetőség az oldalt lenne a radiátornak. Itt belülre nem tudom rakni a radiátort mert útban lenne az USB csatlakozó ami az alaplapba van dugva, meg ronda is lenne (nekem nem tetszik). Kívülre meg azért nem fér, mert a ventilátor rögzítő fém panelja alul két szegeccsel van rögzítve ami 3 mm magasságig belóg. Ez a 3 mm pont annyi, amennyi kellene a böszmenagy radiátornak, hogy beférjen állítva. Ha ezt a két szegecset lereszelem/vágom onnan, akkor tudom átrakni a radit. Még nem vitt rá a lélek.
A VGA-t is vizezném később egy G12-vel meg valami 360-as AIO-val, aminek oldalra menne a radiátora, akor meg csinálhatnám az egészet vissza. Már gondoltam épített vízre is 3 radiátorral, de ezt talán majd nyáron vagy még később...
Szóval agyban még gyúrok rá, hogy szétbarmoljam a házat, vagy maradjon-e így ahogyan van. -
eszakas
senior tag
válasz bonifa333 #14157 üzenetére
Ez zárt rendszer szerintem minimális levegő lehet benne vagy még annyi sem, nem rázogattam az enyémet de nem éreztem hogy lötyögni benne valami.
Nem hinném hogy célszerű lenne vákuumot csinálni a házba a többi alkatrész miatt. Azoknak kell a hideg levegő.Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Grózi
Topikgazda
válasz boogie84 #14161 üzenetére
Nincs abban semmi szopás,ha nem vagy műszaki analfabéta..
Cserébe olyan hőfokokat és csendet kapsz amit egy játékvíz sem képes megközeliteni és nem csak cpu-n hanem vga-n is.
Én játékvizért nem adnék 50-60K-t.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
fisi
senior tag
válasz boogie84 #14161 üzenetére
Én is erre a Corsairre mentem volna csak aztán haver aki szintén az enermaxra ment rá küldött teszteket aztán azokban a hang stb-ben valóban az enermax jobb volt mint a corsair, meg olcsóbb is aztán ezért választottam ezt mégis.
Amiben a corsair nekem jobban tetszett az a szoftveres ellenőrzés, hasonló az NZXT- hez.
Most már marad ez.
Az enermax eddig annyiban még más az a pumpa alig, de azért jól hallható búgó hangja de mivel fix ezzel nem lehet mit kezdeni. Igazából a Kraken is fullon hallható volt azért, szal együtt tudok élni vele. -
fisi
senior tag
válasz Speed® #14160 üzenetére
Láttam a videót, de van rá 2 év gari ha nem variálták meg akkor ennyi idő alatt úgyis kiderül.
A ventik nagyon halkak, nagy fordulaton sem hangosak.
Igazából a pumpa hallható csak amikor megy alapon a gép, ez jobban búg mint a Kraken anno, de az is egy idő után bekopott, remélem ez is ilyen lesz.
Ami nekem nem tetszett, hogy csak biosból vezérelhető a cucc, nem úgy mint a Kraken, illetve minden világít rajta ezt eléggé nehéz volt kiküszöbölni, mert ugyan a ventiket alapból be se kötöttem, de a pumpa rgb vezeték nélkül is világított. Úgyhogy csak rá kellett dugnom az rgb kábelt. Ezzel már ki bírtam kapcsolni a világítását.
Alapból is van 4 fok különbség a Krakenhez képest, de a Horizon zero dawn menüjében már kb. 10 körül láttam amennyire néztem, a jó Isten tudja mi van az Epic kliensben meg a játékban ami miatt ez tekeri legjobban a procit már a kezdetektől fogva?JA a seb nem mély haverrel azóta is ezen röhögünk.
-
boogie84
veterán
Valószínűleg én is a csillámpóni játékházba fogok telepíteni Corsair iCUE H150i RGB PRO XT-t vagy Corsair iCUE H115i RGB PRO XT-t ha jó deal lesz az 5900x.
Szvsz semmi baja annak a háznak, nem értem miért fikázzák. Attól h játékvizet teszünk bele mert nincs kedvünk szopni egy komplett vízkör építésével?#14163 fisi
Az RGB-s csillámpóni ventiket úgysem szeretem, ráadásul ha jól tudom az XT pont nem viálgít csak a pumpa. Úgyis cserélném a ventiket BQ SW3 HS ventikre, és talán abból 2db 140-es jobb választás lenne a 280-hoz, mint 3db 120as a 360-as radira.[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
fisi
senior tag
Hűtő témához
Nemrég szereltem be az Enermax Liqmax III 360 as szettet.
Nagyon meg vagyok elégedve vele, szépen hűti az 5900x - et, és eléggé halk is.
Ja és a "csillámpóni játékház" HP 500 mesh cooler Master házba is röhögve befér.
Árban 42 ezer a Merlin - nél. 2 év garival.
Ha esetleg másnak is olyan háza van, amiben nem nagy a hely, vagy "csillámpóni játékháza" lenne... -
eszakas
senior tag
válasz bonifa333 #14143 üzenetére
Hát ha a radiátorra gondolsz akkor elég sok házban így rakják be így éri a leghidegebb levegő a radiátort.
Csak így a gép más alkatrészei kapják a radiátorról lejövő hőt.Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Warzoz
senior tag
válasz Motion_Blur #14153 üzenetére
Én november 9.-én rendeltem a 360-as Arcticomat, akkor már pont lemaradtam az utolsó darabokról. Közben meg a teljes konfigom minden darabja megjött már. Csak a procihűtő nem volt sehol. December 28.-án jött a mail, hogy mehetek érte. Utólag azért örülök, hogy nem mondtam le a rendelést és nem is mondták vissza. Reméljük te is megkapod. Nagyon kelendő a cucc...
[ Szerkesztve ]
-
Grózi
Topikgazda
válasz thomasvold #14145 üzenetére
Érdemes,két jó 140-s venti vastagon ráver a 200-sra.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Motion_Blur
félisten
válasz Speed® #14147 üzenetére
Emailben vissza lett igazolva közben, igaz 2-3 hetes szállítási idővel.
Így már csak lesz belőle valami.egyébként az Arctic oldalán is out of stock van, ez az alapvető probléma
[ Szerkesztve ]
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Jocikablack #14151 üzenetére
avx teszt alatt már izzad, mert ott 87 fokig is felmegy simán és olyan 80-83 fok között mozog átlagban.
-
Jocikablack
tag
válasz Capt.Obvius #14150 üzenetére
Sztem ez nagyon jó eredmény. Az FPU az nagyon megterhelő.
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Capt.Obvius #14149 üzenetére
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Jocikablack #14148 üzenetére
Na mindjárt kreálok egy tesztet
-
Jocikablack
tag
válasz Capt.Obvius #14138 üzenetére
Aidában légyszives egy sima cpu tesztet csinálj már (ha nem gond). 10 perceset. Akkor lenne viszonyítási alapunk.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Motion_Blur #14146 üzenetére
Aztán majd felhívnak, hogy megszaladt az ár, kell-e :S
-
Motion_Blur
félisten
Felhívtak a még jó árban rendelt Freezer II 360 kapcsán, hogy kb. másfél hét még a beszerzési idő... így is tartom-e? Hát bizony tartom...
-
thomasvold
őstag
Phanteks MicroATX-es házban 280-as Artic, Ryzen 5800X-hez. Nagyon kicentiztem
Egyelőre még csak belepróbáltam a házba. Szerintetek érdemes lecserélni az első 20-as ventilátort két 14-esre? Fentebb is csúszna az egész, szerintem jobb lenne, mert éppen ott kellene be az áramlat. Látszik a képen mennyire sok még a kihasználatlan hely a 20-as fölött. Sajnos a 20-as fogatása fix, nem lehet fentebb csúsztatni. Hátul pedig egy 14-es van.
[ Szerkesztve ]
-
Jocikablack
tag
válasz Capt.Obvius #14138 üzenetére
Ugyanezt tervezem én is. A jelenleginél csak jobb lehet sztem. Lehet gyorsan megrendelem. Ez a leszerelt gépház oldal jelenleg... kicsit gáz
-
bonifa333
aktív tag
válasz Motion_Blur #14140 üzenetére
Köszi!
-
bonifa333
aktív tag
Sziasztok!
Mikor hőfokot mérték procinal, akkor temperature- nél package-et nézték vagy core értékeket? Melyik programmal? Köszi
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Motion_Blur #14133 üzenetére
Nagyon kíváncsi leszek mit alkot, meg a vertical gpu is.
Ha nem válik be átadom valamelyik kedves fórum társnak
-
veterán
válasz Motion_Blur #14135 üzenetére
Büntetővám miatt drágulnak a PC alkatrészek , Trump ezt is elintézte.... Na de hátha normalizálódik a helyzet ,ha Biden lesz a soros.
-
Atish19
őstag
válasz Motion_Blur #14131 üzenetére
Aqua-n tegnap még 33 volt ma már 39
-
Motion_Blur
félisten
válasz Capt.Obvius #14132 üzenetére
Jövő hét közepére várható kb.
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Motion_Blur #14131 üzenetére
Neked megjött már amúgy?
-
Motion_Blur
félisten
Aki rendelne Arctic Cooling Liquid Freezer II 360-at, az még SOS-ban tegye meg, mert ahol hétvégén is frissültek az árak, ott már 33-34k-ról 37-39k-ra emelkedett, de több helyen kilőtt az ára 40k fölé.
[ Szerkesztve ]
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Jocikablack #14129 üzenetére
Oké megírom. Nekem se tetszettek ezek a hőfokok amúgy, de zárt rendszerből kb ennyit lehet kihozni.
Másik topikban veséztük és azt az infót kaptam, hogy ez ennyi lesz, max nyerek 5 fokot.
-
Jocikablack
tag
válasz Capt.Obvius #14128 üzenetére
Légyszíves majd írd meg a különbségeket. Lehet én fogtam ki hitvány ventiket. Bár nekem 60c felet 75%, 70c felett 100%.
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Jocikablack #14127 üzenetére
Talán egy picivel jobbak a 360-as radik, de szívesen megírom a tapsztalatomat majd, mert rendelem a világ legrondább radiátorát az LF 360-at
Mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy a gépem hangja szinte semmit sem változik terhelés alatt. A ventik kb max 40-50%-on mennek...
-
Jocikablack
tag
válasz Capt.Obvius #14126 üzenetére
Ezek szerint felesleges lenne új hűtőt vennem?
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Jocikablack #14122 üzenetére
9900KF-em van X72-vel. 5GHz AVX 1, tehát 4,9-en ketyeg kitaposott tüdővel realbench alatt.
85-87 fok volt a peak, átlagban 76-80 fok között mozog így 1.305 V fesz mellett
-
Jocikablack
tag
válasz Motion_Blur #14121 üzenetére
Nálam az FPU teszt 3 perc alatt 92 C. Bár a 9900K sajnos forrófejűbb Le is lőtte az aida a gépet..
[ Szerkesztve ]
-
eszakas
senior tag
válasz bonifa333 #14120 üzenetére
Szia.
Nekem is ilyen házam volt. A kétventilátoros corsair H100i kompaktvíz noctua ventilátorokkal volt használva benne. Egy i7 3770K-t hűtött. Sajnos a radiátor miatt nem voltak a legjobbak az értékek. A procid nagy hőtermelése miatt nem tudom hogy érdemes lenne-e beruházni egy olyan hűtőre ami beleférne. Szóval nem nagy előrelépés lenne. Ha egy háromventiset tudnál beleapplikálni akkor talán előrelépés volna.Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #14121 üzenetére
Na majd arról is jöhet egy ilyen.
Van itthon egy 10700-asom. Lehet berakom ma a 10600k helyére és megnézem azt hogyan hűti a tegnap posztolt hűtő és ház kombó. -
Jocikablack
tag
válasz LemonHorse #14119 üzenetére
Nálam az I9 9900k 5Ghz-n megy 1.3V . Az X63 van rajta. Kevésnek tartom. Game alatt átlag 65C, vannak 75 C-s tüskék. Cinebench alatt 85 c-ig megy. Hűtés maximumon. Nagyon hangos.. Ezeket az eredményeket úgy kaptam, hogy a gépház oldalát le kellett vennem, egyébként +5-10C. Jól szellőző házban van. NZXT H710 i .
Esetleg nekem mit ajánlanátok? NZXT x 73, vagy arctic l freezer 2 360? -
bonifa333
aktív tag
Sziasztok!
I7 10700kf procihoz keresnek vizhutest.
A 250w holeadas miatt ott már a leghutesnek vége van.
Eddig noctua nh d14 hutom volt rajta.
Mit ajánlotok?
Haf 922 ház, g skill 2*8 gb3600 MHz RAMKoszi
-
LemonHorse
tag
Mivel procit fogok cserélni kell egy új hűtő. Egy i9-9900K a kiszemelt áldozat. Az NZXT Kraken X53 vagy X63 jó párosítás mellé? Van valakinek tapasztalata? Megéri a plusz pénzt az X63?
- Maxi
-
NOKA32
aktív tag
válasz LemonHorse #14115 üzenetére
Wow eléggé el van rejtve azt kell mondjam , kerestem de ez eszembe nem jutott.
Köszönöm szépen. -
törölt tag
-
NOKA32
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnék váltani AM4 foglalatra és van egy Arctic Liquid Freezer 240 hűtőm az első széria, semmit sem találok arról hogy jó-e AM4 hez (vagyis a listában nincs benne, de reménykedek)
valaki tud erről valamit? Jó lenne ha nem kellene cserélnem.
Köszönöm. -
Dr.Zolo
csendes tag
válasz Motion_Blur #14071 üzenetére
Ez kompatibilis amúgy az LGA1200-as foglalattal?? Mert az Arctic oldalán nem írja hozzá az 1200-as foglalatot...
Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van.
-
zsintai1987
tag
Üdv!
Egy Coolermaster h500 mesh házam van, benne a venti színvezérlők "4pinesek" a házhoz adott csatival összekötöttem mind a 2 nagy ventit és ment az alaplap rgb vezérlőjébe.
Tegnap beépítettem egy Enermax Liqmax III ARGB 360 (ELC-LMT360-ARGB) amin "3tűs" rgb vezérlés van. A dobozába csak egy 2-es elosztó van. Hogy hozhatnám össze ezeket hogy mind az alaplapi 1darabba menjenek?3700x, ASUS 570prime, 2X16GbCorsair 3200 cl16 , ház:CM 500P fehér, Seasonic Focus+ 550W 80+ GOLD, rx 5700xt nitro+
-
aktív tag
Sziasztok, véleményetekre lennék kíváncsi, adott egy fractal design kelvin 24s, gyárilag bontható a rendszert, az lenne a kérdésem, hogy szerintetek megbirokozna egy dubla 20-as radiátorral? meg még egy kiegyenlitő tartályt kötnék rá aztán vga.
Előre is köszi.Weboldalkészítés, gyorsítás, fejlesztés, költöztetés
-
Rottweiler89
senior tag
válasz #65537792 #14103 üzenetére
Na az király, legalább a hűtés nem megy a levesbe! 😉
Köszönöm a választ! 😉DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
törölt tag
válasz Rottweiler89 #14102 üzenetére
1200=1151/1150
-
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
Liqmax II 240-et 1200-as tokozásra rá tudok pakolni?DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 10
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Thermalright Frozen Notte 240 RGB vízhűtés Új 6hó jótállással!
- ThermalTake processzor vízhűtés újszerű 6hó jótállással!
- Eladó Lian Li GA II LCD és Hydroshift 360-as Vízhűtők!
- ASUS ROG Ryujin II 240 (90RC00A0-M0UAY0) - ÚJ, BONTATLAN, SZÁMLÁS, GARANCIÁLIS!
- GPX-N Alphacool Eisblock Aurora Plexiglass RTX 3090/3080 with Blackplate
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest