Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- RAM topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.ovcsák
csendes tag
válasz
alibaba78 #12199 üzenetére
Sziasztok, Visszamenőleg szeretnék pirossat kertni alibaba78-nak
A megbeszéltek alapján, zökkenőmentessen lebonyolított cseréért.
csere tárgya
A cserébe kapott alkatrész makulatlan, hibatlan.
Korrekt, egyenes, jóember megérdemelt a piros pötty.(és elnézést a késésért')köszönöm...
-
Kérnék egy fekete pontot [Barett 50cal] kollegának mert:
Eladott nekem egy Logitech Z3 hangfalrendszert úgy hogy tökéletesen működik semmi baja!De mikor megérkezett a cucc se kép se hang.Akkor eszébe jutott hogy ja tényleg szigetelő szalagozta a jack csatit jobbra balra hogy szóljon és tegyem én is azt.Nos ez nem tetszett mivel nem erről volt szó és szigetelő szalagozva is csak az egyik fele szólt.Beadtam szervizbe ahol jutányos áron 3k-ért lecserélték a jack kábelt és ő igéretett tett ha visszajön a nyaralásból ezt a költséget megtéríti.Nos amióta hazajött se megtérítés se reakció nem volt a leveleimre.Így sajnos nem ajánlom senkinek az uriembert hiába régi tag! -
mijos
senior tag
Kérnék egy piros pontot mert vettem innen, DaveJr-nek! Minden rendben volt, a leírtaknak megfelelt, a postával is minden jól ment.
-
Roberth
csendes tag
Piros pöttyöt szeretnék kérni maciajegess sporttársnak ezért a várárlásért. Előzékeny, gyors, pontos vevő és még a MÁV szerencsétlenkedése (aug 20.) miatti buszozástól is megmentett.
-
RgS
tag
Guinness kollégának kérnék egy pirosat, mivel gyorsnak és rendkivül korrektnek bizonyult a HTC Touch HD átadása során.
Ugyanezen erények Imperator999-ről is elmondhatóak, ő 2x1GB Crucial BallistX memót vett tőlem; szintén csak ajánlani tudom!
-
CrAck69
senior tag
Kérnék szépen 1 Piorosat RiddleR nek
Vettem tőle egy SSD-t és nagyon köszönöm.
Rendes korrekt partner
Üdv. C. -
pipas
csendes tag
hali
pirospont ezért [link]00(Sárbogárd
-
Vagtam
tag
Piros pont tiborandras kollégának a Schyte Venti korrekt vásárlásért. Köszönöm
-
tytyty
tag
Piros
slayerenkala] -nak a remek 4830ért. -
szergej
tag
válasz
Wind-Storm #12374 üzenetére
PIROS ponttal tartozom Wind-Storm kollégának, mert korrekt, gyors vásárló és minden rendben történt az adásvétel során !
-
tiridrisz
újonc
Piros pont bpribelszkinek, mert egy jó kis parfümöt üzleteltünk
-
Wind-Storm
őstag
Szeretnék egy nagy pirospontot adni Szergej kollégának ezért a maxtor elektronikáért.
Korrekt, megbízható eladó, csak ajánlani tudom
szerk: egyébként haverom helyett én intéztem az ügy lebonyolítását, azért van az ő nevén feladva a hirdetés. -
Csabixxx
tag
Kérnék egy piros pontot http://prohardver.hu/tag/enclave.html a jó cpu [link] ért.
-
Pete87
tag
Szeretnék kérni egy pirosat westcoastog kollégának. Postázva vette ezt tőlem!
-
scapegt
őstag
Adnék egy Pirosat Irvine18 fórumtársnak. Vett tőlem egy SE W880i-t, aminek már sajnos nincs meg a linkje, de a piros mindenképp jár Neki! Gyors, megbízható volt az adás-vételkor.
-
poffsoft
veterán
Továbbá
Jákusz kollégának a sempron 3000+ vételéért...
valamint
ko9 kollégának ezért a vételéért...
(kevés ez a negyed óra...)
-
poffsoft
veterán
-
Beya
tag
válasz
weresgyufa #12264 üzenetére
Én is adok egy nagy piros pontot weresgyufa kollégának a sikeres üzletért. Ajánlom mindenkinek pontos, korrekt és nagyon segítőkész eladó.
Beya
-
nagyjani
csendes tag
Nagyon nagy piros mortel kollégának, egy asus szuper routerért, még buszozott is egyet, hogy meglegyen az üzlet. (a linket nem találom, bocs)
-
nagyjani
csendes tag
Pirospontot kérnék garaba15-nek ezért jó vele üzletelni!
-
partyphoto
tag
scapegt [link] részére piros pont jár
-
Taru
tag
aero. forumtársnak jár a piros, 2db hűtőbordát vett tőlem előreutalással.
-
wheelie13
csendes tag
oszi99-nek mehet a piros. Két DDR1 noti modult vettem tőle.
-
PeeTr84
csendes tag
Szeretnék kérni egy Nagy Piros pöttyöt zsolesz010 kollégának ezért az E8400 bizniszért! Elvittem, összerakta, és azóta tökéletesen megy!
Bátran üzleteljetek vele!!PeeT
-
DonMedve
addikt
ADAM1337 kollégának kérnék egy hatalmas pirosat sikeres VGA bizniszünkért!Gyors, pontos, korrekt eladó,minden flottul zajlott!
-
mrbig25
őstag
kisza25 érdemel egy piros pontot. Korrekt, megbízható eladó - minden a megbeszéltek szerint zajlott. Üzleteljetek vele bátran
Üzlet tárgya: PowerColor HD 4670 PCS -
Santosh
tag
Kérnék egy pirospontos k.karcsi93 -nak ezért az üzletért. Pontos, korrekt, rugalmas vevő. Csak ajánlani tudom.
-
kartusz
csendes tag
Piros pontot kérnék crazi kollegának. Ezt a laptop ventit vettem tőle.
Korrekt PH-s, bátran ajánlom mindenkinek!
-
szucsi72
csendes tag
válasz
apriliabenny #12050 üzenetére
Piros pont --HARDCORE-- kollégának ezért az üzltért!
-
MixY
tag
Pirospont jár Zunex kollégának!
Egy 1GB-os ramot vettem tőle, pontban ott volt a megbeszéltek szerint, gyorsan lezajlott az üzlet, és tökéletesen működik a cucc! -
kefebacsi
csendes tag
Ezért az [üzletért] piros pont jár [leonel] kollégának a korrekt és gyors eljárásért, és a működő termékért! (és a türelméért)
-
batman.
senior tag
BlackPriest fórumtársnak kérek egy pirosat, öröm vele az üzlet .
-
aram01
nagyúr
kérnék egy pirospontot iceman1988-nak egy vga-t adott el nekem korrekt üzletfél csak ajánlani tudom
-
cass
aktív tag
Nagyon nagy pirosat kérnék szépen HartgeH3-2.8 üzlettársamnak! Jó áron adott el kiváló állapotú Ipodot!
-
rodman91
csendes tag
Piros pontot kérnék viktor82 kollégának a sikeres üzletért.
-
dnblive
újonc
egy piros pontot kérnék Dominiator kollégának ezért az üzletért. korrekt időn belül küldte a terméket.
-
dnblive
újonc
egy piros pontot kérnék Dominiator kollégának ezért az üzletért. korrekt időn belül küldte a terméket.
-
Satan_Claus
őstag
Ja, es a monitorert piros labda pirkt-nek is.
-
FRENK1988
veterán
Ugyancsak elaller kollégának jár a piros mert kaptam egy hibátlan PS/2 hosszabbítót. Innen is köszönet neki
-
Satan_Claus
őstag
Ezert a konfigert jar a pirospont Shao-nak
-
Virág et.
senior tag
Pirospont amigafanatic kollégának. Kis értékű posta+utalás jellegű üzletet bonyolítottunk, és pontosan utalt (nem előre, az összeg nagyságára való tekintettel nem akartam az időt húzni ezzel).
-
Dante85
csendes tag
Nagy piros pont driftmester kollégának a videó kártya cseréjért.
-
ati012
őstag
BlackPriest kollégának jár a piros.
2x512MB Kingmax HC RAMot cseréltem vele némi lóvéra és 2x512 Samsungra.
Korrekt, csak ajánlani tudom! -
Prom
tag
A jár a piros Pipas nak SSD vásárlásáért...
-
Shodan
őstag
egy nagy piros pont [wrcpowaa]-nak a gyors és pontos üzletért. És a nokia töltőért [ac5-e]
-
aram01
nagyúr
pirospontot kérnék marcipan72 kollégának tápot és házat vett tőlem.Szó nélkül előre utalt korrekt vevő csak ajánlani tudom
-
szabiii
csendes tag
[kotibor] fórumtársnak tessék bevésni a pirosat a korrekt adásvételért
-
kgergo23
tag
Remnant kollégának kérnék egy bitang nagy pirosat a Starcraft 2 Collector's Edition - ért. Nagyon segítőkész volt és maximálisan elégedett vagyok a hozzáállásával. Respect neki
-
Eddie141
senior tag
Sziasztok!
romero28 - nak kérnék egy hatalmas piros pontot ezért a kártyáért és a kiváló ventilátor szabályzóért!.
Remek ember, és nagyon korrekt és megbízható üzletfél. Megéri vele megismerkedni, ezt garantálom
Köszönöm az ismételt kiváló üzletet! -
MadOnion
csendes tag
Ezennel egy nagy pirosat szeretnék kérni HartgeH3-2.8 fórumtársnak, a korrekt üzlet lebonyolítása miatt. Köszönettel: MadOnion
-
bishopx2
tag
Piros Pont [ezért az üzletért] [hegeanabol-nak] Köszii, szuper a kártyaa...
-
HEMOND
csendes tag
Piros pontot szeretnék kérni opel8v fórumtársnak ezért az üzletért korrekt volt és pontos, a kártya is működik hibátlanul megérdemli a pirosat
-
HartgeH3-2.8
addikt
Egy piros pontot szeretnék kérni MadOnion forumtársnak amiért egy kiválló minőségű telefont adott el nekem korrekt áron.
A jövőben is örömmel üzletelnék vele.Köszönöm -
geocsaba
csendes tag
Piros pontot kérnék qqwerty kollégának az alaplapi hátlapért. Segítőkész, korrekt és gyors.
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Thinkpad L14 Gen2 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest