Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
razor03
aktív tag
sanzi007 kap tőlem egy pirosat a korrekt üzletért!
-
törölt tag
válasz
lastflight #14095 üzenetére
Én is kérnék egy pisros pötyit LastFlight kollégának! Korrekt és pontos eladó!
Köszi
-
Jubiii
tag
Hyhy!
Kacsaesokos fórumtársnak jár a HATALMAS PIROS, mert nagyon rendes és tisztességes üzletfél volt ezen laptop adás-vétele kapcsán!
-
lastflight
csendes tag
Szeretnék egy nagy pirosat kérni peto.istvan kollégának, mert korrekt és igen megbízható üzletfélnek bizonyult!
Ezt cseréltem vele egy 775-ös procimra!Üdv
lastflight -
ntomi77
csendes tag
Kérnék Eupalaestrus kollégának egy piros pontot. Az üzlet posta sgítségével létrejött.
Az üzlet: http://hardverapro.hu/apro/compaq_evo_n600c_notebook_elado_2/hsz_1-200.html -
Steve1979
aktív tag
zuhi_ fórumtársnak kérnék pirosat [ezért a bizniszért]
korrekt üzletfél
-
coqito
tag
Piros pont madarasz92 -nek a gyors és korrekt üzletért! Egy vízipipát vettem tőle. Nagyon segítőkész volt és gyors is! Köszönöm neki ...
Üdv: coqito
-
grrpowa
aktív tag
Egy pirospontott kérnék mirmur forumtársnak egy Leadtek 8800GT-t vettem töle nagyon jó árban
.A hirdetést már törölte sajnos nem találom
-
Uher84
csendes tag
Egy piros pontot kérnék http://prohardver.hu/tag/killer93.html Killer93 fórumtársamnak http://hardverapro.hu/apro/nokia_e51_black_4/hsz_1-50.html ezért az üzletért.
-
Lara1
csendes tag
http://hardverapro.hu/tag/ombi5.html csillagos ötös jár neki!Ezért az üzletért:http://hardverapro.hu/apro/0_perces_iphone_4_16_gb_gyari_fuggetlen_azonnal_at/hsz_1-50.html
-
replay007
tag
Jár a PIROS memphis_19 nek EzÉrT az üzletért.
-
honfi_mark01
csendes tag
Egy nagy-nagy piros pontot kérnék csoda120-nak a 30db telefonért.
-
IBel
csendes tag
Megköttetett az üzlet Pete87 kis CF-kártyájára. A C64-em nevében is köszönöm!
-
cashback
őstag
Kérek egy pirosat bsnss1976 fórumtársnak. Vásároltam tőle egy Pentium-III S 1266MHz processzort. Gyors lebonyolításból jeles!
Köszönöm.
-
goyo206
senior tag
-
szucsi19
tag
Kérnék pirosat dvdbackuper üzlettársnak ezért még házhoz is hozta!
-
PH-User
addikt
Kérnék egy piros pontot dvdbackuper fórumtársnak a világítós szelepsapkáért, rendben ideért, megbízható és gyors eladó!
Ajánlom mindenkinek a vele való üzletet! -
sshr3kk
tag
Livius -nak egy piros pontot kérek, sajnos a hirdetésből már kivettem pár nappal ezelőtt, amit vett tőlem (eee pc töltő).
Nagyon korrekt vásárló, csak ajánlani tudom!
-
HUNNIA1920
őstag
Kérnék egy piros pontot pempellini kollégának ezért, illetve m4rc! kollégának ezért.
Köszönöm! -
yankee
tag
kérnék egy pirosat elismerésül a korrekten vásárló hubai kollegának.
-
360xbox360
tag
Egy piros pontot kérnék Ghost79-nek 2 xbox játékért. Köszi az üzletet
-
Zaki85
csendes tag
Pirospont Remnantnak. Egy új Xbox 360-at vettem tőle, pénteken rendeltem meg, hétfőn telefonált, hogy átvehetem, és kedden már nálam volt a gép.
-
vivike77
tag
[ritterkrisz] kollégának egy nagy piros pontot [ezért] az üzletért korrekt gyors és megbízható! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
-
TakkerX
aktív tag
pirosat kérnék qpackk-nak a nagyszerű omnia2 fóliákért
-
blacky79
csendes tag
carlosfly fórumtársnak egy piros a gyors korrekt vásárásért
-
Pistivi
tag
Sziasztok
Egy nagy pirospontot szeretnék adni kotibor -nak
ezért az üzletért. -
DannYboi
csendes tag
Piros pontot kérek szépen Pete87 -nek a 17" Compaq s710 monitorért!
Villámgyorsan bizniszeltünk!
-
URSAmedve
csendes tag
Gyurma07-nek szeretnék egy piros pontot kérni, ezért: Leadtek Winfast TV2000 XP RM. Minden tekintetben korrekt vásárló, ajánlom!
-
Boozerka
csendes tag
Üdv Ic3man kollegának egy piros pontot kérek az alábbi taranzakció sikeres lebonyolítása véget :[link]
-
carlosfly
csendes tag
blacky79 kollégának pirospont a gyors korrekt üzletért.
-
akaido
addikt
kymera kollégának nagy piros pont a noti vinnyogóért!
-
trinity2
csendes tag
Vissza is jár a piros pötty Defender 24 kollégának az N70-es elő-hátlap bizniszért
Korrekt, megbízható vásárló volt. -
Zaki85
csendes tag
hdpetinek hatalmas pirospötty, pár db xbox360 játékot vettem tőle, és a pénz megérkezése után már másnap itt volt nálam a csomag. boltoljatok vele bátran!
-
razor03
aktív tag
ficsmix fórumozónak adnék egy pirosat, postai úton utánvéttel intéztük az üzletet
-
santa clause
aktív tag
egy pirospontot szeretnék kérni zozi_ fórumtársnak a korrekt és igen csak gyors üzletért!!!
gyönyörű hibátlan Thermaltake Soprano házat sikerült tőle vásárolnom!!
köszi szépen!! -
osztraksajt
őstag
Egy pirospontot igényelnék alpha01 fórumtársnak a hibátlan cuccért és a hozzállásért, mindenkinek ajánlom, korrekt eladó!
-
matyee
őstag
gooool kollégának piros pont egy klipsch 2.0-ás hangfal eladásért. (topicot már zárta nincs linkem hozzá)
-
matyee
őstag
Piros pont kotibornak ezért (razer da2 egér)
http://hardverapro.hu/apro/elado_eger_5/hsz_1-50.html -
nothim
csendes tag
Egy nagy pirospont SMIRDEX-nek a gyors és zökkenőmentes bizniszért!
Gyakorlatilag majdnem 24 órán belül lezajlott az ügylet (utalással, kiszállítással). -
Kisiparos
csendes tag
Kérnék egy pirosat Realfalconnak ezért a 256MB-os ramvételért.
-
CrazyMax
tag
Nagy piros pont, meg minden jár VITTUKA mesternek.
Mert gyors, precíz,megbízható és nem utolsó sorban rugalmas partner.
eme hirdetés kapcsán vásároltam tőle. Nagyon ajánlom mindenkinek.
KÖSZÖNÖM! -
bélanea
csendes tag
Piros pont hudakmuvek-nek korrekt üzleti partner. Sandisk 32Gb-os SDHC-t árultam. Link már nincs meg ..sorry
-
Devid_81
félisten
Piros pöttyöt kérnék Geby kollégának a jóféle alkatrészekért.
Köszönöm! -
alias_bobo
tag
04ahgy fórumtárssal már a sokadik üzletünket bonyolítottuk le zökkenőmentesen, jár a pirospont!
-
rx7tomy
tag
Kérnék egy nagy pirosat foglalt nev kolegának a nagylelkűségért és ezért a boltért.
-
interbalu
csendes tag
Pirospontot adnék K!LLeR-nek [ezért]
-
Orsee81
csendes tag
Piros pontot adnék oregcsókának, a gyors, korrekt biznisz lebonyolításért!
-
törölt tag
Pirospontot szeretnék kérni hathatós segitségnyújtásáért .D. , kkarika222 ,derapo kollégáknak.
-
törölt tag
pirosat kérnék tboy34 fórumtársunknak ezért az üzletért.
Aktív témák
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest