Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
powermause
tag
Egy piros pont [horiza1]nek a korrekt és gyors üzletért.
-
kiralylev
csendes tag
Kedves Gardo emberkének kívánok nagy pirospont, azaz pozitív értékelést nyilvánosan kérni, mert egyszerűen nagyszerűen és jól sikerült az üzlet vele.
-
Matrixuser
csendes tag
Egy nagy pirospontot kérnék romero28 tagtársnak, aki egy meghiúsult üzlet után alkudozás-kötözködés nélkül megtérítette a postázási költségeket. Szuper korrekt fazon!
-
packdiler
tag
kambino üzlettársnak jár a piros pont, egy Heavy Raint vettem tőle csak már leszedte
pedig mondtam hogy értékelésig ne !!!!
Mindegy ami jár az jár, korrekt!!!
-
Lajkó
őstag
csaby1984-nek szeretnék kérni egy pirospontot a korrekt bizniszért! Hűtőpasztát vettem tőle.
Megbízható korrekt eladó! -
AdamP900
tag
Nagy piros pont Aggregator -nak a Q9400 -as prociert! Korrekt elado, rugalmas csak ajanlani tudom!
-
Piros pont AdamP900-nak, korrekt vevő volt.
-
Kérnék szépen egy pirospontot embe kollegának Ezért az üzletért. Korrekt, megbízható, pontos partner ajánlom mindenkinek!
-
dani502
csendes tag
Kérnék szépen egy piros pontot kovis kollégának.
A vett xbox360-os játék tökéletes állapotban van, gyors megbízható ember, csak ajánlani tudom. -
brian1974
tag
Pirospontot, ill. pozitív értékelést kérek az alábbi üzletfeleimnek -akikkel az elmúlt napokban, hetekben üzleteltem- a korrekt, rugalmas üzletért!
Velük érdemes üzletelni:
repa9845
Dante68
Rico33
MegaPici
Monsi77
Beretta 92R
Yg0R
Grof-Zero
Pintyesz
mkriszadmin -
Taru
tag
Piros pont jár bolygo85 -nek, 1db hűtőbordát vásárolt tőlem.
-
umek
tag
Sziasztok!
TomXXX kollégának kérnék egy piros pontot, immáron boldog tulajdonosa egy LG L1950SQ monitornak ennek az üzletnek köszönhetően, korrekt vásárló.
aya fórumtársnak szintén jár a piros pötty, korrekt, pontos vevő. 512/400 Hynix DDR memória cserélt gazdát.
-
Gál István
senior tag
Piros pontot szeretnék kérni Csabroncka fórumtársnak. Korrekt vásárló. link
-
Pörp
senior tag
Piros pontot kérnék Aggregátor fórumozónak. Korrekt, nagyon gyors, nagyon jó állapotú terméket kaptam tőle!
-
Tom-e
aktív tag
Piros jár fluorka-nak is
-
Geller72
veterán
A soron következő pirosat kérném Tobias kollégának ezért az üzletért. Minden a legnagyobb rendben zajlott. Köszönöm a lehetőséget.
Geller -
Antimatrix
senior tag
válasz
Komcsi #13387 üzenetére
Piros pontot kérek Komcsi fórumtársnak
a "nagy ház" üzletért ime: Obsidian
n@gyon korrekt eladó
- 2 napot várnia kellett míg a vashoz "hozzákerestem" a papírt
becsomagolta előre - és csak a postára adást várta veleolyan súlyos és nagy volt -hogy a postás azt mondta inkább visszahozza de nem pakolja ki be és hozza ki ismét
-
aya
addikt
umek fórumtársnak egy pirosat kérnék, egy 512mb ddr 1 memoria gyors és korrekt leszállitása miatt.
-
Beya
tag
Egy óriási piros pont Winner_hun fórumtársnak az önzetlen segítségért. Nagyon korrekt, segítőkész, bátran lehet hozzá fordulni.
Beya
-
Csabroncka
addikt
Piros pont Gál István részére a korrekt üzletért (Creative X-Fi Xtreme Music)
thx
-
Palkova
tag
Kéretik egy piros jópont mediaguru1 -nek az alábbi témában lebonyolított üzletért és a jó cuccért!
Kovács Pál (palkova)
-
Antimatrix
senior tag
válasz
alias_bobo #13701 üzenetére
Pirosat kérek alias_bobo fórumtársnak egy processzort vettem tőle 2magos AMD királyt
-a proci elsőbbségivel másnap itt is volt
-korrekt és gyors -ez a mai világban extrémen jó -
pbela
csendes tag
rebb -nek piros pontot kérnék.
Korrekt áru, ügyintézés hibátlan. -
pirospont
drótosnak a SATA káblekért életem egyik leggyorsabb üzletét kötöttem vele!
-
NaNorbert
aktív tag
válasz
#16939776 #13751 üzenetére
Nagyon köszönöm.
Az úri ember nagyobb tiszteletet érdemel. Elküldte előre a CM GeeminII hűtőt, és utólag kellet csak fizetnem, (azt is késve, véletlen).
Hálás vagyok az úrnak....Piros pontot neki...Duracellm...
-
törölt tag
Piros pontot szeretnék kérni Lista_x kollégának,
Ezért az üzletért. Gyors és megbízható -
törölt tag
Piros pontot szeretnék kérni Zoleek kollégának,Ezért az üzletért. Köszönöm!
-
törölt tag
Piros pontot szeretnék kérni Nanorbert
kollégának, ColerMasterGemini2-es üzletért! -
bolygo85
tag
1db Pirosat kérnék Taru[link] kollégának a korrekt üzletért csak ajánlani tudom
-
darkna
csendes tag
audi100td kollégának kérnék egy piros pontot korrekt, megbízható üzletfél.
-
Csaszykj
aktív tag
Elmaradtam pár pirossal, így kiosztanám őket, nehogy szó érje a ház elejét.
redstar16 kollegának kérnék egy pirosat ezért a rambizniszért. Előreutaltam, postán zajlott a bizinisz, gyors & korrekt fórumtárs!
Neoteric kollegának kérnék egy pirosat ezért a procibizniszért. Előreutaltam, postán zajlott a biznisz, gyors & korrekt fórumtárs!
MorphBCS kollegának kérnék egy hatalmas pirosat ezért a VGA bizniszért, előreutaltam neki, pedig pár napos újonc volt, telefonon előre egyeztettünk mindent, gondos csomagolás mellett postázta a kártyát, melegen ajánlom mindenkinek, megbízható kollega és fórutárs, csak így tovább!
strike-force kollegának kérnék egy pirosat ezért a tápbizniszért. Előreutaltam, postán zajlott a dolog, minden rendben ment.
hoffmanka kollgának kérnék egy pirosat ezért a winyóbizniszért. Előreutaltam, postán zajlott a binzisz, nagyon gondosan becsomagolta! , korrekt & gyors fórumtárs!
Minden fórumtársnak köszönöm a zökkenőmentes üzleteket, mindenkinek még1* Köszönöm az üzletet!
-
nuendo
tag
Gardo kollegának adnék piros pontot a a Zalman ventillátor eladásáért!
-
geogabcsi
tag
Szeretnék kérni egy nagy piros pontot oszi99-nek. Egy WD 80Gb PATA notebook HDD-t vettem tőle, amelyről nálam kiderült, hogy hibás, ezért visszaküldtem és ő visszautalta a pénzt.
-
Lacpac
őstag
Kérnék egy pirosat jegyezni afterburner_ -nek a nyomtatófejért.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
damdadam #13737 üzenetére
Én is kérnék egy viszont pirosat [damdadam] kollégénak.
Korrekt, gyors és problémamentes üzlet volt.
Köszi! -
stairmaster
tag
Szeretnék egy pöttyöt szabi1975-nek Nagyon korrekt! Ajánlom mindenkinek!
-
Coolmen
csendes tag
Egy pirospontot kérek vinibali urnak !
http://hardverapro.hu/apro/gigabyte_ga-m55sli-s4_rev_1_0/hsz_1-50.html
Korrekt megbizható és nagyon jó áron adta el az alaplapot :GIGABYTE GA-M55SLI-S4 rev.:1
-
gabor0628
csendes tag
Piros pontot kérnék Lala1234-nek, aki vett tőlem egy [laptop billentyűzetet]
-
tibibi
őstag
hatalmas pirosat kérnék littlejohnnytopiktársnak ezért a prociértelöre elküldte és próba után utaltam az árát ezért szeretek a ph-n üzletelni.
-
tunde83
csendes tag
Javaslom a piros pont odaítélését hajni1987 fórumtársunknak, mert féláron adta a HIS HD 2600XT-t amely kiválóan működik!
-
users
tag
Egy pirosat kérnék viktor82 forumtársnak
ezért az üzletért -
icon
senior tag
Illetve piros pont a hipergyors üzletkötésért Tomi7887-fórumtársunknak is.
-
audi100td
nagyúr
darkna-nak kérnék egy piros pontot, korrekt, megbízható üzleti partner, ajánlom mindenkinek!
-
Norberto666
tag
Kérnék egy pirosat Gardo-nak ezert az uzletert Sapphire 3650!Megbizhato es korrekt!
-
CHROMED7
tag
Sziasztok!
Kérek egy pirosat DHLexel kollégának a memkártyáért!
Korrekt ár, thx! -
Gardo
tag
Norberto666 fórumtársnak igényelnék egy nagy piros pontot a HD3650 videokártya miatt! Megbízható, kapcsolattartó partner!
-
A_ScHuLcZ
addikt
Kérnék 1 pirosat farkasadam kollégának a gyors és pontos üzletért, némi gond volt a lappal, de kiderült, hogy nálam volt a hiba, így ezúton is elnézést kérek tőle, ezt a lapot vettem tőle.
-
szabi1975
csendes tag
stairmaster adnék 1 piros pöttyöt a gyors és korekt eladásért ezért http://hardverapro.hu/apro/hajvasalo_kerestetik/hsz_1-200.html
-
teratti
senior tag
Nagy piros pont jonner-nek! Kétszer is üzleteltem vele és nagyon korrekt frankó srác. Ajánlom mindenkinek!
-
Nus
tag
Egy piros pontot kérnék [Gardonak] a következő adás vételért: [Kingmax RAM] Még nyár elején történt az üzlet csak sajnos elfelejtettük kikérni a piros pontot
-
sampaio
csendes tag
Pirospont ati012 nek a segítőkészségéért és az amd konfigért amit összetett.
-
mckay
aktív tag
jotek007
-> piros pont
[link] -
modflow
veterán
Kérnék egy piros pontot VictorHUN-nak, megbízható, korrekt ember ezért az üzletért.
-
murlock
csendes tag
hegeanabol kollégának megy megint egy piros a 175W-os tápért. Minden a megbeszéltek alapján történt, sőt még gyorsabb is volt
-
alias_bobo
tag
Pirosat kérnék Antimatrix kollégának, korrekt vevő! Az üzlet tárgya: 550 BE C2
Aktív témák
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest