Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
helkis
veterán
ismét egy nagyobb pontosztás következik, hála a lustaságomnak
mindenki korrekt, megbízható PH-s!
gyors, pontos, rugalmas volt az üzletek során, a jutalmazottak és a tetthelyek: -
Hornetx
csendes tag
G4ga-től vettem egy microsoft sidewinder X5-őt minden renben volt pirospontot érdemel a gyors és korrekt üzletért.
-
Buko01
tag
Sziasztok, piros pontot kérnék G@be22 fórumtársnak, ezért az üzletért, gyors, korrekt! köszönöm!
-
szaki42
tag
válasz
Lacimacika #10291 üzenetére
Jár a pirospont Lacimacika kollégának ezért az utánvétes vásárlásért!
Ajánlom -
koege
csendes tag
válasz
public73 #9621 üzenetére
dj79 fórumtársnak intéznék kapásból 2 pirospontot.
- az egyiket mert korrekt, gyors és rugalmas eladó, lehet vele kommunikálni és egyeztetni rendesen. tényleg példás, nem akarom tovább szaporítani a szót: mindenkinek ajánlom.
- a másikat pedig azért, mert a tőle vásárolt full konfig egyik alkatrésze megmakkant, és a garanciális ügyintézést teljes mértékben magára vállalta, melynek terén szintén maximálisan korrektül járt el - ez manapság sajnos már mégszokatlanabb, mint az egyes pont...szóval megy az ajánlás és két piros pont
-
Killer93
csendes tag
Egy pisrosat szeretnék kérni rambom47 fórumtásramnak elvitte a szeretett Razer egeremet
.Ott volt a megbeszélt időpontban a megbeszélt hellyen.
-
Lacimacika
csendes tag
Üdv.Szeretnék hatalmas pirosat adni koviprog fórumtársnak.3 Ledes xbox360 gariztatásában nyújtott segítségéért xbox 360 szervízelése .Köszönöm neki
-
Lacimacika
csendes tag
Kérnék egy pirosat szaki42 fórumtársan ezért S750 szatelitek üzletért.Gyors korrekt megbízható eladó,csak ajánlani tudom Köszönöm.
-
wwhy
veterán
public73-nak a piros pötty a gyors, korrekt utalásért
ezt vette meg -
imperial00
csendes tag
Fireman67-nek kérnék pirosat a cseréért..
Gyors,pontos,megbízható.. -
modern
aktív tag
Üdv.
pirospontot érdemel: Adi Mester aki vett tőlem egy [9400gt-t!]Korrekt és megbízható, csak ajánlani tudom!
-
adi mester
aktív tag
Ismét kiosztok egy pár piros pontot.
Az első áldozatom Vittuka lenne, akitől egy pár memót és 2 procit vettem
Aki szintén pirosat érdemel, az nem más, mint modern akitől egy 9400Gt-t és egy DVD-rwt vettem.
A következő korrekt tag, akitől vásároltam Babetta-x volt, tőle egy nagy rakat "lomot" vettem.
Illetve van még itt valaki, aki pirosat érdemel: Eark1 aki 2*1 GB DDR memóriát vett tőlem.Mindenkinek köszönöm az üzletet. akik itt fel vannak sorolva, azok korrekt, megbízható segítőkész eladók / vevők. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
-
oliver186
csendes tag
Bladebest-nek egy hatalmas FEKETE pontot, mert a tegnapi napon nem jött el a megbeszélt idö és helyszinre!
Barátnömmel 40 percig várunk rá szakado esöbe és hideg volt, telefonon folyamat kerestem nemvette fel smsre se reagált.
senki ne üzleteljen vele!
üdv: OLI -
hybrid26
tag
Kérnék egy Piros pontot [Vinchi] Fórum társnak, korrekt üzlet társ. Amit ígért pontosan azt kaptam, ajánlom mindenkinek.
-
Füge007
senior tag
Pirospontot nekik:
arfe laptopot vásároltam tőle, mégpedi ezt
setre kollégától komplett konfigurációt vásároltam
Insholent várárolt tőlem egy CPU hűtőt
brumesz kollégától egy 22" TFT vásároltam
jagus vásárot tőlem egy hibás laptopot
max001 kolléga tápegységet vásárolt tőlem
Memhent egy laptop HDD vásárolt tőlemKöszönömk a korrekt üzleteket
-
ArchElf
addikt
Két pirospontot Lajakirálynak. Kétszerre vettem tőle két ramot és mind a kétszer korrektül ment minden. A ramok is korrektül mennek
AE
-
Rain Blade
tag
válasz
RepeatSector #10279 üzenetére
-
RepeatSector
senior tag
Adnák egy pirosat Thermaltake fórumtársnak a tőle vett Sim kártya másoló kütyűért előre küldte a cuccot és én utóutaltam csak ajánlani tudom nagyon jó és rugalmas eladó
-
FingR86
őstag
Pirospont kéretik: madarasz92 kollégának a nagyszerű mp4 lejátszó-ért. Hibátlan termék, kiváló üzlettárs
öröm vele üzletelni!!!
-
Thermaltake
tag
RepeatSector PH-társnak kérnék egy nagy piros pontot a Sim-másoló kütyü megvételéért.
S bár ~449,16 KM válasz el kettőnket az üzlet postai úton s átutalással ment végbe mindenféle nehézség ,vagy probléma nélkül. Ajánlani tudom megbízható ,gyors pontos személy. -
Zugárus
csendes tag
PHiros pontot kérnék madmaxxx PH társunknak ezért:ASUS hátlap
-
Csabee86
senior tag
Sziasztok!
Köszönet Mcwolf -nak a kiváló üzletért! Csak ajánlani tudom!
Üdv!
-
gagarin11
újonc
chooky kollégának kérnék egy piros pontot, ezért:
-
symering
tag
-
mcwolf79
veterán
Köszönet [Csabee86] -nak a jó üzletért
[Ezt] vette meg Tőlem. -
madmaxxx
senior tag
jár Zugárus kollégának, az ASUS A7N8X-E Deluxe hátlap felajánlásáért. Megbízható eladó és vevő. UP!
-
oliver14
csendes tag
Egy nagy pirosat Kaiser felhazsnálónak a sim kártyáért!
-
Komcsi
tag
Kérnék egy NAGY pirosat Rain Blade PH kollégának. Minden úgy volt ahogy megbeszéltük. Ezt vásárolta tőlem.
-
KINKY_007
aktív tag
Piros pontot kérnék Cooper911nek [ezért] az üzletért.
-
kulerr
őstag
biznissszmen fórumtársnak egy pirosat kérek az MX-2 pasztáért....gyors üzlet volt korrekt eladó. köszönöm.
-
Zugárus
csendes tag
Kérek egy nagy PHiros pontot madmaxxx PH társunk részére mert mint mindig most is korrekt vevő volt. Az üzlet tárgya:Leadtek 7600GT
-
madmaxxx
senior tag
Zugárus barátom a Leadtek 7600GT AGP vga üzletért,a rugalmasságért,mivel csak 5 perc volt az üzlet lebonyolítása!
-
TannerHUN
aktív tag
-
madarasz92
őstag
válasz
hegeanabol #10237 üzenetére
Megy vissza is a piros hegeanabol kollégának aki nagyon korrekt és megbizható vevő!
-
HwAdokVeszek
aktív tag
Piros pont jár theinformernek ezért
az üzletért.
Korrekt vevő volt. -
hernor02
tag
Kérnék egy nagy pirosat Toba fórumtársnak ezért az alaplapért.
Korrekt, megbízható, csak ajánlani tudom -
Bucura
csendes tag
Egy piros pont jár tbojty1982 forumtársunknak az alábbi üzletért!
A gépből vettem egy 500gb-os hdd-t hibásan, amit megreklamáltam. A reklamációból kisebb nézeteltérésünk is támadt, amely időközben sikeresen megoldódott!!!Korrekt és megbízható partner!!!
Ja és persze lehet neki előre utalni! -
users
tag
Egy nagy pirosat adnék Armor72 kollégának ezt vásároltam tőle és minden rendben a cuccal köszi szépen!
-
users
tag
Egy pirosat adnék JanR kollégának ezt vásároltam tőle!
-
jozsi252
veterán
Piros pont jár politomi-nak a Razer Megalodon 7.1.es fülesért, sajnos link nincsen a termékről.
-
Lajakirály
csendes tag
Nagy piros pont jár [Mobileman]-nak. Sajnos előbb cselekedtem és utána gondolkodtam, magyarul a laptopról nincs link amit megvett tőlem, de az üzlet sikeres volt. Becsületes partner, ajánlom mindenkinek.
-
mobileman
senior tag
Nagy piros pontot Lajakirály tagunknak a remek cuccért
-
hegeanabol
aktív tag
Pirosat érdemel madarasz92 kolléga akitől vettem egy asus lapot , 5000+ am2 processzort és chooky féle csoda hűtőt.
Minden szuper .És a meg beszéltek szerint zajlott .Szív baj nélkül mertem előre utalni és nem is csalodtam .
Köszönöm még 1x
-
MrCsiT
addikt
Piros pontot érdemel webmail fórumtárs, a kiváló videokártyáért, illetve a pontos, precíz hozzáállásért.
-
KG.
tag
pitospont [kryboy] fórumtársunknak, korekt, megbízható üzletember, ajánlom mindenkinek!, ja és igen a lényeg, [ezt a PC-t] vettem tőle!
-
Baga1983
senior tag
Szeretnék egy nagy pirospontot Delta-Laca kollégának ezért az üzletért. Nagyon szimpatikus, korrekt fiatalember, ajánlom mindenkinek!
-
Maxtreme
addikt
Piros pötty Kotibor kollégának a korrekt és gyors bizniszért
-
Gaba
senior tag
Kérek egy piros pontot FireKeeper részére ,egy ventit vett tőlem. Minden a legnagyobb rendben ment.
Még egyszer elnézést a késésért!
-
gooool
őstag
Nagy piros pontot kérek engusz kollégának.Pár AC ventit és egy Xigma szabályzót vettem tőle.Nagyon korrekt és segítőkész.
-
Gabir
aktív tag
Üdvözletem,
kérnék egy szép kerek piros pontot kryboynak, villámgyorsan üzleteltünk, melynek tárgya egy 17-es monitor volt.
Köszönöm a vásárlást!! -
törölt tag
Piros pont tomtata kollégának a megbízhatóságért.
-
upsky
csendes tag
Hatalmas piros pont mojan kollégának is a korrekt és megbízható üzlet miatt!
-
kryboy
tag
Kérnék pirospontot ezért a monitorért
Gabir kollégának!
Kedves segítőkész PH-s! -
Eddie141
senior tag
Sziasztok!
Egy nagy piros pontot szeretnék küldeni ztoldy - nak ezért a távirányítóért.
Előre utaltam, ő postázott, és mindezek ellenére minden a megbeszéltek alapján történt. Korrekt eladó, csak ajánlani tudom. -
Slyer
senior tag
Nagy piros pont cSabzZ18-nak. Sajnos a üzletről link nincs, de az E8400-amat vette meg.
korrekt, gyors. AJÁNLOM
Aktív témák
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest