Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Nyomtató topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
cowi83
csendes tag
Hali !
Piros pontot kérnék ***ANDRÁS***
kollégának ezért Scythe VGA Chip Heatsink.Korrekt, gyors.
UP !!!
-
zola0306
tag
Hatalmas pirosat kérnék ghost79 kollégának!
Ismét sikeresen zajlott az üzlet,és felhívnám a figyelmet a korrekt csomagolásra is! -
Seraf723
csendes tag
pirospont: themebuilder
-
kgyuri7
csendes tag
Pirospont Sorceresnek a nokia 5230 ceruzás hátlapért, és segítőkész, kedves hozzáállásáért!
-
Malyki
csendes tag
Pirospont [epityesz] kollégának. Gyors, korrekt!
-
internorby
csendes tag
Kérnék egy Pirospontot CsikiRoli nak a korekt üzletért
-
Desann
csendes tag
Egy nagy pirosat kérnék w.daywalker eladónak a gyorsaságáért, és korrektségéért. Egy gtx 460-at vettem tőle.
-
wardred
tag
pukkancska érdemel egy piros pontot a gyors és frankó üzletért, DV5 billentyűt vettem tőle.
Ajánlom másoknak is
-
Undoroid
őstag
Sziasztok!
Nagy pirosat kérnék bevésni
Geby Fórumtársunknak a remek RAMBIZNISZÜNK miatt!
Az üzletünk gyorsan,gördülékenyen ment!Csak ajánlani tudom!
Köszönöm!
-
SimonYana
addikt
Kérek szépen egy piros pontot SoundBird
kollégának a Samsung HDD vásárlásért!
Bízhattok benne , mert nagyon korrekt tag! -
Tom-e
aktív tag
Soundbird-nek is jár a piros
-
pschio
őstag
Kérnék egy pirosat a vásárlómnak smiti-nek. Előre utalt, minden rendben zajlott. Minta biznisz volt. Elégedett a billentyűzettel amit kapott. Ezúton is köszönöm a vásárlást!
-
SoundBird
tag
Sziasztok!
SimonYana forumtársnak kérnék szépen megint csak egy nagy piros pöttyöt ebből a hírdetésből származó samsung hddkért!
Üdv. SB
-
smiti
veterán
Szeretnék kérni egy Nagy Piros pontot pschio fórumtársnak a Makulátlan áruért !
Előre utaltam a vételárat és a küldemény az igértek szerint érkezett ! Bátran üzleteljetek vele.
Mégegyszer köszönöm !
-
attiati
veterán
Piros pontot kérnék iceman1988-nak ezért a hirdetésért.
Elhozta, telefonált, és még utána is segített.
-
gooool
őstag
Nagy piros pontot kérnék bsnss1976 kollégának,egy HP patront vettem tőle.Korrekt,gyors,segítőkész.
-
kzaabox
tag
Pirospontot Hexaa -nak, egy Benq G2420HDBL -ért. Még hónapokkal ezelőtt vásároltam nála. Az első kézhezvett példányon találtam 1db subpixel hibát, pár nap múlva ki is cserélte egy új példányra. Nagyon tudom ajánlani! bazár: [link]
-
zsolesz010
senior tag
-
Treason
csendes tag
Piros pontot kérnék Zsolesz010 -nek Q6600 -ért
-
gtn
újonc
Primera1-nek kérnék egy pirosat,korrekt,megbízható ügyfél,csak ajánlani tudom mindenkinek
-
Ghost79
tag
Piros pontot kérem matthew95(2)[link]kollégának egy MW2-t vettem tőle x360-ra és minden korrektül ment
-
"Infinity"
aktív tag
Hatalmas piros pont jár Achill3us kollégának ,egy rampage 3 extreme-et vettem tőle. A fél , háromnegyed órás becsült időből több mint három óra lett, mire összelőttük a rendszert. Nagyon segítőkész, türelmes, és hozzáértő emberről van szó, csak ajánlani tudom.
-
Csomag01
tag
Üdv.!
Piros pontot kérnék Goncz_83 forumtársnak. korrekt és gyors volt! -
Nick906
csendes tag
Piros pont kastner -nek a tintapatronokért és a korrekt üzletért.
-
XbandX
tag
Viszonoznám a pirosat Rajjmen kollegának az emlegetett üzletért.
Gyors és korrekt vevő...ajánlott! -
Maxon
tag
Sziasztok egy piros pontott kérnék korpicschess kollégának mert megbízható és korrekt ezért az üzletért ,mert korrekt eldadó volt, ezért mindenkinek ajánlani tudom.
-
korpicschess
veterán
Kérnék szépen egy pirospontot Maxon fórumtársnak, megelőlegezett bizalmáért és gyorsaságáért. Minden a megbeszéltek szerint történt, és gyorsan.
Ezt a bluetooth headsetet vette tőlem. -
oPalRx7
aktív tag
Pirospont Papaya96-nak ezért az üzletért.
-
FRENK1988
veterán
ryt kollégának korrekt és gyors bizniszért kéretik egy pirosat a neve mellé
-
B.Panther
csendes tag
üdv!
Kérnék egy pirosat yank33 kollégának, egy 6800GT-ét vásároltam tőle, és nagyon korrekt, gyors, és rugalmas eladó személyét ismertem meg benne. Csak ajánlani tudom.
Szép napot,
B.Panther -
christprhrdv
tag
Még egy piros Geogabcsinak egy gyönyörű AeroCube házért!
üdv!
-
real1ed
csendes tag
-
late
tag
Piros pontot szeretnék kérni Brian75-nek, akivel tegnap üzleteltem ezt. Korrekt eladó, tájékozott és segítőkész volt!
-
late
tag
Piros pontot kérnék realmadrid kollégának akitől a Farcry2játékot vásároltam. Időben ott volt a megbeszélt helyen és korrekt, segítőkész volt.
-
goncz_83
csendes tag
Pirospont Csomag01 kollégának a Logitech kormány eladásának gyors és korrekt lebonyolításáért.
-
kzaabox
tag
Pirospont hunplugged kollégának! Ezért:
[link] -
M-a-X-i
tag
Sziasztok!
Kérnék egy piros pontot tomas9320 kollégának, amiért minden rendben zajlott le az adásvételnél. Erre az üzletre hívatkozva: Nokia 3220 Köszönöm!
-
fenergie84
addikt
Szeretnék kérni egy piros pontot real1ed-nek, ezért az üzletért.
újonc létére példás magatartást tanúsított az üzlet folyamán, csak ajánlani tudom mindenkinek -
Zoli1222
addikt
SeniorTilla-nak kérnék 1 piros pöttyöt, a 2. korrekt nagy értékű üzletért.
-
romero28
senior tag
Jozskov fórumtársnak kérnék bevésni egy szép kerek piros pontot ezért az üzletért . nagyon megbízható eladó . minden a megbeszéltek szerint zajlott az üzletelés során , és 1 percet nem késett a helyszínről . nem utolsósorban a tőle vásárolt termék kiváló esztétikai és műszaki állapotban van . erősen ajánlott a vele való üzletelés .
-
Yutani
nagyúr
Kérnék egy piros pontot Enclave fórumtársnak ezért az üzletért, mint eladónak.
-
AxlKing
újonc
A_ScHuLcZ -nak repül egy piros pont, köszi az üzletet!
-
Rajjmen
aktív tag
Kérnék egy piros pontot XbandX kollégának ezért az üzletért.
Korrekt megbízható eladó, csak ajánlani tudom!Rajjmen
-
Treason
csendes tag
Miss click
-
stigma
addikt
Ismét Pirosat kérek jóváírni hegeanabol kollégának mert vettem tőle egy MSI 8800GTS 320-as videokarit.Minden problémamentesen lezajlott.
Gyors, megbízható, és korrekt, csak ajánlani tudom -
Defender 24
csendes tag
Mivel ha minden igaz,a piros pont kérésem nem jó,így szeretném kijavítani,mert [bishopx2] megérdemli azt a pontot,mivel ez a [HD3870X2]-es üzlet nagyon is jó lett,és nem szeretnék a jövőben semmiféle gondot.
Korrekt,és gyors üzlet volt,mindenkinek csak ajánlani tudom,remek fickó. -
izomhod
őstag
kymeranak pirospont a 8600 gs-ért + a ram-ért
korrekt volt minden
-
kulerr
őstag
Pirospontot kérnék Szujovics eladónak a monitorért...becsületes és egyenes partnert ismertem meg benne.
Köszönöm! -
RALPHIN
csendes tag
Enclave-nek pirospont az alaplapért ezen hirdetésért és üzletért
-
helkis
veterán
hegeanabol-nak ismét jár a piros: [link]
megbízható PH-s!
-
modern
aktív tag
-
-
KukkSteve
senior tag
Szeretnék kérni egy hatalmas
-ot
aluaura fórumtársnak, egy zsir origi Geil Memóriakitet vettem tőle. -
wrox
őstag
Egy nagy piros pont biznissszmen -nek ezért az üzletért!
-
realmadrid
aktív tag
Pirospont [late]-nek, a vásárlásért, pontosan érkezett, szimpatikus vevő. [far cry2-őt vette meg]
-
kovadani88
csendes tag
neil_mullen nevű felhasználónak kérnék egy pirosat ezért az üzletért. Időben átvette, személyesen eljött érte, a megbeszélt időben ott is volt.
-
kovadani88
csendes tag
modern nevű felhasználónak szeretnék kérni egy piros pontot ezért az üzletért: http://hardverapro.hu/apro/sapphire_radeon_hd3870x2_elado_kisebb_karit_8800gt/hsz_1-50.html Megbízható, időben ott volt a megbeszélt helyen (sőt még hamarabb is), és pontosan azt kaptam, amit mondott. Ajánlom és köszönöm!
-
Wyll
őstag
Pirospontot kérnék Z$ee kollégának a laptop biznisz kapcsán a gyorsaságáért és korrektségéért. Minden rendben zajlott, és ő végre elvitte a kicsikét
-
Gigantikus piros pontot kérnék Forhim kollega részére ezt az SSD-ét vettem töle. . A termék kiválo az üzletfél nagyon korrekt és segitökész. Mindenkinek ajánlani tudom csak.
-
kotibor
tag
Pirosat kérek Syracusa17 fórumtéársnak, ezért az üzlezért. Korrekt, rugalmas.
-
szpal17-nek piros pötyi jár, megbízható pontos!
-
Kozma Janos
csendes tag
Tamy fórumtársnak jár egy piros pont az alábbi üzletért: Philips Asztali dvd. Ezt vette tőlem. Türelmes és megbízható vásárló, mindenkinek ajánlani tudom.
-
rocco021
tag
Pirospont jagada-nak mert tisztességes és megbízható eladó volt!!!!!!!
-
Rocko007
aktív tag
Egy piros megy Adorjantnak a WD 320-asvinyóért. Korrekt, rugalmas! Ajánlom!
-
MaTpr0F
senior tag
Piros pont ezért az üzletért zoli7610 kollégának. Az üzlet egy cserével záródott. Gyors, megbízható.
-
GNKING
tag
Pirosat érdemel kisi is. Megbízható üzlettárs.
-
szpal17
őstag
Egy pirospötty repül laleh felhasználónevű hölgynek a tökéletes Alan wake játékért. Korrekt volt minden.
Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest