Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
calvin20
tag
KKK-007 kollégának egy pirosat kérek. Tápegységet vásárolt tőlem. Minden a megbeszéltek szerint zajlott.
-
calvin20
tag
Pirosat kérek Bizgenty kollégának a 2db ventilátorért. Előreutalt, bízott bennem.
-
calvin20
tag
Wanted kollégával ismét üzleteltem. Ezúttal egy hangfalrendszer volt a biznisz tárgya. Mondanom sem kell, hogy nagyon korrekt eladó/vevő. Nagy pirosat neki.
-
calvin20
tag
Milka 78 kollégától vásároltam 2db ventilátort. Az áru rendben megérkezett, korrekt bizniszes.
-
calvin20
tag
Kérek egy piros pontot andreosz kollégának a CM ventiért. Tökéletes a hozzáállása a biniszhez.
-
calvin20
tag
trl_master kollégának jár a piros pont ezért a bizniszért. Az eddigi leggyorsabb bizniszem volt vele.
-
calvin20
tag
partyphoto kollégának kérnék egy piros pontot ezért az üzletért. Nem tökölt, nem vacilált, azonnal lebonyolítottuk a cserét és minden rendben volt. Csak ajánlani tudom
-
calvin20
tag
Kérni szeretnék egy nagy piros pontot InVino86 kollégának a Razer ExactMat üzletért. A biznisz gyorsan és a megbeszélt időpontban lezajlott.
-
calvin20
tag
Egy nagy piros pont Razor03-nak. Korrekt eladó!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ukrajnai háború
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Clair Obscur: Expedition 33 - Középpontban Gustave
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest