Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
akyyy
senior tag
sziasztok, épp most rendeltem meg egy KUGOO S1 Pro-t, geekmaxiről. kisvárosban használnám (Kazincbarcika), remélhetőleg nem nagyon fognak kötözködni, hogy hol megyek vele (akkora forgalom nincs mint pl a fővárosban, kerékpárutakat pár éve fejlesztenek, nem nagyon van tumultus rajta).
Biztosan lesznek majd kérdéseim, igazából azért ezt választottam, mert az ára elég baráti a tudásához képest, illetve adnak hozzá táskát is.kisebb bevásárlásokat akarok vele intézni (túl messze van a teszkó
eddig néha néha bicajjal mentem, de sajnos nagyon régi 25 éves mounten bikeom van, amibe úgy veszem észre egyre kevesebb csavar van már, csoda hogy nem esik össze)
meg úgy a városban elmenni ide-oda
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 3
- Apple MacBook
- No Rest for the Wicked
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ashes of Creation (MMO)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
eddig néha néha bicajjal mentem, de sajnos nagyon régi 25 éves mounten bikeom van, amibe úgy veszem észre egyre kevesebb csavar van már, csoda hogy nem esik össze)