Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen házat vegyek?
- Powerbank topik
- Milyen videókártyát?
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekkGyver
aktív tag
A nyomaték nem csak a motor teljesítményétől függ, de a megadott paraméterek is megtévesztőek. Sok függ attól, hogy mekkora áramot tud leadni az akkupakk, de még a kábelek vastagsága is sokat számít. A motor hivatalos teljesítményét nem tudom, hogy lehet megállapítani, de az biztos, hogy impulzusszerűen lényegesen nagyobb teljesítményt engednek meg a rollernél. A kugoo-nál nincs lehetőség applikációval figyelni, de a xiaominál igen. Gyári szoftverrel ez 500W lehet, de egyedit feltöltve akár 1000W is beállítható, de biztonságosan max. 700-750W-ot érdemes. Nincs összehasonlítási alapom, de én már második nap feltoltam rá egy tuning szoftot, a 120 kilómat nagyjából sík terepen szépen viszi melegedés nélkül 28-30 körüli végsebességgel. Tartósabb emelkedő azért biztosan megizzasztja a motort.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sérült DJI Mini 2 és DJI Mini 2 SE eladó egyben.
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest