Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qamu74
őstag
Recon!
Csőváz!
Ha itt vagy ,akkor feltölthetnéd nekem a recés háttereket.
Megköszönném!THX!
-
rybank
senior tag
válasz
TigerCat #29388 üzenetére
Fogj egy mondjuk minimal ikont. Rakd képszerkesztővel egy előre elkészített mondjuk blank ikonba. Egyszóval kis mahinálással készíts sajátot. Gyorsabban meglesznek az egységes ikonok és olyanok, amilyenek neked kellenek. Nem kell úgy vadásznod a pakkokat, hogy az összes programod ikonja meglegyen.
-
-
qamu74
őstag
válasz
kiskaktusz #29387 üzenetére
Jófajta!
-
Windows 7-re milyen témát ajánlanátok, ami a lehető legjobban ki van dolgozva, nem giccses, nem fekete, vagy tök sötét és nem hemzseg a hibáktól?
A másik, hogy négyzetes (square) ikonok kellenének Corel Draw-hoz, Corel Photo-Paint-hez, de sehol nem találok, pedig már vagy kb. 2 giga ikonom van...
Ilyesmire gondoltam: link, linkKöszi előre is!
-
Richter36
őstag
-
kenny123
addikt
Valaki tudna ajánlani XP alá egy jó digitális órát \widgetet\ az asztalra?
Köszi
-
rybank
senior tag
válasz
atila4 #29376 üzenetére
Na, akkor még nem kaptál eleget:
Két kedvencem http://www.minimalwall.com/ és a http://simpledesktops.com/ -
qamu74
őstag
-
atila4
senior tag
Hol találom a legjobb Minimalista háttereket?
-
bAtt001
addikt
válasz
kiskaktusz #29373 üzenetére
nincs az alappal semmi baj, szépen büfögi a 8as buborékot
-
bAtt001
addikt
megtértem már én is [link]
legjobb a win8 tálca kezelése több monitor esetén, elsőrangú -
Sonja
nagyúr
-
Laccoss
addikt
Srácok, ötleteket várok a Tonic white téma tálcájának átalakítására. Mivel egyedül a tálca fekete, így gondoltam csinálok belőle fehéret. A desktop gomb az óra mellett szintén narancssárga, de csak ha ráviszem az egeret. Az ablakoknál akarom még megcsinálni a teljes képernyőre, és tálcára lehelyezés gombot. Szerintetek?
[link] -
qamu74
őstag
válasz
kiskaktusz #29363 üzenetére
Jól sikerült,főleg az ikonok.
-
Laccoss
addikt
válasz
qamu74 #29347 üzenetére
Frost, lryln Vs, Lion VS-ek, junsuina kurin, pandav, pandav2, Base, ButtWhatt, E-snow, FFuu, Gaia10, Mamamiya, Milk, snow leopard, snow, sprout, tundra, zune collection
Kb ennyi van csak, plusz 2-3 amit nem találtam meg. Amúgy szép a desktop, csak mikor már van egy ablak, és az nem olyan szép, odaillő az belerondít a képbe. Olyan témát meg elég macerás találni, ami tálca+ablak kinézetben is ütős.
-
Laccoss
addikt
Jó lenne kicsit több aktivitás a passzív emberektől.
-
qamu74
őstag
sziasztok!
Az órát a tálcára hogyan lehet vissza varázsolni?
THX
-
-
qamu74
őstag
Jó mindkettőtöké!
Más.
Hogyan lehet explorerframe.fájlt cserélni,mert a windows nem engedi a téma explorerframe fájlát kicseréljem! -
Recon666
Közösségépítő
válasz
kiskaktusz #29329 üzenetére
Te sem panaszkodhatsz.
-
qamu74
őstag
-
válasz
Laccoss #29324 üzenetére
Közben rájöttem, hogy az életben soha nincs megnyitva az asztal, mindig egy halom alkalmazás fut, így kihagyom a kütyüzést. Asztalra sem mentek, szval marad a téma és az ikonok.
De köszi, így érthető. Anno csináltam magyar fordítást a Volume2 teljes verzióhoz, ott is hasonló volt az eljárás... -
Laccoss
addikt
válasz
TigerCat #29323 üzenetére
Lényegében annyira működik hasonlóképpen, hogy ott az ini fájlba kell a megfelelő helyre egy Substitute="Mit":"Mire" sort rakni, és ugyanígy vesszővel (,) elválasztani.
Substitute="January":"JANUÁR","February":"FEBRUÁR","March":"MARCIUS",
"April":"APRILIS","May":"MÁJUS.","June":"JÚNIUS","July":"JÚLIUS","August":"AUGUSZTUS",
"September":"SZEPTEMBER","October":"OKTÓBER","November":"NOVEMBER",
"December":"DECEMBER" -
Laccoss
addikt
válasz
TigerCat #29319 üzenetére
Pedig nem nagy ördöngösség, erősen hajaz a rainmeterre. Betöltöd a skint- majd rajta jobb egérgomb - szerkeszt - ezután rákattintasz a mezőre ahol az adott felirat van - majd oldalt lefele jössz addig míg a szöveghelyettesítőt (ha magyarítva van, beállítást megtalálod a lang menüben a beállításnál óra mellett) nem látod, arra klikk megjelenő dobozba beírod a következő formátumban. Mit:Mire és veszővel elválasztod őket.
Még jó hogy először használom
-
-
zeix
senior tag
válasz
Engineer086 #29305 üzenetére
Persze!
[link] -
válasz
kiskaktusz #29311 üzenetére
Csekkolom, köszi!
-
Teljesen fehér ikonkészletet nem tudtok ajánlani? Ha ez nincs, kék-fehér is jó. Tálcára kellene...
-
-
RBJ
addikt
nem találom a fórumon az android desktop topikoot
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Milyen TV-t vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Trollok komolyan
- Arc összefoglaló szerkesztés
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest