Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qamu74
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #28542 üzenetére
thx
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
kiskaktusz #28595 üzenetére
Wow.. Thx.
-
pocokxx
Közösségépítő
Hackeeee: A .dll fájl általában csak a címsort, meg azok gombjait változtatja meg, de gyakran bugosak. Ha nem ragaszkodsz hozzá, nem kötelező használni. De itt van egy másik progi, amivel lehet cserélgetni a system fileokat. Ezek módosítása előtt kötelező a backup!
-
válasz
kiskaktusz #28595 üzenetére
Kár, hogy csak 32 biten müxik...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nost, megcsináltam a gomb módosítást, és a másik patch-et.. Elvileg így bármelyik témának mennie kéne? Reboot megvolt mind2 után.
Csak mert bemásoltam, de nem látom őket személyre szabásban.
-
BeeNiTTo
tag
válasz
kiskaktusz #28584 üzenetére
Igy biztosra tudom mikor van bekapcsolva a gép
-
Engineer086
Modder
-
Laccoss
addikt
válasz
hackeeeee #28579 üzenetére
Figy leírom lépésről lépésre. Tehát van a startorb changer progi, rendszergazdaként indítod (jobb egérgomb az exe-jén és futtatás rendszergazdaként). Majd feladatkezelőből kilövöd az explorer.exe-t. A program nem fog eltűnni, ott marad, módosítod a start gombot. Ha megcsinálta, újraindítod a gépet. És kész. Ha kilövöd akkor nem kell jogosultságot állítani.
-
Laccoss
addikt
válasz
Gubek-Einste #28572 üzenetére
hackeeeee: Feladatkezelőből lődd ki az explorer.exe-t, vagy rendszergazdaként futtasd a programot amivel cserélnéd a gombot. Mivel nem írtad hogy explorer.exe-t cserélnéd, vagy csak start gombot ajánlom ez utóbbit. Mivel ezeknél a packeknél lévő explorer.exe okozhat galibákat ha nem ugyanolyan verziósak mint a tiéd. Tehát maradj a sima startgomb cserénél, a mellékelt explorer.exe-k amúgy sem tartalmaznak többet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
SZiasztok!
Gondoltam el kezdek kicsit alakítani a desktop-on ez szerint, viszont az explorer.exe-hez jogosultságot adni sem a felhasználókhoz, sem pedig a rendszergazdához. Mitől lehet? 1 felhasználó van, UAC kikapcsolva.
Ha rábökök az ismétre, akkor eltűnik, de ha leokézom, akkor megint bedobja.
-
qamu74
őstag
válasz
kiskaktusz #28553 üzenetére
Kérnék hátteret.
-
-
Laccoss
addikt
válasz
kiskaktusz #28570 üzenetére
Köszi
-
Normi™
őstag
Ez az utolsó,de így is marad egy darabig.
-
Normi™
őstag
-
Normi™
őstag
válasz
kiskaktusz #28564 üzenetére
Jó ez...
-
Normi™
őstag
válasz
kiskaktusz #28562 üzenetére
-
Normi™
őstag
-
BeeNiTTo
tag
válasz
kiskaktusz #28557 üzenetére
google képkeresővel megtaláltam pont jó méretben
-
karlkani
aktív tag
válasz
Bjørgersson #28556 üzenetére
Szívesen!
-
BeeNiTTo
tag
válasz
kiskaktusz #28553 üzenetére
szép
egy hátteret kérhetnék?
Szerk: Már Megtaláltam
-
karlkani
aktív tag
válasz
Bjørgersson #28552 üzenetére
Megtörtént, a link nevével meg ne törődj, elírtam, pedig nagyon koncentráltam...
-
Normi™
őstag
válasz
kiskaktusz #28539 üzenetére
Bebukta nálad a win8?
-
kiskaktusz
addikt
Lassan én is nyomok már egyet
Egy hete megvolt a win7 reinstall, téma, startgomb kész, egérmutató is, ikonpakk is, csak lusta vagyok most a rainmeterhez
-
qamu74
őstag
válasz
kiskaktusz #28537 üzenetére
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
kiskaktusz #28521 üzenetére
-
karlkani
aktív tag
válasz
Bjørgersson #28530 üzenetére
Player
-
BeeNiTTo
tag
Ti milyen omnimo-t használtok? (már aki használ).
Én ezt leszedtem, feltelepítettem de nem jelenik meg a menüben és a rainmeter skin mappában sincs. ..szerintetek mi a baj -
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Gubek-Einste #28517 üzenetére
-
-
Laccoss
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #28513 üzenetére
Gubek-Einste és SHiZUOKA: [link]
-
alpihun
senior tag
válasz
kiskaktusz #28510 üzenetére
Kösz a linket.
Ja ám tudom, nem HD, meg ez a fekete-világoszöld kombináció sem a legmegnyerőbb mindenki számára.Nem építő jelleggel kérdeztem, csupán íiváncsi vagyok...eddig 1:1
-
kiskaktusz
addikt
válasz
alpihun #28509 üzenetére
Ha tőlem kérdezed, akkor ennyit válaszolok: nem tetszik
Milyen többi kis nyavalyát? a rainmeter önmagában tudod, hogy micsoda? Mert akkor lesz kint bármi az asztalon, ha te letöltöd a fájltokat és telepíted, vagy bemásolod a rainmeter mappájába, aztán még ki is kell raknod az asztalra. Ha csak telepíted és nem csinálsz vele semmit, megjelenik a default skin és azokat törlöd a francba
Egyébként meg olyan színű, amilyen akarod, hogy legyen és természetesen a fontot is olyanra állítod, amilyenre akarod..
-
alpihun
senior tag
válasz
kiskaktusz #28508 üzenetére
Jó, legyen. De a többi kis nyavalyát kikapcsolom úgyis, csak óra, se dátum sem semmi.
Jah és világoszöld és szögletes számjegyek. Link jöhet. Ám milyen az asztalom (azon kívül, hogy egyszerű)? -
alpihun
senior tag
válasz
Normi™ #28503 üzenetére
Rainmetert ismerem.De az már nem az én stílusom.Túl sok az az én egyszerűségembe.Viszont kiiktattam start menüt egy rocket dock kieggel (1 kattintással visszaállítható) és egységesítettem az ikonokat.
Upgrade
Tudtok valami jó asztali digitális órát?A jobb alsó sarokba kéne, digitális szögletes számokkal (gyufákkal ha így érthetőbb) és a témához passzoló világoszöld színben. -
-
alpihun
senior tag
Sziasztok!
Most írok először ide, nem vagyok egy designer, de azért fontosnak tartom az asztalom milyenségét.
Asztalom:
-Xp Royale Noir Theme
-Rocketdock (automatikusan elrejtőzködő) + stackdock + Tonic theme
-Taskbar IconizerRocketdockal
Egyszerű, letisztult, így jó nekem.
Tudtok esetleg valami apróságot, amivel dobhatnék rajta (az egyszerűség határain belül)?
Kivenném tálcát és tennék RocketDockra kikapcsolás/újrainditás ikonokat milyen lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Milyen autót vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest