-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyke77
tag
Van egy üveg Mugler Pure Malt-om (az eredeti nem az újra kiadott) cserélném legalább fél üveg 50ml-es Aventusra megegyezés szerint. Dobozában van kb 5 fújás hiányzik belőle,iparfumerián vettem anno.
-
Jhonny06
veterán
válasz
sonkabence #6993 üzenetére
Már használtál ilyet? Nekem a fentebb linkelt fajták a bejáratottak, annál már tudom, hogy hogy kell teflonnal bevonni, hogy ne legyen semmi gond vele. Az a baj, hogy rengeteg gagyit árulnak, így necces ezekből rendelni, ha még nem ismered.
-
sonkabence
csendes tag
-
r3dsnake
nagyúr
Ah, Terre d'Hermès EDP nagyon kellemes. Ezt sem hiszem, hogy hordanám, de máson nagyon el tudnám képzelni. Üde, friss, számomra nyárias illat.
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz
Fr@nkieWilde #6985 üzenetére
Amit ott 11 ml-esként árulnak, az valójában csak 10 ml-es, kimértem fecskendővel.
-
summersam
csendes tag
Eladó Parfüm minták:
Montale Wild oud 1ml
Creed Aventus 2ml
Montale oud lime 2ml
Xerjoff Mamluk 1ml
Viktor & Rolf Spicebomb 0,5ml
Atelier Cologne Vetiver Fatal 2ml
Montale Red vetyver 2ml
Chanel Allure Homme 1ml
Cedrat Boise 1ml
JTC Xerjoff ComanDante! 2mlEgyben 3500Ft
Budapesti személyes átvétel vagy posta!
jptoheaven@gmail.com -
Róla nincs infótok? Sehol sem találok...megszűnhetett?
Zippo Feelzone for Her
-
Jhonny06
veterán
Itthon árulnak valahol ilyen rendes, szórófejes üveget? Sőt, műanyag is jó lenne kivételesen. Mindig külföldről rendelek, de sok idő és kéne sürgősen néhány darab.
-
maathe
senior tag
Valakinek van tapasztalata a ParfümOtthon és/vagy a ParfümPartner webshopokkal?
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz
slick-adam #6979 üzenetére
A Chergui rajtam sokkal édesebb, az speciel pont a túlzott édessége miatt esett ki nálam.
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz
slick-adam #6977 üzenetére
Az Arabie-tól mindig datolya zabálhatnékom támad!
Szerintem nem vészesen édes, pedig én eléggé finnyás vagyok a túl édes illatokra. Persze nyilván bőrfüggő is a dolog.
-
slick-adam
aktív tag
Serge Lutens Arabie-rol velemenyek? abban ugy latom mindenki egyetert, hogy jo füszeres szaritott gyümis illat, viszont míg egyeseknek NAGYON edes, masok csak picit talaljak annak... vakon cserélném egy sráccal.
-
Kimmuriel
aktív tag
Ma újra tesztelem a Creed Silver Mountain Water-t, de még mindig iszonyatosan rideg, fémes rajtam.
Rajtatok működik?
-
sonkabence
csendes tag
A notino meddig szokta tartani ezeket az ünnepi 'akciós' árait? Várható, hogy visszább veszi valamikor?
-
Petyke77
tag
Ezt most találtam. Jókat írnak róla az egyiket a gyümölcsösebb Aventus ihlette a másik a füstösebb. 6 USD a két fújós minta csak úgy látom Usa és Anglia ahova szállítanak...
http://www.parfumsvintage.com/
http://www.fragrantica.com/board/viewtopic.php?id=166434 -
petr89
csendes tag
válasz
slick-adam #6964 üzenetére
háháá, Greet Avenues, felröhögtem baszki
. és ahogy a G meg T betűt megpróbálják ugyanúgy stilizálni, eszméletlen cigány munka
de kétségtelenül mókás
-
slick-adam
aktív tag
ujabb bizonyitek a Montale parfümök modositasara:
mai csomagban benne volt egy üveg Aoud Flowers (végre!!!) és azt kell mondjam, hogy tök más, mint a mintam volt. a minta az egy teljesen friss üvegböl volt, ez pedig egy leakciozott (ez az illat annyira nem pörög szerintem), régebbi peldany Notino-tol, még a regi "Place Vendome" címmel a dobozon.
a tartossagra meg nem tudok mit mondani, mert most fujtam fel (remelem bika lesz, mint a szinten régi Aoud Leather-em), de ez egy sokkal melegebb és lágyabb illat. kevesbe feminin. már értem miért irtak sokan, hogy ez is csak egy kisse modositott Black Aoud. a különbseg szvsz meg igyis oriasi, de közelebb van hozza, mint a minta volt. abban tul elenk, hideg es orrot-karcoloak voltak a virag jegyek es maga az oud is. megis beleszerettem, szoval ez a superior verzio teljesen letaglozott most.
-
sonkabence
csendes tag
válasz
slick-adam #6964 üzenetére
Ha nem érdekelne a pénz, vennék kíváncsiságból, hogy mennyire borzalmasak a másolatok. Lehet megkérdezem hátha árul belőle decantot
-
slick-adam
aktív tag
válasz
sonkabence #6961 üzenetére
szerintem EZ is kihagyhatatlan ajanlat.
-
Mercutio_
félisten
Yves Saint Laurent - L'Homme Sport EDT: Nekem a Boss Elements Aqua ugrott be, talán kevésbé tiszta-légies, de számomra nagyon hasonló.
-
r3dsnake
nagyúr
ITT vajon eredetit árulnak? Van valakinek tapasztalata velük?
-
sonkabence
csendes tag
Ha már hamis parfümökről van szó, akkor ajánlom a parfumela.ro oldalt. Végiglehet nézni márkától függetlenül az összes teszter 7-8 ezer ft. 120 milis aventus is csak 7 ezer pénz.
-
stilo18
addikt
válasz
slick-adam #6958 üzenetére
Bocsánat nem farokméregetni akartam, hogy ki milyen drága parfümöt használ.
Köszönöm az észrevételt, további szép napot! -
slick-adam
aktív tag
válasz
stilo18 #6957 üzenetére
lényeg, hogy most hozta a postas a legutobbi niche rendelesemet Notino-tol majd' 200 euro ertekben es minden rendben van velük.
ugyhogy ne egy Invictus-on akadj ki!
és írtam a "reformulation" jelensegröl is. a negativabb visszajelzesek nagy valoszinuseggel a tudatlan felhasznaloktol szarmaznak. vagy volt valami gubanc a rendelessel... az mindenhol elöfordulhat
-
stilo18
addikt
válasz
slick-adam #6953 üzenetére
Úgy csináltok mintha valami ördögi kérdés lenne ez, a fórumban oldalak jönnek ki a hamis / eredeti szóra....
Illetve az árukeresőn is az 50-5*, 25-1*is biztos azt mutatja, hogy csak más boltok írnak oda, hogy ne legyen annyira népszerű a Notino....Köszönöm szépen a segítséget!
-
Azie
őstag
Régi/kifutott parfümöket/webshopból kifogyottakat hol tudok beszerezni, ami valid forrás és nem ebay?
(Emberi áron)
Néhány példa, amit szeretnék:
Star Trek Tiberius
Laura Biagiotti Tempore
Iceberg The Iceberg Fragrance
Dzintars Pergolése -
Mercutio_
félisten
válasz
slick-adam #6953 üzenetére
Van aki csak akkor elégedett, ha egy termékért sokat kell fizetni
-
stilo18
addikt
-
Valkűr
addikt
válasz
kk831228 #6930 üzenetére
Azért nem tudtad mert nem igaz. Az egyike a nagy webshopoknak ahol nyugodtan lehet vásárolni, mert tuti eredetit kap...Én szinte csak tőlük vásárolok. A DM mitől lesz eredetibb? Attól hogy 3x annyiért adja ?
Tudom nem te irtad csak magára a posztra probáltam reagálni.
-
korpas15
tag
Sziasztok! Szerintetek a parfumcenter eredeti parfümöket árul? Mert miért van az, hogy egy adott parfümből 100ml ott 6,5k, Dougles-be, DM-be 15ml 5k. Ez miért lehet?
-
Azie
őstag
A RMW valóban különleges, nekem is egyik kedvencem, érdemes kipróbálnod az Encre Noire-t és/vagy a Lolita lempicka au masculine-t. Előbbi sötétebb, nem annyira savanykás, ázott fa mint inkább füstös; utóbbi édesebb, vidámabb illat, ha szereted az édesgyökeret (medvecukor), akkor mindenképpen próbáld ki.
A RMW szerintem nem teljesen a havas sziklás kopár hegyeket adja vissza, mint inkább a párás, hajnali, páfrányos, de mégis hidegebb őszi erdőt.
SWW-ot nem vettem meg, szerintem sokkal könnyebb, mint a RMW, de még a sima HW-nál is könnyebb, közelít az ocean Woodhoz.
Ocean Woodom van, az illata nagyon jó, de sajnos én nem érzem, csak a környezetem. Majdnem azonos az Azzaro Chrome (sima)-val, talán picit citrusosabb fásabb, mint az Azarro és kevésbé aqua-s.
-
slick-adam
aktív tag
szaglasztam ma kicsit. kerestem Hamdani-t is PDM-töl, de csak 4-5 parfüm volt tölük az üzletben, ez pont nem.
- Creed Bois du Portugal: citrus, levendula, ambergris. nagyon nem harmonizalnak ezek az összetevök, kisse kaotikusnak tünik. designer arszabas mellett talan probalgatnam még...
- Amouage Jubilation XXV: na ebben oriasit csalodtam. olyan az illata, mint nagyanyam hazi szilvalekvarjanak + egyeb szaritott gyümölcsök. mehhh.
- Byredo Gypsy Water: nehez körülirnom. kellemes, friss picit vanilias illat. pici szantálfával meg talan citrusok a hatterben. de baromi gyenge.
- Byredo Mojave Ghost: nem tudom melyik marka, de erröl azonnal hajlakk ugrott be. Wella, Garnier Fructis, ...? mindegy is, ilyen illatra nincs szükseg(em) 150 euroert.
- Byredo M/Mink: ezert mentem be. rengetegen undoritonak tartjak. mert hogy macskahúgy szagu... megint az van, hogy nehanyan erre asszocialtak (erzem en is, hogy miert), aztan azota az emberek többsege - elözetes informalodas utan - eleve ezt keresi az illatban, amint lehetöseg adodik egy probara. es aki keres, az talál... mint Kouros-nal... pedig ez egy baromi különleges illat (igaza volt Kristo-nak... megint). értem, hogy miert megoszto, de annyira nem rossz (söt semennyire), mint ahogy beallitjak. én tintát, pacsulit és mézet (ez emlekeztethet szaradt vizeletre sokakat) érzek. KELL.
-
-
Jhonny06
veterán
Tuti a Habdan-ra gondolsz? Nekem van egy kisebb decant-om és egy kellemes, almás gourmand illat.
Nem Hamdani? Ezt még nem próbáltam, de kíváncsi vagyok rá, illatjegyek alapján nem lehet gyenge..
Amúgy jelenleg a Herod, bár én messze nem hypolom annyira, mint egyesek. A Pegasus nem jön be, az Oajan nekem már hányingerkeltően édes, a Habdan kellemes, de semmi extra. A Godolphin nem rossz Tuscan Leather klón (kicsit gyümölcsösebb), de sajnos a tartóssága elég gyenge és van 1000+1 másik klón, sokkal olcsóbban és jobb tartóssággal. Egyelőre ennyit próbáltam a háztól, a következő a Hamdani lesz.
-
slick-adam
aktív tag
válasz
stilo18 #6934 üzenetére
persze, meg mas mint a 10 evvel korabban hasznalt peldanya volt...
DM kirak mondjuk egy ezer eves tesztert vagy csak siman ott all evekig, az nyilvan lehet mas (romlott esetleg?) vagy csak siman erösebb, mint egy friss üveg.
birom, amikor Amazon-on is toljak a kommenteket, hogy tuti hamis az Amazon altal arult parfüm, mert az ö Fahrenheit-juk 1998-ban sokkal erösebb volt. haha
"welcome to the world of the wonderful reformulations!"
-
r3dsnake
nagyúr
A BVLGARI Man In Black-ből valaki szimatolta már az Intense változatot? Nekem az alap EDP is elég erősnek tűnik, vajon az Intense milyen lehet? Douglas-ben sajna még nem láttam.
-
zs.tom
tag
PDM illatok közül kinek mi a kedvence? Én a Habdan nevű illatokért bolondulok, valamiért nagyon magával ragadott a péti nitrogénművek klóros szaga némi almaillattal
Pár éve több mintát is elhasználtam belőle, de a környezetem ezt nem díjazta túlzottan.
-
stilo18
addikt
válasz
slick-adam #6931 üzenetére
Nem tudom, annyi rosszat olvastam össze vissza, hogy...
Van aki szerint eredeti és nagyon elégedett, de volt olyan aki azt írta, azért más, mint amit mondjuk a DM-ben vett...
Most egy parfümcenter - es Invictust használok, kíváncsi vagyok, hogy éreznék - e bármi különbséget... Ezért kérdeztem
-
kk831228
addikt
válasz
jookomak #6932 üzenetére
Én is rendeltem Maksifültől... Pont mos próbálgatom én is...
Nem rossz , de engem se taglózott le... A többi oud amit szagoltam azok nagyon erős karateres oud-osak, ebbe nagyon meg van "szelíditve... " Kicsit el van mosva az a nagyon karakteres illat... Szerintem igazán azoknak tetszik, akiknek annyira nem tetszik az oud magába... Szagold meg a Tom ford oud-okat, vagy Montale-ket. Ott ki fog derülni hogy tetszik - e az oud...
-
jookomak
őstag
Rendeltem pár Kurkdjian mintát. Először is lenyűgöző volt, hogy még a mintákat is milyen körítésben küldték. Mai nap a sima oud-ot próbáltam. Nagyon kellemes, de nem taglózott le, tartóssága rendben van. A következő napokban jön az oud silk, aqua universalis forte, és a lumiere noire éles teszje.
Aki próbálta már az oud-ot: milyen a többi hasonló illathoz viszonyítva? Ez AZ oud? Még kicsit híján vagyok a megfelelő tudásnak, de próbálom összeszedni, hogy mik az alap illatösszetevők.
-
stilo18
addikt
Sziasztok.
Douglas mellett lehet még rendelni valahonnan Paco rabanne parfümöt, ami TUTI eredeti?!
Nem Notino, meg hasonló oldalakra gondolok... -
kk831228
addikt
Van egy Sahlini L 'Homme teszterem elado, jo arba ha valakit erdekel.
Privi...
-
ToBeY
nagyúr
Vakon berendeltem egy mont blanc individuel-t remélem jó lesz
-
mufi
senior tag
acqua di Gio profumo eladó valakinek? Pm....
-
Petyke77
tag
válasz
slick-adam #6923 üzenetére
Elég betegnek hangzik de ezek szerint működik... 😃
-
slick-adam
aktív tag
Odeur 71-et probaltatok mar Comme des Garcons-tol?
poros villanykörte, forró fénymásoló toner, forró fém, kenyérpirító, aluminium, tinta, ceruza faragvány, fa, moha, bambusz, fehér bors, jácint, saláta-lé
érdekes "anti-parfüm" krealmany. tegnap kezdtem el rendesen hasznalni a 10ml-es decant-em, elsöre meglepöen jol szerepelt. lenti videoban eleg jol leirja Kristo, bár en nem erzek benne tömjént. az én orromban ez egy fémes, édes-savanyú szappan illat.
egy nagy baj van vele: csak 200ml-es üvegben kaphato, kb. 100 euroert... 100ml-ert siman kifizetnek 50 eurot...
-
törölt tag
-
Gyick
őstag
Hi!
Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme-ről mi a vélemenyetek?Leginkább a "projection" érdekelne.Ma próbáltam a kézfejemen és vmi baromi jó illata van annak ellenére hogy nem a citrusos parfümök állnak hozzám a legközelebb.Van egy citrusos/mentás oldala meg egy gyengén púderes oldala és ezek nagyon jó ki vannak egyensúlyozva,nem megy el egyik irányba se.Bár szerintem ez inkább egy elegáns parfüm mintsem sport.Fragrantica-n végig olvastam a hozzászolásokat és ott aztán irtak róla hideget/meleget.Többen irták hogy az edt jobb mint ez az eau extreme.Nem tudom ebből mi az igazság.Nem rég vettem egy Dolce&Gabbana The One-t.Az EDP verziót.Leírom a tapasztalataimat hátha vkinek segít.orgazmus milyen jó illata van.Jeremy is azt mondta róla hogy irásba adja hogy az elmúlt 15 év legjobb illata.
Sajnos hiába EDP a performansz szar.Normális "projection"(ez mi magyarul amúgy?
) kb 1,5-2 óráig tart utánna már csak börön lehet érezni ott se túl sokáig. Mást nem lehet vele csinálni mint venni egy utazó flakont azt 2 óránként újra fújni.Ez tipikusan az a parfüm amit nem tudsz túlfújni.Ezért is akarok most vmi intenzivebbet is venni.
-
kk831228
addikt
Pénteken rendeltem, ma hozta a postás Svájcból ...
[link]
-
zs.tom
tag
válasz
slick-adam #6917 üzenetére
Ez elég gayül hangzik
Amúgy én is szeretem a természet illatokat, igaz nem használom őket, csak itthon szoktam szagolgatni.
-
slick-adam
aktív tag
válasz
PrinceHerceg #6916 üzenetére
mert az applikacio utan viragok között akarok szökdecselni lassitott felvetelben, miközben a tavaszi szél birizgalja a golyoimat.
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
slick-adam #6915 üzenetére
Miért vársz addig?
-
zs.tom
tag
válasz
slick-adam #6912 üzenetére
Teljeses igaz, én 12 évesen Fahrenheitet használtam... Nincs olyan, hogy fiatalnak való-idősnek való illat, niche szegmensben én férfi-női között sem teszek különbséget, maximum nem fújom magamra, de illatélménynek kivló. Egy hársfavirág illatra nem lehet azt mondani, hogy női, ahogy ha megszagolsz a természetben egy cseresznyevirágot arra sem mondod azt, hogy női. Szimplán illatélmény
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
slick-adam #6912 üzenetére
Magammal nem tudnám összeegyeztetni jelenleg, más korombeli srácon lehet, hogy "jól állna".
Nekem, a mostani hangulatomhoz, ízlésemhez ez egy nehéz illat. Tetszett, de nem fújnám magamra. Legalábbis egyelőre.
A Kouros-hoz még mindig nem volt szerencsém sajnos, de nagyon rá vagyok pörögve, amióta említettétek itt.
-
slick-adam
aktív tag
válasz
r3dsnake #6911 üzenetére
"Nem egy huszonéves sráchoz való."
ez butasag sztem. azt kell viselni, ami tetszik. nincs olyan, hogy nagypapas illat.
persze ha nem tetszik, akkor nem tetszik. de ne a "nagypapás" karaktere miatt ird le!en is csak nemreg töltöttem be a 30-at, de sokak szerint 25-nek nezek ki. megsincs gondom Guerlain Vetiver, YSL Kouros, ... es hasonlo illatokkal. söt, kedvenceim.
-
r3dsnake
nagyúr
Kipróbáltam ma a Chanel Antaeust. Tök jó, tényleg állatos illat kicsit, viszont nekem kicsit retró, nagypapás. Nem egy huszonéves sráchoz való.
Az egyik csuklómon most DSQURED2 Wild van, nagyon tetszik, de ezt inkább máson tudnám elképzelni, nem magamon.
A másik csuklómon viszont a Nuit d'Issey illatával nemnagyon tudok betelni. Hasonlít egy régebbi New Yorkeres illatra. Van (számomra) egy kis feminim jellege, de nagyon jól áll neki. Ennek ellenére a Man In Black lesz az illatom, legalábbis télre tuti.
-
Mercutio_
félisten
Kelsey Berwin illatokat ismeri valaki? (neten annyit találtam, hogy arabok francia alapanyaggal)
Trudie Sport és True Man milyen lehet? -
törölt tag
Tom Ford, Byredo, Parfums de Marly, Amouage, Creed, Hermes, Diptyque, Annick Goutal, Frederic Malle van benne egy-egy meg a szokásos CK, D&G, YSL, Chanel, Givenchy, Bvlgari, Rochas, Cartier, Armani ilyenek.
60db decants.
-
törölt tag
Van egy több mint 50 mintából álló készletem. Vannak benne olyanok ami 1000-2000Ft 1ml. Tízezerért odaadom mindet. Aki komolyan érdeklődik annak összeírom pontosan mik vannak. Csak egyben mehet el.
Ja férfi mind.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest