Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
slick-adam
aktív tag
válasz Fr@nkieWilde #6798 üzenetére
Creed-el sztem nincs gond. minösegi parfümöket csinalnak, csak annyi, hogy:
- a "csak termeszetes alapanyagokat hasznalunk" kijelentesük bullshit. de ettöl függetlenül minösegi anyagokat hasznalnak, nagyobb aranyban, mint a többseg. es...
- a ceg törtenelme nyilvanvaloan fikcio. hogy ök mar 1800 ota keszitik a löttyöket. hol vannak azok a parfümök? Guerlain-nek van a 19. szazad legvegen keszitett illata, Creed-töl melyik a legöregebb? 1970 kb?parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Kb. 5 percet nézegettem ezt a Montale mizériát. találtam egy fórumot, ahol pár kommentben boncolgatták a témát.
Olvasás közben érdekes kommentre lettem figyelmes, ami egy másik parfüm óriás nevét hozza szóba. Számomra nagyon érdekes ez is.Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
slick-adam
aktív tag
válasz Mercutio_ #6796 üzenetére
nem hiszem, akkor minek fotozkodna vele (Mahsam van baloldalon a kepen)? inkabb üzleti tanacsokert mehetett hozza (erös, olajos illatok... ismerös).
na de mostmar tenyleg off vege. szerintem megrendelem az Intense Cafe-t.
[ Szerkesztve ]
parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
Mercutio_
félisten
válasz slick-adam #6795 üzenetére
Ha konkurencia, akkor még az is lehet, hogy ezzel akarja a másik cég "jó hírét" rontani.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
slick-adam
aktív tag
válasz slick-adam #6793 üzenetére
vagyis a jobb oldai ürge az Ammar Atmeh no... megiscsak van rola több kep, meg lehet talalni a FB profiljat.
feltetelezhetjuk, hogy megis ö a tulaj (tehat nincs semmifele Pierre...), DE hogy tenyleg ö kesziti-e az illatokat az kerdeses, hiszen a blogbejegyzes Mahsam Razaé, aki a DUA "mester orra". LOAL. na az meg egy undorito ceg (multkori YouTube es FB cirkusz alapjan... pfejjj). az ö copycat illatait is modern gepek keszitik, az is biztos (az eredmeny persze lehet jo es hosszan tarto).parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
slick-adam
aktív tag
válasz Mercutio_ #6792 üzenetére
erröl beszelek. ha EZ igaz, akkor is csak egy felvett nev. es ki kesziti az illatokat ha ket cegröl van szo?
ezt meg egy masik kepet lehet fellelni rola (a jobb oldali pasas). se interju, se semmi mas.DE lehet hogy minden valodi. ezert irtam, hogy csak 90%-ig vagyok biztos ebben.
mindenesetre aki azt mondja, hogy trollkodok (miert tennem? a parfümjeik bejönnek...), az bizonyitsa az ellenkezöjet!de off vege
-
Mercutio_
félisten
Ezt (is) kidobta a gugli, kérdés mennyire valósak a leírtak. Engem mondjuk pont nem érdekel, ha tetszik a termék.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
bbuffy
senior tag
válasz slick-adam #6788 üzenetére
Ugye tudod hogy hihetetlen nagy baromságokat irkálsz/trollkodsz össze Pierre Montale ról?
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz slick-adam #6788 üzenetére
Nincs cégem és nem is lesz sajnos. Csak az illatokat szeretem, kreálni nem tudok, pedig de jó lenne.
Lehet fantom, amíg veszik az illatokat, és amíg vannak emberek kiknek tetszik addig nem baj, ha nem is létezik. Szerintem. Anno én is próbáltam utánajárni, nem találtam semmit, de itt meg is álltam.Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
slick-adam
aktív tag
válasz Fr@nkieWilde #6785 üzenetére
de neked nincs is egy hires niche parfüm céged baszki! de a kep csak egy pelda volt.
minden parfüm cegnek utana lehet jarni. Montale valodi kilete meg mindig rejtely. es ez TENY.
párizsi Montale, keleti Montale, egyik dobin nagyobbak a betük, akkor rosszabb a tartossaga, borzalmas (majdnem nem letezö) customer support, ... stb.
mondom, nezz utana!szerk.: igen, ez a lenyeg. ha jo az illat, akkor rendben van a vilag is. csak annyit jegyeztem meg, hogy Pierre Montale egy fantom alak (en 90%-ig biztos vagyok ebben)
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
-
zs.tom
tag
válasz r3dsnake #6784 üzenetére
Macsavizelet szag, állatbunda szag, vadászgörény szag és egyebek. Európai orrnak nem bevehető illatok, tudok mondani egy-két ilyet. Legújabb kedvencem a témában olyan mintha kecskék dörgölőznének hozzám és 1000 euro+++ árcédulával rendelkezik. Az esetben, ha nem azt nézem, hogy parfüm és nagyon bele akarok magyarázni valamit akkor azt mondm, hogy műalkotás és mertek újat alkotni, de ligha találnánk embert akinek tetszene.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz slick-adam #6783 üzenetére
És ha az én nevemre keresel rá, és nem találsz semmit, akkor már én sem létezek???
Szerintem a gugli + a netes fórumok nem lehetnek mérvadók egy személy kilétét illetően. Ezt csak a márka név mögött állók tudhatják, más nem. Ebből kifolyólag Te sem tudhatod biztosra és én sem mi is a valóság.
De erre alapozni vicces, hogy nem találsz róla képet.
Felőlem akár Kis Pista is készítheti őket, ha jó, akkor jó. Ha nem jó az illat, akkor nem jó az illat. Lényeg, hogy a két márka alatt egy "név" bújik meg elméletileg. Ennyi.[ Szerkesztve ]
Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
slick-adam
aktív tag
válasz Fr@nkieWilde #6781 üzenetére
guglizz rá talalsz-e képet Mr. Pierre Montale-rol. valszeg nem. vagyis van 1 darab homalyos kep egy dagadt uriemberröl azt' annyi.
elegge shady az egész cég. pl hogy franciak. francokat! inkabb keleti banda. egy keleti emberke kevergeti az olajokat es kitalaltak a Pierre-t. meg a szekhely Párizs. ennyi.
basenotes-on van jopar topik erröl a temarol. meg hosszabb blogbejegyzeseket is talalhatsz a neten.tömeny rozsat nyilvan en se viselnek. es pl az Intense Cafe messze van a tömeny rozsatol. meg a Black Aoud is szerintem.
a nagyon édes szirupos rózsatol en is agyverzest kapok.[ Szerkesztve ]
-
zs.tom
tag
válasz Fr@nkieWilde #6781 üzenetére
Teljesen igazad van, arab területen az állatias és tömény virágos illatok a kelendőbbek.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz slick-adam #6778 üzenetére
Keleten igen, anyámnak is van egy mintája, még a 80-as évekből. Kis fa díszdobozban, azt hiszem Törököktől. Elég szörnyű az a tömény rózsa. Mikor még nem tudtam mi az, akkor mindig rám szólt ki ne nyisd, mert sosem tűnik el a szaga.
Nem férfias, keleten meg igen csak másképp működnek az emberek, nem csak ha parfümökről van szó. Közel keleten, arab világban, a tehetős/milliárados emberek giccses életet élnek. Ez igaz a parfümjeikre is. Túl sok, túl tömény. A tömény rózsát egy férfin (és a legtöbb keleti parfümöt, keleti népeknek készített parfümöt), ahhoz tudnám hasonlítani, mint mondjuk az arannyal befuttatott Veyron, vagy gyémánttal kirakott Vertu. Ezért egy európai számára legtöbbször már inkább taszító, mint vonzó. Túlzás.Ezért is lehet az, hogy sok ember jobb szereti a designer parfümöket, mint a niche illatokat.
Én pár Montale és a Mancera illatot egyenesen imádok (azokat annyira, hogy semmi másra nem cserélném), vagy amit meg nem szeretek, azt egyenesen utálom (és sok ilyen niche illat van).Nem létező személy? Ez alatt mit értesz?
-
Jhonny06
veterán
válasz Fr@nkieWilde #6777 üzenetére
Pedig vannak jók, pl. MFK Lumiere Noire vagy Dsquared2 Potion Royal Black.
-
zs.tom
tag
válasz slick-adam #6776 üzenetére
Nekem az összes Mancera műanyag illat, nem hasonlítanám hozzá, mégha karakterében hasonló is hozzá. A Mancera nem tudom kiknek gyártja az illatokat, de nem ismerek olyat akinek tetszene vagy a minőségéről elismerően nyilatkozna.
-
slick-adam
aktív tag
válasz Fr@nkieWilde #6777 üzenetére
pedig keleten a rozsa kifejezetten ferfi illat.
en kijövök a rozsaval. tavaszra be is van tervezve egy üveg Serge Lutens Sa Majeste La Rose (legvalosaghübb rozsa, szarastul, tövisestül, ... szvsz)jövöheten megnezem van-e a Play valamelyik helyi parfümeriaban. bar nem kávéra vadászok jelenleg. csak eszembe jutott ez a kis elfeledett minta es beadta.
tartossaghoz: az emlitett problemas Montale-kat termeszetesen kiprobaltattam ismerösökkel is. meg rokonokra is fujtam. direkt atmentem a masik szobaba fujas utan, hogy ne szokjon hozza az orrom. visszaneztem kesöbb es ugyanugy "eltünt" az illat, mint az en börömön.
szerk.: ja, Pierre Montale, aki nagy valoszinuseggel nem is letezö szemely. hehe
[ Szerkesztve ]
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz slick-adam #6773 üzenetére
Én is szemeztem az Intense Cafe-val, de az tuti, hogy rózsás illatot sosem fújnék magamra. Mindegy milyen alapanyagok vannak még mellette. Nem férfira való a rózsa, akárhogy is szaglászom. A rózsa egy jól szituált, jómódú öregasszonyra való, aki még nyugdíjas korában is ad magára.
Ezért is tettem le róla.Viszont amit használtam az a Givenchy féle Play Intense.
Ezt nézd meg, ha nem ismered még. Ebben garantáltan érezni fogja mindenki a kávét. Egyáltalán nem nőies, kifejezetten illik a téli időjáráshoz, kifejezetten kellemes az orrnak a hidegben. Nők is szeretik, kedvelik, közepesen tartós, és átlagos felhővel bír.Bár azt se felejtsd el, hogy ha rajtad nem is tartós egy illat. vagy akár az új Montale-k illata, az még nem azt jelenti, hogy máson sem.
Lehet nálad van a "baj". Illetve, ha az orr hozzászokik, akkor jöhet elő megint a "tartóssági probléma".A Mancera-kat és a Montale-kat is Pierre Montale alkotja.
[ Szerkesztve ]
-
zs.tom
tag
Kifújva elég jó, de leszáradás során ahogy kelléga is mondja erősen femininné válik. Mintából kenegetve köze sincs a valósághoz, fújva viszont ajánlott kategória. White Musk-ra hasonlít a base note
-
Jhonny06
veterán
Imádom, bár nálam már egy kicsit átbillen a női oldalra, vagy a határát súrolja. Nekem még egy ezer éves mintám van, annak brutális a tartóssága, kb. soha nem tűnik el. Simán elképzelhető, hogy azóta változott. Amúgy igen, inkább a rózsa a domináns és alatta van egy kávés jelleg.
-
slick-adam
aktív tag
Intense Cafe-rol velemenyek?
van egy mini (<1 ml) probam, azt szagolgatom ovatosan mar par napja es elegge tetszik, pedig nem iszok kavet.
sokan irjak, hogy nem is erzik benne a kave illatot, ami erdekes, mert szerintem egyertelmüen jelen van, meg a kesö leszaradas alatt is, igaz ott mar a vanilia dominal jobban.
sokak szerint tul feminin is egyuttal, amit szinten furcsallok. szerintem siman unisex.a tartossaga nem tunik olyan jonak, mint mondjak (10-12 ora). kezfejemen 4 ora utan mar csak nagyon gyengen erezni..
mondjuk ez alapvetöen problema Montale parfümöknel. probaltam sok-sok probat FRISS üvegekböl es nagyon ugy tunik, hogy felvizeztek (ill. atformaltak) rengeteg klasszikust az utobbi idoben (dobozon figyelni az uj parizsi cimukre!!!). Black Aoud is szo szerint 3 ora börön. atom erösen startol, aztan zuttty, le a melybe. Dark Aoud, Aoud Flowers, ... szinten. erdemes ezek fenyeben ertelmezni a "BEASTMODE" kommenteket, amiket regi üveggel rendelkezö felhasznalok irnak külföldi oldalakon minden egyes megnyitott Montale topikban. mar "reg" nem igy van...
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz slick-adam #6771 üzenetére
Ja, tegnap már én is belekavarodtam. Próbálta ott a csaj magyarázni, meg végigfújkált 6 félét, de belekavarodtam.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz slick-adam #6768 üzenetére
De csak a La Nuit esetében igaz, hogy hígítva lett? A L'homme Intense-nél nincs ilyen gond?
-
kk831228
addikt
válasz r3dsnake #6767 üzenetére
Ez a dior azért más kategória... Elég különleges illat, modjuk a leszáradása nem annyira tetszik elég édes lesz, eltűnik az az az összetevő ami nagyon tetszik benne...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kk831228
addikt
válasz r3dsnake #6764 üzenetére
Inkább azt venném, de az se valami sokáig tart ahhoz képest hogy EDP.. Müllerbe próbálj@tok ki magatokon mielőtt kosárba teszitek.
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
zs.tom
tag
válasz slick-adam #6763 üzenetére
Régi verzió nagyon ütős volt, Oxfordban fújtam be magam vele évekkel ezelőtt, akkroriban kabát újján két hónapig tartott... bezzeg most...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz slick-adam #6761 üzenetére
Ez vajon a L'Homme Parfume Intense-nél is így van?
-
slick-adam
aktív tag
válasz Peterzon94 #6762 üzenetére
pedig az meg egész erös is.
en a sima Dior Homme mellett tettem le a voksomat, de az gyakorlatilag 2 orat tart (2015-ös üveg) azt' annyi. utana ugy kell zseblampaval keresni.
ezekhez tenyleg kell egy kis 5ml-es utazo sprayer, hogy par orankent felfrissithesse az ember.parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
Peterzon94
tag
válasz slick-adam #6761 üzenetére
dior homme intense parfümmel jártam így, havernál megszagoltam egy régebbit, egyből rendeltem is meg. aztán rájöttem az idei abból is gyengébb
-
slick-adam
aktív tag
válasz Peterzon94 #6760 üzenetére
nem rajongok a nagyon nepszerü, tulhajpolt illatokert, de a YSL La Nuit tenyleg baromi kellemes lötty. es igen, bosszanto, hogy ennyire felhigitottak. pedig vennek belöle vagy 50ml-t.
-
Gyick
őstag
Egy parfümöt sikerült vennem egy Versace Eros személyében.30 euroért pont akciós volt,Megint jó párat kiprobáltam bent voltam vagy fél órát a boltban.
Az Invictus pl csalodás volt azt hittem vmi erőteljessebb parfüm, fújtam a csuklómra de alig érzek rajt vmit se akkor se most.Ez lehet kicsit túl hype-olt vagy nem tudom.
Dolce Gabbana The One For Men Jó illata van végülis de elsőre olyan volt mint egy női parfüm.Nekem ez kicsit túl unisex.
Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme EDT és EDP is volt.Na ezen gondolkoztam hogy megveszem,nagyon különleges amolyan karácsonyi illata van csak az a baj hogy ezt kb szenteste tudnám elképzelni magamon Szerintem ez nem olyan amit mindennap hordani lehet inkább alkalmi.De ettől függetlenül baromira tetszik.
Még szeretnék 1-2 parfümöt venni a télre.CH men prive sajnos nem volt.Gondolkozok rajt hogy azt berendelem vakon.Meg még a Spicebomb az amire kiványcsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
zs.tom
tag
válasz slick-adam #6749 üzenetére
slick adam az aszfaltos rallyversenyző
-
kk831228
addikt
válasz slick-adam #6752 üzenetére
Értem, köszönöm!!!
-
-
slick-adam
aktív tag
válasz kk831228 #6750 üzenetére
van még eleg belöle
parfumo.de-n privat szemelyek arulhatnak kis mintakat, decant-okat vagy mar hasznalt parfümöket (SOUK menüpont).
ar nyilvan valtozo, de eddig sikerült jo ajanlatokat kifognom, azaz adott parfümböl 1ml-ert kb annyit fizettem, mint amennyibe egy 100ml-es üveg eseten lett volna. raadasul postaval együtt. eddig mindenki tökeletesen megbizhatonak bizonyult, söt, egyik tagtol gyakorlatilag ingyen kaptam egy majdnem csurig levö 50ml-es CdG 2 Man-t. meg dobott melle egy marek probat is (pl vagy 2ml Amouage Epic Man-t, lol). utana el is ajandekoztam egyböl az egyik Midnight In Paris-emet, hogy jobban alljon a karmam.szoval ajanlom. többnyire nemetek vannak ugye, de latok külföldieket is. nezzetek szet, talalhattok jo kis decantokat meg ugy is, ha a postaert Mo-ra többet kell fizetni (itt orszagon belül 1,45 € a belelt boritek, Mo-ra szerintem 5 körül lehet max)
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz slick-adam #6749 üzenetére
Van eladó Timbuktu - m...
Ez a parfumo.de jó árakon ad decantot?? shipping van magyarba?
[ Szerkesztve ]
-
slick-adam
aktív tag
sziasztok!
gondoltam ma begepelem gugliba, hogy "parfüm fórum" es meglepödtem, hogy tenyleg talaltam magyar parfümös közösseget (es pont PH!-en). eddig valamiert azt hittem, hogy nincs ilyen (pedig hat miert is ne lenne?), ezert angol / német oldalon tevekenykedtem csak. mindenesetre beleolvasgattam a topikba es latom teljesen rendben van, ugyhogy gondoltam bemutatkozok en is. hasznalt terminologia alapjan gondolom ti is jelen vagytok külföldi oldalakon, ugyhogy ilyen "decant" es hasonlo francsetudjamagyarulhogyvannakezek kifejezeseket lehet hasznalni. hehe
kabe februar ota vagyok igazan rabuzulva a parfümökre, bar 14 eves korom ota (most 30) mindig volt valamilyen parfümöm. ennyi idö alatt kb 25 üvegre duzzadt a kollekciom (jofele betegseg ez is, no) + 10-12 db 10ml-es decant.
illatok amiket birok: tömjén, mindenféle fák es bokrok, rózsa, mirha, vetiver
amiket NAGYON nem: tonkabab es vaniliakedvenc parfümöm: L'Artisan Parfumeur Timbuktu
most összel leginkabb hasznalt parfümök: Guerlain Santal Royal, CdG Black, Narciso Rodriguez for Him EdT, Serge Lutens Iris Silver Mist, ...
basenotes-on es parfumo.de-n szinten "slick-adam"-kent vagyok jelen (csak kötöjel nelkül). külföldön elek, parfümöket az itteni iparfumeriabol szerzem be en is, illetve a decant-okat a parfumo.de-röl (sajnos ezt a lehetöseget csak mostanaban fedeztem fel. mondjuk komolyabban egyik eddigi üvegemet se bantam meg, talan csak 1-2 olcsobbat, de azoktol mar meg is valtam).
egyelöre ennyi.
-
Gyick
őstag
Ma voltam dmben,bipában,müllerben.Mondjuk a müller is elég lett volna hihehetlen mekkora válaszék van az ausztriai müllerben.5 sor férfi parfüm a legtöbbhöz tester is van.Ennyi parfümöt még nem láttam. Az volt a terv hogy veszek vmit de nem vettem csak jobban elbizonytalondtam De legalább hoztam egy csomó mintát Biztos nem néztek hülyének Tudom hogy ez így szar de vmi fokozkodó kell.
Ezek vannak versenyben eddig
Thierry Mugler A*Men
Versace Eros
Paco Rabanne Invictus
Dolce Gabbana The One
Versace Blue Jeans
Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme
Hugo Boss Bottled Intense
Dolce&Gabbana Intenso
Burberry LondonMég a Carolina Herrera Ch-t ki akarom probálni azt elfelejtettem vagy nem volt és nem láttam.Amúgy vszinű kettőt veszek,kiskiszerelést.De már én se tudom milyet akarok .
[ Szerkesztve ]
-
petr89
csendes tag
Próbálta már valaki a Gucci Intense Oud-ját? Egyelőre csak dutykban találkoztam vele, és tényleg hasonlít a Black Afgano-ra, bármennyire sem szeretnék ezt a Nasomatto kedvelői. Nekem nagyon bejött, de hasonlóan nem hétköznapi illat, mint a BA
-
-
szizoka
csendes tag
A héten vásároltam zarában télre egy parfumot 4 ezret szerintem megér-próbáljátok ki
Zara-tobacco collection rich /warm/ addactive
Tartósság meglepően jó, nagyon édes kicsit vaniliás kokuszos csokis beütése van.
Sokaknak valami sütemény - tiramisu jut róla eszébe.
-
Gyick
őstag
válasz -secret- #6736 üzenetére
Ez uaz csak erősebb?Nem tudtam hogy van ilyen.
Mi van még hasonló amit érdemes lenne kiprobálni?Azt terveztem hogy viszek egy tollat az üzletbe azt arra a próbapapirra ami van ott ráírom hogy micsoda meg befujom a testrrel azt egy óra múlva kipróbálom azt megveszem azt amelyik tetszik.Frissen sokszor mind egyformának érzem.Szal mi van ilyen "most popular" amit érdemes lenne kipróbálni?
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz kemalboy01 #6721 üzenetére
Na, lemaradtál, ebbő még rendelhettél volna mintát...
-
sonkabence
csendes tag
válasz Petyke77 #6734 üzenetére
Amouage-tól könnyebb, nappal, melegben is viselhető illat még a lyric, dia, sunshine. A dia épp tegnap volt rajtam. Vetiveres-szilvás-virágos. A neroli megfogalmazása hiteles, diszkrét nappali viselet. Ha szereted a jubit, akkor ez is tetszeni fog.
Eladó niche parfümök szórófejes üvegben! Lista: www.wower.atw.hu
-
Gyick
őstag
Üdv!
Tudnátok ajánlani olyan parfümöt ami olyan mint a szürke dobozos Boss: Boss (Bottled).Nekem ez az illat nagyon tetszik csak nagyon gyenge nem eröteljes meg nem is tartós.Ez helyett keresnék vmit.Nehéz így leírni hogy milyet keresek talán azt lehetne mondani almás/fahéjás/vaniliás.Szőval vmi hasonló érzéki parfüm mint a boss csak erősebb.Az ilyen utángyártott noname parfümök nem érdekelnek csak ereseti amit lehet mondjuk egy müllerben is kapni
Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
Petyke77
tag
válasz kemalboy01 #6733 üzenetére
Köszi, asszem adok még egy esélyt a cégnek egy minta erejéig... 😀 Úgy emlékszem a Ciel és a Dia volt még ami frissebb illat.
[ Szerkesztve ]
-
kemalboy01
tag
válasz Petyke77 #6725 üzenetére
Igen frissebb illat...
Könnyen hordható bárhová.Tiszta, érzéki de férfias.Rendkívül gazdag illat. A legtartósabb mind közül.(legalább is rajtam)Bemutatószöveg:
A Beloved Man az Amouage költői, romantikus felhangokkal teli, mégis tagadhatatlanul férfias alkotása. A tiszta narancs és a mentolos geránium, a puha, modern írisz, végül meleg cédrus és guajak, finom bőr és cédrus.
Nincs lehengerlő szöveg, nincs póz, nincs szteroid – ő a szívében férfi. Könnyed, csendes, kifogástalan és hűséges – mindezzel észveszejtően vonzó. Ezt érezni a lélegzetelállítóan romantikus és érzéki élmény. Akár egy film, melyen még az igazi férfiak is elmorzsolnak néhány könnycseppet...zs.tom: Azért én sem a legdrágább helyről rendeltem.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz kemalboy01 #6723 üzenetére
én is rendeltem egy Journey és Dia gyári mintát, hátha jóféle lesz télre
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
zs.tom
tag
#vanpenz Nekem a Fate is tetszett, de nem szagoltam már három éve. Új lila üvegeset ismeri valaki?
-
Mercutio_
félisten
Fele se látszik a tv-nek, így nehéz eldönteni
-
kk831228
addikt
-
Petyke77
tag
Gratula! Nekem a Jub XXV tetszett eddig a pár Amouage-ból amit próbáltam de ehhez még nem volt szerencsém. Ez inkább frissebb illat?
-
kk831228
addikt
De jó lenne az ára... Szép nagyon!!!
-
kk831228
addikt
válasz kemalboy01 #6721 üzenetére
Nem adsz el akcijósan pár mintát??
-
kemalboy01
tag
A mintarendeléseim után sikerült kiválasztanom a hozzám legközelebb álló illatot.
Ez pedig a Beloved Man lett. Holnap hozza a futár
Ami kiesik nálam:
-Herod
-Amber Musk
-Black Aoud
-Full IncenseKözépmezőny:
-Interlude Man
-Santal WoodSzámomra kedveltek:
-Amber Wood
-Hatkora Wood
-Journey Man
-Jubilation 25 Man
-És persze a nyertes a Beloved Man. -
Paddington
csendes tag
válasz krisztianAMG #6707 üzenetére
Steinhart Nav B Chrono II 44 mm és Davosa Argonautic eladó
-
krisztianAMG
senior tag
válasz Peterzon94 #6714 üzenetére
Szerintem is használd pár napig, és utána dönts!
zs.tom:
újításokat meg tiszteletreméltó szakértők cikkjeiből szoktam bevezetni.Neveket, de izibe! A megjelenésem nekem is rendben van, odafigyelek arra, hogy mit veszek fel, de tanulni és látókört szélesíteni mindig lehet.
-
mufi
senior tag
Sajnálom
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
zs.tom
tag
válasz Fr@nkieWilde #6712 üzenetére
Jól hangzik, Montale kínálatából engem a Black Oud kiütött még régen, kicsit késöbb próbálkoztam további művekkel, de valahogy nem győzött meg. Ez most más mint a többi?
-
zs.tom
tag
válasz krisztianAMG #6710 üzenetére
Bocsánat, nem jól olvastam el Én nem szoktam stílusblogozni mert sok a hype rajtuk, nézegetem a cipő-kabát és egyéb kínálatokat mindenfelé nem konfekció vonalon is plusz saját stílusom nagyjából fix, újításokat meg tiszteletreméltó szakértők cikkjeiből szoktam bevezetni.
-
kk831228
addikt
Használd egy hétig legalább...
-
Peterzon94
tag
Sziasztok,
mufi kollégától a mai napon kaptam egy 50ml-es Aventust, de számomra nagy csalódás. Szeretném eladni, ha valakit érdekel PM. -
Arcképgyáros
Diesel Masculine-t hol lehet a legolcsóbban beszerezni?
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Valakinek van esetleg Montale Intense Peper-je, amit nem használ?
Most szombat éjjel sikerült az 1 millis mintából kb. 85%-ot magamra önteni.
Maga az illat így is úgy is brutális, és nagyot üt, így viszont 3 hajmosás után is érezni még. De ettől függetlenül is hihetetlen jó illat.
Ha valakinek lenne, akkor megegyezhetnénk.
Köszönöm.Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
petr89
csendes tag
válasz krisztianAMG #6710 üzenetére
Régen volt a hestyle.blog.hu nem tudom él-e még, vagy esetleg újraindult, szerintem az volt az egyetlen férfiaknak szóló színvonalas divatblog.
-
krisztianAMG
senior tag
Ezt egy ZS osztályú blogról másoltam be elrettentő példaként.
-
Lacus_84
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy hol tudnék venni Armani Attitude parfümöt? Úgy sejtem, hogy itthon már nem forgalmazzák, ebay-en láttam, de 200$ plusz posta... Néhány évvel ezelőtt volt egy ilyenem, és nagyon szerettem, messze a legjobb illatú parfüm amit eddig használtam, de most sehol nem találom. Hátha van még valakinek valahol elfekvőben
Vagy ha ez nem, akkor valami mást tudnátok ajánlani, ami hasonlít ehhez az illathoz?Köszönöm előre is!
-
zs.tom
tag
Ha sportzakózol neked divatblog kell
-
krisztianAMG
senior tag
Mivel itt csupa olyan ember van, aki odafigyel a megjelenésére, biztosra veszem, hogy tudtok ajánlani nekem olyan stílus blogokat, amelyeket érdemes olvasgatni (külföldi és itthoni egyaránt lehet). Nem "5 divattipp, hogyan viselj sportzakót" és hasonlókra gondolok, hanem amiből valóban lehet tanulni, fejlődni.
-
mufi
senior tag
válasz kk831228 #6700 üzenetére
Azért van nekem is kb 25 illat még mellette mert amit gyakrabban használok, az előbb utóbb uncsi lesz...
S ez mindennel így van...egy idő után már az új ferrarinak sem az a feelingje amikor beleülsz...sajnos...
Mondjuk én Aventust ilyenkor már nem nagyon használok...TF noir de noir, Black aoud, red vetyver....https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
kk831228
addikt
Na az jó hogy van 30 ml-s vonal... Most tudtam meg, hogy a párom, ahol dolgozik van pár sahlini parfüm... Meg is szagolgattam mindet, és elég jó a férfi vonal belőle, pedig citrusos valamennyire, de mégis tetszik...
Az a baj nekem nem tetszettek egyáltalán a citrusosak, így azokra rá se néztem, most viszont a sahlini után sajnos rá kellett jönnöm, hogy ezek a niche citrusosak teljesen másak... Így aztán lehet ki kell próbálnom, pl.egy Mehpisto-t stb...
Jhonny06 : Ebből rendeljél most már... [link]
[ Szerkesztve ]
-
petr89
csendes tag
válasz kk831228 #6700 üzenetére
mostmár van 30ml-es casamorati vonal is. tavaszra már elhatároltam egy mefisto beszerzésére való tőkét, addig viszont egy jó oud-ot keresek. a versace nagyon jó, de a montale-k nagy részétől rosszul vagyok sajnos.
az Aventusra meg ráuntál. ezért szoktam ritkábban hordani, és érdekes módon nem akkor vagyok oda érte a legjobban amikor rajtam van, hanem amikor másnap, vagy több nappal később megérzem az illatát a pulóveremen, sálamon vagy a kabátomon. na az nekem az élmény
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest