Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Teclast Tablet Topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricogsm
őstag
válasz Peterzon94 #27974 üzenetére
Tom Fordbol melyiket koppintotta?
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
Master_Pubi
csendes tag
válasz Peterzon94 #28065 üzenetére
Nekem se nem projektál, se nem tartós!
Mindegy, köszi a válaszokat! úgy döntöttem, veszek dekantot belőle és összehasonlítom.
Ja, az enyém is már a matricás.
Amúgy azért van bennem némi gyanakvás, mert a vásárlás után, mire hazaértem, az autóban csak úgy magától a fényes biztonsági ragacs konkrétan "szétvált":
Ti nem jártatok így?
Köszi!-
-
Misogi
aktív tag
válasz Peterzon94 #28063 üzenetére
Nekem volt 3 üveg Ganymede-em, mind a három nagyon tartós meg erős volt. Azóta is bánom hogy eladtam mindet.
Viszont szerintem ez az illat inkább tartós mint projektáló. Tehát maga a projection elég gyenguszka, viszont longevity szempontjából korrekt.
-
pohár
félisten
válasz Peterzon94 #27974 üzenetére
nem csodálom, ez már a pofátlan másolás netovábbja
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Peterzon94 #27930 üzenetére
Cartier Oud & Ambre? ócón adom
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
hdanesz
őstag
válasz Peterzon94 #27913 üzenetére
Én max kettőt. Még a gyengébb parfümöktől is megfulladnának körülöttem ha többet fújnék.
-
kk831228
addikt
Max 2 - 3 fújás, de inkább 2, ha kicsit nehezebb, erősebb, illat akkor 1...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Fr0z3n
őstag
Bois Imperial-t nem számolom bad boy le parfüm 4-6, amber oud gold 4 max, amber oud tobacco 2 és néha így is sok, instant crush 2-3, arabians tonka 6+ de akkor szar napom van. Montale Infinity-re vigyázok, ahhoz még meleg van.
-
pohár
félisten
hmm, általában nyakra 2-3, és pólóra is ugyanennyi, de illatja válogatja
pl Afternoon Swimben úszni szeretek (höhö! ), de egy Oud for Greatness-ből elég 2-2, mert meghalok nap végére benne
-
duckload
aktív tag
Parfüm függő. Nyáron többet a gyengébb illatok
ból. Télen kevesebbet a nehezebbekből. Télen 3-5. Mondjuk egy Oud Tobaccoból. Nyáron egy Mefistóból akár 8-10."Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
tibbike01
őstag
2 fújás ha irodába, zárt helységbe megyek. 3-4 ha kültéri program van.
-
Elektrosokk
veterán
válasz Peterzon94 #27904 üzenetére
Vakon én sem, de a nasomatto illatok viszont lenyűgöztek. Mostanában az animalisabb vonal érdekel.
Mondjuk annyiért nem marad rajtad.[ Szerkesztve ]
Az èlet sport vagy szórakozás! :)
-
Misogi
aktív tag
válasz Peterzon94 #27882 üzenetére
Jaja, arab vonalon van dögivel cucc. Mondjuk kicsit szánalmasnak vagy viccesnek tartom hogy egy 5-10 ezer forintos arab parfüm tartósabb, erősebb, sokszor minőségibb mint egy 20-25 ezer forintos mondjuk francia designer...
[ Szerkesztve ]
-
Misogi
aktív tag
válasz Peterzon94 #27799 üzenetére
Amúgy rohadt jó illat, mondtam is ismerősömnek hogy ha ez egy Prada üvegben lenne, az emberek vinnék 25-30 ezerért mint a cukrot.
-
tibbike01
őstag
válasz Peterzon94 #27787 üzenetére
Olyan, mint a sörben a kukoricagríz olcsó, de sokat dob az alkohol szinten és jó telítő anyag.
-
dirtboy86
tag
Nekem a PDM Herod volt a mintapélda erre az alkoholtartalom kérdésre. Van egy régi üvegem abban 73% ha jól emkékszem és van egy újabb abban 81% háát...durván érezni hogy sokkal "hígabb" az újabb verzió (sajnálatos módon)
-
Elektrosokk
veterán
Kevesebb alkohol több olaj, az alkohol a "vivőanyag".
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Peterzon94 #27682 üzenetére
Küldj meztelent!
-
Elektrosokk
veterán
-
Elektrosokk
veterán
válasz Peterzon94 #27652 üzenetére
Dehogy, csak a nyitás drasztikus.
-
Elektrosokk
veterán
-
pohár
félisten
válasz Peterzon94 #27628 üzenetére
hát, az egészet nehéz lesz, kb a fele bent van melóhelyen... (kicsit porosak már a nem használtak, lassan ideje megint portalanítanom őket )
egyszer csinálok már a többiről is egy csoportképet, plusz a decantjaimról is, de basszus, ahhoz már lehet szélesszögű kell
sőt, van amiből több üvegem is van (2014-es Herod, 100ml-s vintage Xerjoff Uden), azok nincsenek is kint, pihennek a polcon/fiókban
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz Peterzon94 #27621 üzenetére
El is kelt, ahogy látom. Ki vitte el?
-
tibbike01
őstag
válasz Peterzon94 #27541 üzenetére
A PdM illatokkal teljesen egyetértek, total designer beütésűek, semmi trükk nincs bennük. Amouage, Orto Parisi, Nasomatto, Zoologist azok, amelyek mernek lépni, nagyot-merészet alkotni.
Persze vannak még más kevésbé ismert márkák, akik merészek. A Cherry Gardenben lehet találni, pl itt írtam pár igazán merész illatról, amik tényleg megérdemlik a niche jelzőt.
[ Szerkesztve ]
-
bbdzyx
senior tag
válasz Peterzon94 #27541 üzenetére
Teljesen reálisan írja le a piacot, semmi újdonság nincs ebben. Szvsz ez mindig is így volt, a niche brandek exkluzívitása elsősorban az árazási stratégiában öltött testet. A nem designer brandek közül is csak kevésre igaz, hogy meghökkentő, vagy teljesen egyedi, már-már művészi kompozíciókat dobnak piacra. Értelemszerűen egy ilyen illat nagy hype-ot kelt a mi, hardcore parfümbuzi körünkben, de ez a kereslet nem akkora, nem tudja kitermelni belőle a működési költségeket egy cég, ezért biztosabb megoldás könnyen emészthető, mass appealing cuccokat kihozni a tömegeknek drágán.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
Elektrosokk
veterán
válasz Peterzon94 #27481 üzenetére
Nekem is összetört egy üveg parfüm, szintèn packeta.
-
Misogi
aktív tag
válasz Peterzon94 #27433 üzenetére
Fu de irigyellek.
-
Elektrosokk
veterán
-
bbdzyx
senior tag
válasz Peterzon94 #27346 üzenetére
Juj a Seraph, tényleg. Egy időben annak is nyomatta a reklámait, de már ránézésre látszott a gagyi
kínai, török dizájn és minőség. Itthon meg eladta a filléres vackokat 10x áron. Pont ugyanezt csinálja most is, a Superz illatok is egy török illóolaj gyárból jönnek, valszeg' aprópénzért, az itthon felmarkolt árrés meg megy a marketing büdzsébe. üzleti szempontból amúgy ügyes a srác, kár hogy kiállhatatlan ő is és a választott influencerek is.[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
pohár
félisten
válasz Peterzon94 #27334 üzenetére
nekem meg LV Pacific Chillem, és 500db üvegfiolám, ha valaki szeretne belőle
-
őstag
válasz Peterzon94 #27334 üzenetére
Ombre nomadot vittem, köszheló! Privátban jelentkezem
-
Misogi
aktív tag
válasz Peterzon94 #27314 üzenetére
Komoly felhozatal.
-
Misogi
aktív tag
válasz Peterzon94 #27306 üzenetére
Igazán nincs mit. Én sajnos tavaly óta nem voltam, kiment a fejemből de jövő héten benézek mindenképpen.
-
Misogi
aktív tag
válasz Peterzon94 #27300 üzenetére
Nincsenek sajnos, viszont Debrecenben van egy nagyon jó, "hidden gem" parfüm bolt.
Múltkor voltam, tele van ritka parfümökkel meg niche parfümökkel, Nishane, Tom Ford, Xerjoff, stb. Érdemes benézni ha erre jártok. Tele van mintákkal is, azokat is lehet venni.
-
Misogi
aktív tag
válasz Peterzon94 #27195 üzenetére
Mennyi volt?
-
Elektrosokk
veterán
Volt kb fél üveg Blessed Baraka 45-ért, én hülye azon agyaltam megvegyem e, erre megvette más...
De mondom már annyi üvegem van, na mindegy...most meg szomorkodom miatta.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Fuu ez bivaj lehet. Én a Mortal Skin-t próbálnám ki nagyon. Tetszenek az összetevők.
-
Elektrosokk
veterán
-
pohár
félisten
válasz Peterzon94 #27136 üzenetére
csak az nem szappan illatú
-
kk831228
addikt
válasz Peterzon94 #27110 üzenetére
8-10 fújással mindenképp...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Elektrosokk
veterán
-
Zsoltp0k
csendes újonc
válasz Peterzon94 #27033 üzenetére
Hát azt a Bleu de chanelt hagyjuk is, az edt-t szaglasztam valamikor, nekem az full arcszesz (egy designer rajongó )
-
tibbike01
őstag
válasz Peterzon94 #27033 üzenetére
Vigyázz mert itt mindenki fikázza a nichet
-
Elektrosokk
veterán
-
Azie
őstag
válasz Peterzon94 #26995 üzenetére
mont blanc exceptionnel - most nézem, hogy időközben ez is discountinued lett. beszarás
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Tibu 75
csendes újonc
Aventus Cologne, 19' b
-
Elektrosokk
veterán
-
kk831228
addikt
válasz Peterzon94 #27003 üzenetére
Jahh, mostanában egyáltalán nincs az az érzésem, hogy téli vagy nyári... Lehet azért mert nincs annyira meleg még...
-
tibbike01
őstag
Rasasi Zebra
Valahogy nem tudom megunni
-
pohár
félisten
LV Imagination
-
kk831228
addikt
Fetish... Jó kis nyárias...
-
duckload
aktív tag
Honour man
"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
Zsoltp0k
csendes újonc
en meloban light blue intenset nyomok most
-
Elektrosokk
veterán
-
pohár
félisten
válasz Peterzon94 #26976 üzenetére
rohadtul remeg az ujjam a BUY gombon...
de még itt van az új Louis Vuitton illat is, alig vittek belőle egyelőre
-
pohár
félisten
válasz Peterzon94 #26974 üzenetére
pont most hozták vissza a Sospiro családot amúgy
a Vibrato (zöld üveg) nagyot fog menni, Bvlgari Tygar szteroidokon, minden szempontból
-
Misogi
aktív tag
válasz Peterzon94 #26935 üzenetére
Egyet fujok Megamare-bol nyakra delben, masnap delben még erzem, hiaba furdok.
Nem tudom mit tettek ebbe de durva... -
tibbike01
őstag
válasz Peterzon94 #26935 üzenetére
Nekem a Black Afganoval van így, van olyan ingem, amit többször mostam, de mai napig érzem ha az orromat belenyomom a gallérba.
-
Dzsedáj
tag
válasz Peterzon94 #26905 üzenetére
"Wadi Siji megalkotja a legjobb és legexkluzívabb parfümöket, amelyek világszerte hírnevet alapoztak meg a minőségről, a luxusról és az eleganciáról, ma a WADI SIJI PERFUMES az Egyesült Arab Emirátusok egyik vezető parfümgyártó cége...."
Van még itt miből válogatni : https://www.wadisiji.com/french-edp
[ Szerkesztve ]
''Az én akarásom nem bolondság,hanem tövig kalászos táblája a tibennetek még csak csirázó búzaszemeknek!''
-
pohár
félisten
úristen, ezek a retek arab cuccok ultra gázak
-
tibbike01
őstag
-
Misogi
aktív tag
válasz Peterzon94 #26885 üzenetére
Gondolkodok egy ideje a Prada Amber Pour Homme-on, most van jó árban facebookon. Jó illat?
-
Safranek
aktív tag
válasz Peterzon94 #26891 üzenetére
ezt én is megtapasztaltam , sajnos
„Attól tartok, Safranek, hogy maga gúnyolódik velem. Jöjjön közelebb!″
-
tibbike01
őstag
válasz Peterzon94 #26885 üzenetére
Igen ez az Adp tényleg jó, a Neroli Portofinohoz hasonlít de az Adp mélyebb, fásabb, nem olyan harsány.
Mindkettő jó cucc![ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz Peterzon94 #26766 üzenetére
Brutál gyors a szállítás, nekem konkrétan 24 óra alatt itt volt, ilyet még sose tapasztaltam. Amszterdamból küldik DHL Express-szel. Viszont a legtöbb oldallal ellentétben fizetős, asszem 15 euro volt. Szóval ha tudsz várni 2-3 napot, akkor inkább máshonnan rendeld, egy csomó EU-s webshop árulja ezeket, általában ingyenes szállítással. Jobb esetben itthon is lehet találni Orto-kat, a Neroli forgalmazza.
[ Szerkesztve ]
-
bbdzyx
senior tag
válasz Peterzon94 #23336 üzenetére
Többször is. Úgy van, ahogy niof írta: nagyon adnak a csomagolásra, a teljes üvegek mellé +2 mintát adnak, magasabb értékhatár felett gyertját vagy travel fújóst.
Legutóbb 1,5 hónapja rendeltem mintákat és most majdnem két hét volt mire ideértek DPD-vel, ami korábban valóban 4-5 nap volt.#23338 hdanesz
Tavaly karira vettem egy üveggel magamnak, most mióta 20 fok felett van a hőmérséklet ezt használom. Egy friss fűszeres, de a boróka jellege miatt enyhén testet, enyhe meleg érzetet is ad az illatnak. Ellenben a review-kkal és egy 1-2 évvel ezelőtti mintához képest sokkal kevésbé tartós.“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
niof
addikt
válasz Peterzon94 #23336 üzenetére
Én csak mintákat rendeltem onnan, 4-5 nap alatt megjött mindegyik. Még azokat is díszborítékos köszönőlevéllel, aranyozott szalaggal átkötve küldik. Semmi negatív tapasztalat nem volt velük. Korrektek.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
medica
senior tag
válasz Peterzon94 #18022 üzenetére
Nem reklamáltam meg. A ford (tobacco vanille) olyan mintha gyümölcslevessel nyakonöntöttek volna, de jó. Az amouge nagyon bejön mindenkinek (nekem annyira nem de rossz az ízlésem).
Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
-
pohár
félisten
válasz Peterzon94 #16835 üzenetére
köszi
amúgy írja is valahol lentebb, hogy az árak nettóban értendőek (majd még megkérdezek 1 embert, akitől én vettem anno egy 5-ös pakkot, hátha megvan még a forrása)
-
tonermagus
aktív tag
válasz Peterzon94 #16450 üzenetére
Ez tényleg megbízható bolt? Elég fapados a webshopja...
Viszont pl. a Bvlgari Wood Essence a 19k-s Notino ár helyett 16K itt. És itt tesztereket is kapni elég olcsón.
Ha tényleg eredetiek akkor nem habozok...Vagy esetleg valaki tud még a notino-nál olcsóbban ami tuti eredeti?
Kicsit b**** a csőröm, hogy havonta elcseszek 40-50K-t parfümre a notinon, és egy rohadt törzsvásárlói kupont nem tudtam még kicsikarni belőlük
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Peterzon94 #16386 üzenetére
PdM Laytom (és egy kis Herod, néha), MFK Amyris Homme, meg vettem egy 5ml-s Green Irish Tweed decantot, azt is tesztelni kellene már magamon, nem csak a karomon
-
Azie
őstag
*n
én ma egy remek téli, nehéz, fűszeres illatot fújtam: Quasar - Fire"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
tibbike01
őstag
Reflection men és Guerlain Homme EDP
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz Peterzon94 #16062 üzenetére
wow!
(#16064) mufi - Szeretünk!
-
pohár
félisten
válasz Peterzon94 #16020 üzenetére
ó hát tényleg, hogy felejthettem el!
-
tibbike01
őstag
válasz Peterzon94 #15366 üzenetére
Jól gondolom, hogy az új üveg van a fragnaticán? Melyek azok a sokkal jobb, hordhatóbb illatok?
Nagyon bejön ez a balzsamos-szappanos alap. Eszembe jutott TF Oud wood-ra hasonlít valamelyest.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
-
mufi
senior tag
válasz Peterzon94 #14932 üzenetére
Azt javaslom, h vegyel mintat ha tudsz vagy bolt...azt ha tetszik akkor csengetni kell. Vagy ha nem jon be akk eladod...
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
mufi
senior tag
válasz Peterzon94 #14930 üzenetére
Minden creed, amiota bejott ez a 100 ml fazzz-sag, egytol egyik mas...van egy 120 ml-es royal oudom, most kaptam egy 50 ml-t es a ketto illat eg es fold...a regi nem tartos viszont az illat az nagton jo, az uj ez relative tartos de en itt csak borsot erzek....
-
mufi
senior tag
válasz Peterzon94 #14926 üzenetére
Geci, ki ez a sok, pattanasos, hormonzavaros barom aki latatlanba ad ennyit egy parfumert?? Tenyleg azt hiszik egy illattol a nok majd kapnak utanuk...?
Pfu, elkurvult a vilag...
Mondjuk, nem kellett ehhez nagy matek, van 100k kovetod, ha azok csak 10 eurot is adnak a mintaert...voila, megvan minden...
Mondjuk az utolso par videoja az higfos szar volt, semmj ujat nem mutatott...https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
Jhonny06
veterán
válasz Peterzon94 #14926 üzenetére
Azért ez nagyon durva, konkrétan még 24 órája se indult el. Az árhoz képest mondjuk nagyon olcsó kinézete van az üvegnek meg a doboznak.
-
Petyke77
tag
válasz Peterzon94 #14693 üzenetére
10 USD körül a mintákra
-
pohár
félisten
válasz Peterzon94 #14629 üzenetére
ú de jó volna, ha nem 25€ volt a postaköltség is, egy mintapakkot rendeltem volna
-
Mercutio_
félisten
válasz Peterzon94 #14583 üzenetére
Mot nézem, hogy néhány éve kijöttek egy 20k fölötti unisex vonallal is
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
válasz Peterzon94 #14461 üzenetére
Ezt légy szíves linkeld be nekem, mert ott nem lehet üzletelni.
~ A városi lokális topikok + a kv a kivétel csak.[ Szerkesztve ]
.
-
MODERÁTOR
Semmi szukseg ra, hogy sokszor bizonytalan szarmazasu parfumokkel sefteljenek a userek.
Igen, van nehany topik ami kivetelt kepez.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Mercutio_
félisten
Vagy ott van a KV-topic
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
mufi
senior tag
válasz Peterzon94 #14412 üzenetére
Dehülevagy
-
slick-adam
aktív tag
válasz Peterzon94 #14362 üzenetére
de nem nezni kellene basszus, hanem venni egy nagy levegöt es oda irni az uj dolgokat. ha mindenki azt nezi, hogy ir-e valaki mas, akkor vegül senki nem ir (duh...) es marad minden a regiben (es marad is valszeg, mert ha eddig nem mentek at az emberek, mar nem is fognak). szal nem ertem, mire fel volt a nagy lazadas, ha ennyire lustak vagytok mas helyre kattintani.
vagy "mert ide hamarabb jön valasz", ha kerdezni akarsz valamit. ugyanaz, mint az elsö pelda. valakinek el kell kezdeni a migralast. irhatnek en oda minden nap valami ösztönzöt, csomo parfüm elmenyem volt az uccso par napban, de az egy forum, nem a szemelyes blogom. nem jöhet minden hsz tölem. a közössegnek keszült.
es tenyleg nem a belefeccolt idöröl es kis penzmagrol van szo, nem azert vagyok csalodott. hanem mert ennyire lekakkinto a banda, semmi lelkesedes, csorda-szellem.
az volt a tervem, hogy miutan összegyült annyi minimalis hsz a forumban, hogy mar nem tünik halott, brennyu helynek, elkezdem esetleg linkelgetni facebook csoportoknak, hatha kedvet kapnak hozza masok is. de jelen allapotban nem lehet mutogatni, mert ha meg ti is arra vartok, hogy legyen valami aktivitas a levegöbül E, akkor idegenek meginkabb varnanak.na es most jol kigepeltem a frusztraciom. hagyom meg futni egy darabig, aztan szerintem zarhato a hely.
[ Szerkesztve ]
parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
Arcképgyáros
válasz Peterzon94 #14362 üzenetére
+1
-
mufi
senior tag
válasz Peterzon94 #14336 üzenetére
Akaster volt neroliban q olcson...
Mas: az egyik spanom meglepett szulinapomra. Vett nekem egy uveg Orto Parisi Terroni parfumot. Tette ezt az utan hogy megmutattam neki a kollekciomat. Az elso csaj aki eltalata az izlesem. Az illat black afgano es interlude kozott van, ego szen izzo lava...egy fujas reggel meg most is brutal eros, a csomagolas a prezentacio az uveg kupak minosege a beszaras kategoria...ajanlom mindenki figyelmebe.https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
kk831228
addikt
válasz Peterzon94 #14336 üzenetére
Várható volt ha az oajan is...Journey helyett inkább a Layton...
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz Peterzon94 #14263 üzenetére
Ezeknél van sajnos... 😂😂😂
-
törölt tag
válasz Peterzon94 #14170 üzenetére
Az mondjuk nem.
[Ez] viszont eddig a legjobb. Ha lenne benne egy kis édes gyümölcs akkor jobb lenne mint az eredeti. -
mufi
senior tag
válasz Peterzon94 #14154 üzenetére
Nyilvan jobb mint a 100 ml kiszereles arat kicsengetni. En legalabbis azt tuti nem fogom.
-
mufi
senior tag
válasz Peterzon94 #14152 üzenetére
Tegnap nem volt.....
-
F34R
nagyúr
válasz Peterzon94 #14105 üzenetére
Adom....