-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
iatti
aktív tag
válasz
Vamos92 #18473 üzenetére
én is a szárazabb felé hajlok. akkor mégiscsak jól sakkoztam,hogy amikor pár nap különbséggel próbáltam a müllerben,már másik üveget bonthattak,és azért volt köztük különbség nem is pici. az edp nekem már túl édes.próbáltam még a hommet is,de az is édes.igaz mindháromról elmondható,hogy ruhán elég jól megmarad. bőrről azért hamar elrepülnek.
az én orrom elég tompa,de még most is érzem az előszobában a dzsekimen,amikor elmegyek mellette.tegnap délelőtt fújtam kettőt.persze most várok a vásárlással,diósdról berendelek mintákat.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kuponkunyeráló
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Mobil klíma Tarrington House eladó!
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest