Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Hosszabb ideig maradna a TSMC-nél az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Írjátok itt a merítés technikáját.......Na, én is nagy tönkretevő vagyok. Amíg a víz partján álltok, addig egyszerű a merítés. De képzeljétek el a Rába partot, ahol 2-3m meredek part van, az is benőve gazzal......Nem egyszerű meríteni......
A sokak által ajánlott, amúgy olcsó Nevis Torrent nyél 2 pecát bírt, toldásnál hosszában repedt az utolsó tag.
Jelenleg egy Nevis Patriot nyelem van, ami ugyanaz mint az olcsóbbik Döme nyél [link].
Egy fokkal jobbnak tűnik mint a Torrent. De szerintem azért nem sikerült még tönkretennem, mert nem igazán kell használni a Rába parton, inkább nem említem azt a bizonyos lóalkatrész nevét, ami ugye fogásra kerül......
Amim még van, az a drágábbik, 4,4m-es Master Carp Pro Döme nyél. Az is jónak tűnik, de legtöbbször rövidebb nyeleket viszem, soha nem volt szükség a méretére.
Kísérletezgettem teleszkópos nyelekkel, pl Nevis Compact, úgy hogy popszegeccsel lett erősítve a ragasztott csatlakozó...Elrepedt a szegecselés mellett.
Amit ajánlottak, hogy jó, meg a toldások erősítve vannak fém gyűrűvel, az egyik Dechatlonos, Caperlan-os nyél. Arra járok, megnézem! forras2 sporttárs, neked is ezt ajánlom, erre, a fémgyűrűvel erősítettre nézzél rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- BorosPoH!ár
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows 11
- Hosszabb ideig maradna a TSMC-nél az Intel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest