Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóhifi
- Hobby elektronika
- Mini LCD panellel szerelt CPU-hűtővel adott magáról életjelet a Gamdias
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Írjátok itt a merítés technikáját.......Na, én is nagy tönkretevő vagyok. Amíg a víz partján álltok, addig egyszerű a merítés. De képzeljétek el a Rába partot, ahol 2-3m meredek part van, az is benőve gazzal......Nem egyszerű meríteni......
A sokak által ajánlott, amúgy olcsó Nevis Torrent nyél 2 pecát bírt, toldásnál hosszában repedt az utolsó tag.
Jelenleg egy Nevis Patriot nyelem van, ami ugyanaz mint az olcsóbbik Döme nyél [link].
Egy fokkal jobbnak tűnik mint a Torrent. De szerintem azért nem sikerült még tönkretennem, mert nem igazán kell használni a Rába parton, inkább nem említem azt a bizonyos lóalkatrész nevét, ami ugye fogásra kerül......
Amim még van, az a drágábbik, 4,4m-es Master Carp Pro Döme nyél. Az is jónak tűnik, de legtöbbször rövidebb nyeleket viszem, soha nem volt szükség a méretére.
Kísérletezgettem teleszkópos nyelekkel, pl Nevis Compact, úgy hogy popszegeccsel lett erősítve a ragasztott csatlakozó...Elrepedt a szegecselés mellett.
Amit ajánlottak, hogy jó, meg a toldások erősítve vannak fém gyűrűvel, az egyik Dechatlonos, Caperlan-os nyél. Arra járok, megnézem! forras2 sporttárs, neked is ezt ajánlom, erre, a fémgyűrűvel erősítettre nézzél rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Samsung S23 128GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest