Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
Szvsz. a fonott nem feltétlenül a legjobb erre a dunai pecára. Bár erős, magasabb a szakítója, mint a mononak, de sérülékenyebb, márpedig a Duna pont tele van kövekkel, ágakkal, meredeken letörő padkával, aminek az éle kikezdi a zsinórt stb. Egy vastagabb mono vagy FC szerintem jobban bírja ezt a kiképzést! Továbbá erősen, agresszívan védekező halról van szó, a heves fejrázások, megindulások a kemény bottal és a nyúlás nélküli fonott zsinórral még a márna erős, vaskos szájának sem tesznek jót. Ezen egy erőgumi segíthet (jó vastag, akár sodorva is, mert kell az erő), de szerintem felesleges plusz. Én maradnék valami mono/FC-nél, könnyebb terepen 22-25, erősebb terepen 25-30-as vastagságban. Ennek van annyi nyúlása, ami segít a fárasztásban, és kopásállóbb a fonottnál.
---
Más:
vennék valami tároló ládát elsősorban feeder kosaraknak, apróságoknak. Pecaplázában van egy rakat kuponom, ott van ez a K4 doboz, van valakinek ilyen, mennyire strapabíró? Vagy inkább menjek be egy OBI-ba szerszámos ládáért?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Filmvilág
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Túl környezetszennyező a modern chipek gyártása
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest