Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Steam Deck
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
hermanyi #58487 üzenetére
Köszönöm!
Mivelcsak két matchem van, a kettő közül a kissé merevebbet, Maver Black Ice Match. Nem egy nagy eresztés, picit feszes, de amúgy vékony a lakk és jó az akciója, dobáskor a középrész is hajlik, brutál jól ki lehet lőni vele a nehezebb úszókat. Egy nagy 10-es cseppólom volt a főólom, úgy szállt hogy öröm volt nézni.WarninShotZ
Nekem a Racer 4000 (meg a Nevis Airtec 5000, ami ugyanaz csak eggyel nagyobb méret meg kettővel kevesebb csapágy) egy bizonyos potton kattan minden egyes hajtókar fordulatnál. Nem tudom mi lehet, de annyira nem zavar, mondjuk én úgy vagyok az orsókkal, hogy legyen valami a boton, a lényegi dolgokat úgyis a horgász meg a bot végzi, az orsó csak zsinórt tárol.
Új hozzászólás Aktív témák
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest