Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zoli bácsi

őstag

válasz Spoon16 #54065 üzenetére

Bothoz szólva, nekem CXP River feeder van, Rábán használtam, nem tudok róla rosszat mondani. FB csoportokban is vagyok, volt aki Döméset is használt, azt mondta a CXP jobb....
    Ha óvatosan indítod a dobást, és nem messzire, a ráírt dobósúlynál nagyobbat is eldobhatsz, a meglévő botoddal. Amúgy attól függ mekkora a sodrás, van-e visszaforgó A Rábán ha visszaforgóba dob az ember, a 30gr-os kosár megáll, pár m-el odébb a 120-as sem akar megállni. Amúgy 120gr-nál nagyobb kosarat nem szoktam használni, ha elviszi a víz, kihozza a sodrás széléhez, a spicc meg megtartja hogy lejjebb ne menjen..... Nekem nagyon nem jöttek be ezek az erős dióverő feederek, ezért szeretem a River feedert, mert az erőssége mellett (viszonylag) kecses és rugalmas.
    Kaja tekintetében én MMX kaját szoktam venni (Nem tudom máshol van-e, Szákó mester nálunk forgalmazza) ez nagyon tapadós, nehezen ázik ki. Szóval valami tapadós kaját keresnék, és jól megraknám csontival. Vagy csak csonti, ragasztva. Szerintem ilyenkor élőanyagnál nincs jobb csalogató. :)

Új hozzászólás Aktív témák