Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
#16741888 #3553 üzenetére
attol meg nem kellene eladnod
orulj neki hogy van, es barmikor eloszedheted ha megis kell.
persze ha eg a haz es baromira meg vagy szorulva akkor eladhatod, de a velemenyem hogy csak azert mert iden kevesebbet pecazol attol meg felesleges lenne eladni. en se adom el a felszerelesem nem azert oltem bele szazezreket.. es iden kb 2 hetem lesz(nemsokara) hogy hasznalni tudjam oket. most ez van, de ha hazamegyek vegleg akkor majd meg szeretnem aprittani a halallomanyt. soot meg vennek is hozza egypar dolgot, pedig igy is egesz szuper a szerkom szerintem.
mas tema, az akvariumommal ugyanigy vagyok, bar ott mondjuk durvan sokat buknek. benne van mondjuk 150be, de talan 30ert ha szerencsem lenne elvinnek, ha egyeltalan kellene valakinek. most nyug mert az otthoniaknak kell gondozni a halakat, de eladni nem fogom, max leurittem egy darabig, es ha ujra itt az ideje akkor hasznalom tovabb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Yettel topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Diablo IV
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest