- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez azért nem teljesen így van, nem feltétlenül érzed ha fázik egy izületed. Hiába van folyamatos mozgásban, pont az a baj a hideggel, hogy nem tud az izűleti folyadékod rendes kenést adni az ízületnek. Olyasmi mintha kenés nélkül használnál egy váltót vagy motort. És a következmények hosszú távon alakulnak ki. Évek folyamata ez, nem néhány tekerés után alakul ki. És ha megvan a baj, mar nem lehet visszafordítani. Hosszútávon érdemes gondolkodni, nem azt nézni, hogy épp fázol e vagy sem.
A városi pedeleces lehet, de a pedelec monti sportszer!Tudom, hogy ezt nem könnyű megérteni tapasztalat nélkül, de majd ha elolvasod a cikkem talán jobb rálátás lesz. Bár van akinek nem könnyű bármit elmagyarázni, mert szentül hisz a saját igazában!
Kabátból én úgy vettem észre, hogy a tépőzáras jobb, de elhiszem, hogy az is hasznalható amit mondasz. Ha jól gondolom olyasmi mint a síkabátok ujja. Az valóban jó, egy jó kesztyűvel.
eastsider: Én nem spórolnék a téli ruházaton, ha nem is kell a legdrágábbat megvenni, azért egy középkategóriát illene. Túl nagy árat fizethetsz érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hisense LCD és LED TV-k
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Autós topik
- Úgy hajlik-e az S25 Edge, mint régen?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest