Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
ezt én is osztom. a kütyü ad is és elvesz is. amikor elkezdtem kerékpározgatni tényleg a flow-ért mentem, persze motivált hogy időröl időre kicsit nagyobbat menjek kicsit több dombbal, aztán hogy kicsit jobb átlaggal
de mégsem volt még pulzus, se pedálfordulat, még talán átlagot se tudtam mert talán 2017 körül a strava android app csak a sebességet írta amikor folyamatosan tekertél (ha jól emlékszem) . De érzésre mentem, pontosan éreztem mikor hogy kell menjek hogyha a lehető legjobban akartam menni.
aztán jött a bryton a pulzusmérővel és a pedálfordulatmérővel, meg a saját teljesítménykényszer, és azt vettem észre hogy szinte már fel sem nézek, végig a computert lesem.(ezen mondjuk nagyon sokat segített ez a pár hónap zwfit amit most télen csinnálgattam, megszokta a fejem újra hogy felfele néz, azóta ha kint megyek már alig nézem a Garmint (najó meg nem is látom a fényre sötétedő szemüvegemben
- pedig elvileg nem polarizált - )
nagyon jó motivációt tud adni tehát ha javulunk, de így 9 év távlatából visszanézek, akkor az tényleg látni kell hogy ez csak egy sokadlagos dolog, egy hobbi,egyáltalán nem számit semmit az itt elért javulás vagy romlás.
nem versenyzek, és nem múlik ezen semmi, ahogy mondod, csak egy amatőr műkedvelő vagyok. muszály kívülről látni és megnézni magunkat.
ez a Király Lászlóval készült podcast ilyen témában elég sokat mondott, tartalmas beszélgetés. igaz hogy ő profi és testépítő, de azt hiszem mi hobbisták is el tudunk jutni hogy kicsit túl fontossá válik a hobbi. Ajánlom bátran mindnekinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest