- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- ZIDOO médialejátszók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acef
addikt
Az utóbbi napokban kipróbáltam egy-két WTB tesztnyerget.
Betétes gatya nélkül teszteltem.Alább némi infó, hátha valakinek hasznos lesz
A nyergek fitness bringán tesztelve, tehát sportosnak mondható, de nem outis testtartásban.
Selle Italia C2 Gél Flow 135 mm (ez a sajátom, most cserélem le)
Nagyon szép, igényes kivitel. A valódi bőr borítás tökéletesen és szépen rögzítve az alsó részén. Bőr, aminek kopik a festése (kb 4000 km után több helyen is), és kb 1-1500 km után kopik a Selle Italia felirat.
Viszonylagkemény (ez nem feltétlenül hátrány, betétes nadrág nélkül is sokat használtam). Nem igazán tompítja keményre fújt gumi miatti rezgéseket, de ez is megszokható, többet használtam sima decás futó alsóval mint betétessel.
Középen nyitott, minimális előre lejtéssel használtam, bevált a középső rész kialakítása, nem nyomott.
Hátul minimálisan emelkedik, és két oldalra lejt.
Nekem túl keskeny volt, sem betétes sem sima alsóban nem volt az igazi, nem nyújtitt kellő támasztást, éreztem, hogy a szélein vannak az ülőcsontok.
A használat során néhány mm-t görbült a nyeregpálca, azaz minimálisan oldalra dől a nyereg. Ez valószínűleg amiatt, hogy nekem túl keskeny és nem egyformán terheltem ???
- szerintem inkább outi mint fitness vagy monti nyereg.
A fent írtak ellenére nagyon jó nyeregnek tartom, de nekem nem jött be.WTB Rocket Race 150 mm
Több Rocket típus van, ez a normál párnázású, de már mikroszálas borítás. Színes fehér és piros dekor ami elsőre kicsit soknak tűnik, de megszokható.
Minőségben, azaz alul megnézve a mikroszálas bevonat rögzítését (ragasztás, műanyagok, ...) némileg elmarad a Selle Italia-tól, de ez is rendben van.
Hátul minimálisan emelkedik, és oldalra szinte egyáltalán nem lejt, így számomra jobb, hisz jobban tartja a hátsómat, azaz a törzset. (főleg, hogy 150 mm)
Sokkal puhább mint az eddigi nyergeim.
Ez középen csak süllyesztett csatornával rendelkezik, (nincs kivágás) ezért, és talán a puhasága miatt jobban belesüllyed az ülőcsont a szivacsba, és a kivágás hiánya, vagy a túl keskeny csatorna miatt középen hozzáér a „gáthoz. Nem volt zsibbadás vagy fájdalom, de 1-2 óra tekerés után már zavaró, valamint ott motoszkált a gondolat, hogy hátha van jobb.
- szerintem monti és trekking nyereg, mert jól csillapítja a rezgéseket, ugyanakkor nem biztos, hogy ez a legjobb egy sportos testtartáshoz amikor órákig ki sem állok a nyeregből. Kinek mi ...WTB Koda Cromoly Gél 145 mm
Ezt teszteltem a Rocket Race után, mert kíváncsi voltam a nagy középső csatorna/mélyedés előnyére.
Fekete színű, apró "pöttyökkel dekorálva.
Hátul enyhén emelkedik, de nem annyira mint Rocket. Ez sem lejt oldalra, valamint az ülőcsontoknak elölre is több vízszinteshez közeli helyet kínál, mert később kezd lejteni a két oldal elülső része, ezáltal ez kínálja a legtöbb pozíciót.
A WTB leírása szerint hölgyeknek fejlesztették, de nem női specifikus, a tesztelő férfiak is szívesen használták.
Tehát a Rocket családhoz hasonló forma ami nagyobb középső mélyedéssel és nagyobb vizszintes felülettel rendelkezik.
Ez garantáltan nem nyom középen.
- szerintem fitness, mtb, trekking. A középső mélyedéssel kevesbe kényelmetlen az előredőlt pozíció, hosszabb távon is jó.WTB Rocket Pro DNA Cromoly 140 mm
Ebből is 150 mm-t szerettem volna tesztelni, de csak a 140 mm volt.
A Race változattal azonos forma, ez kevesebb dekorral, és DNA szivacs betétekkel.
Első benyomás, hogy ez a DNA sokkal keményebb mint a Race-ben lévő szivacs, ez akár jó is lehet, hisz kevésbé süllyed bele az ülőcsont, jobb a középső részen. (a Selle Italia-nál még mindig lényegesen puhább)
A Rocket csáládból szerintem ez a DNA szivacsos a legjobb választás.
- szerintem fitness, mtb, trekkingA fent írtak az általam tapasztaltak, korántsem biztos, hogy ezt más is így érezné/tapasztalná.
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged