-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #111829 üzenetére
Nem nem nem nem. Minipumpa szopóroller. Hacsak nem karra akarsz gyúrni. Vészhelyzetre való csak. Kell egy normális műhelypumpa otthonra. Szerintem.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Ha nincs otthon műhelypumpád, vegyél!
Sokkal könnyebb felfújni egy földnek támasztott eszközzel a kereket, mint egy kis mini vacakkal, amit jobbára két irányból kell összenyomni: egyik irányból hogy pumpálj, másik irányból hogy ne tépd ki a szelepet. Tapasztalat. Ugyan montim van, amibe több levegő kell, viszont kisebb nyomáson. -
6030D
addikt
válasz
Otthonra van pumpád, csak adapter kell hozzá, nem?
-
lsebestyen
addikt
válasz
Áh, meg fogod utálni az egészet. A minipumpa full vészmegoldás legyen. Outit 3-4 naponta fújni kell. 5k körül már azért ki lehet fogni jó műhelyt. Ha van prestás és autószelepes bringád is, akkor érdemes duál fejeset nézni. Minire szerintem meg nem érdemes sokat költeni, az úgyis arra van, hogyha defektet kapsz kitartson addig amíg haza nem érsz, arra meg elég ha 5 barra fújod, úthibákra meg figyelsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest