Hirdetés
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Hasaggymeg #322875 üzenetére
[link]
UST rims get along without boreholes in the rim well expect of the valve hole and they are airtight as well
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
lsebestyen #322865 üzenetére
felfelé megteszi, lefelé még sose jöttem rajta.
szegény ember vízzel főz, mondjuk ugye ennek pont az eleje-vége 6-7%, a közepe meg lapos. én mindig ezt használtam saját benchmarknak, de másoktól is láttam már ezt.
#322857dom1n0: na jó, de a saccolgatásba biztos nem számoltad bele a WATTSOCKS-t... amúgy jó zokni, tudom ajánlani.
-
ZavaBalazs
őstag
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Maximum1 #322706 üzenetére
azért patikának nem mondanám, a királykúti nyeregtől kb a kisrigós elágazásig sok helyen nem olyan tüköraszfalt van, mint marót felé, sok a rücskös szakasz, de persze egyáltalán nem vészes (még csak egyszer mentem rajta lefelé, akkor nagyon meglepődtem, mert felfelé nem tűnt fel, hogy ez ilyen
). de a dömörkapu-szentendre még felfelé is szar (lehet át is szokok arra, hogy paprét felé kerülök), lefelé ki se próbálnám. ha erre kéne mennem, én is úgy csinálnám, mint avl, de mindig fordítva szoktam (paprét/dömörkapu fel, szentlászló főút/szentkereszt főút/marót erdei út le)
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Hasaggymeg #322656 üzenetére
azért egy váltóállításra + fékbowdencserére ők sem kérnek el csilliókat, ahogy nézem. ott van 2 sarokra a johnny biker (képek magukért beszélnek
), és kb egy ezressel olcsóbban jön ki a váltóállítás + fékbowdenezés. akkor már inkább vinném a K2-be...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
dom1n0 #322592 üzenetére
na, akkor ott tali, én már neveztem, bizonytalan létszámú haveri társasággal érkezem.
volt/van, meg egy barátomnak is aktívan, de kinek milyen. nekem pont a bringa nem okoz gondot (futni viszont egy hónapja nem merek vele), cimbinek meg 30 perc z1-től is kikészül. gyógytornász és/vagy ortopéd doki tuti jobban tud segíteni, mint a random fórumozó.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
cattus #322590 üzenetére
ezt inkább kilométerben, mint időben mérném, "your mileage may vary"
azt hiszem fulton írta, hogy neki 7000 km egy 125-ös smoove, nálam is kb így alakul, 5000 km körül használtam, és még kb a negyede-harmada megvan.
------------
ha érdekel valakit, megnyílt a nevezés a mátra ringre. dom1n0, házhoz jön az esemény! -
ZavaBalazs
őstag
kis matekfeladat a topicnak:
2024 nyarán mentem a szentendre-paprét szegmensen (5,82 km, 238 szint) 18:26-ot kb 98 kg összsúllyal. ma ugyanitt 17:01-et 93 kilóval, viszont a zoknira rá volt írva, hogy WATTSOCKS. hány wattot jelentett az öt kg fogyás, és hányat a zoknis felirat?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
parandroid #322255 üzenetére
jó, nem profi, csak amatőr országos bajnok (asszem? mindenesetre a topic túlnyomó részét - hogy klasszikust idézzek - rommá rakná
), de nála pl ott figyel:
-
ZavaBalazs
őstag
selle italiára gondoltál.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
lsebestyen #321877 üzenetére
köszi!
az árat én se teljesen értem, nem egy laikus adta el, akinek fogalma sincs a bringa értékéről.
csak egy jó mavic exalith kerékszett kell, és rögtön nem lesz baj a felnifék esőben#321879Maximum1: köszi! befért végül, mondjuk a villa aljából ki kellett hozzá szedni a (sárvédős?) csavart hozzá, ebből így még baj lesz, valamivel le kéne zárni.
purhab pl?
sárhely annyira nem szempont, sarazás nem lesz vele, esőben csak aszfalton fog menni. de ja, lehet nem ez a gumi lesz a nyerő, első próbára elég lomha, viszont marha kényelmes lett, bár lehet, hogy csak a lidlis pumpa mérője tehet róla (akksis pumpa meg nem játszik alvó gyerekek mellett)
egyelőre ismerkedek vele, a lánctányéros kérdés még ráérlehet, hogy kiadja ezzel is, meglátjuk.
szép kocka, ilyeneket is nézegettem - csak 2x annyiról indultak, mint ami végül lett. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
chubby2o6 #321871 üzenetére
a kérdés jogos, ez hivatalosan endurance outi, elvileg 38-as férőhellyel, gyakorlatilag meg majd meglátjuk (egy 40-es conti contact urban van itthon belepróbálásra). most valami kicsit recés 32-es conti van rajta, majd kap valami husibbat, csak még meg kell nézni, hogy ténylegesen mennyivel tudok feljebb menni. de arra teljesen jó volt így is, hogy az erdőben bohóckodjak vele az erdei pumpapályán meg a döngölt földes ösvényeken, mondjuk a képen látható kaptató (strava szerint) 20%-os laza homokos részein elkapart, de ilyet sokat nem fog látni
#321873Csápájev: fb aprón, már egy ideje figyelem a friss hirdetéseket, hátha leakad egy jó vétel. leakadt
#321874vallas: az, valami spacerre szerelt megoldás, még nem nagyon tanulmányoztam. van rajta kis kilométeróra is, de szerintem én megelégszem a brytonnal.
köszi mindenkinek!
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Maximum1 #319245 üzenetére
"200ért nem kapsz semmit ami átütőtengelyes."
ezt cáfolnám
#NewBikeDay
2021-es Felt VR40, alu váz, karbon villa, hidrós tiagra. 210-ért vettem, de kaptam hozzá minden extrát, ami rajta van, plusz SPD-SL pedált, sárhányókat és egy átfűzendő hátsó felnit (ha megnézitek, most egy felnifékes van hátul, az első párját adta mellé), vegyük úgy, hogy 200 volt a bringa, 10 az extrák.viszonylag friss szerviz az előző tulaj őszi sérülésének, majd a felépülésig megérkező, ezt váltó canyon ultimate-nek "köszönhetően".
munkába járós, rohangálós, családdal kirándulós, erdőben szórakozós, esőnapos bringának több, mint tökéletes lesz. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
6030D #321725 üzenetére
hát, nem tudom, múltkor a sponserrel, amit kevertél, vác-dunakeszi távon lenyomtam a volánbuszt, szóval valami van benne.
de amit linkeltél, az nem izotóniás, hanem hipotóniás italpl a decás iso egy adagjának 38 grammjából 35 g szénhidrát, aztán persze lehet, hogy ők az ilyen muglikra lőnek, mint én, és ez nem is rendes iso, passzolom. szoktam ilyet is venni (40 grammból 35 g szénhidrát), ez jó, mert 2000 forint egy bödön.
#321726lsebestyen: értem, köszi. ja, hosszabbakra én is szoktam vinni pótlást, ez jól elfér a mezzsebben, asszem 2 adagnyi por is belefér.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
lsebestyen #321723 üzenetére
"cukor, maltodextrin + izo a kulacsba"
bocsánat a hülye kérdésért, én ezekben nem vagyok otthon. mi a különbség, maga az iso nem többnyire cukor és maltodextrin jó felszívódáshoz belőtt arányú higításban? -
ZavaBalazs
őstag
válasz
Dark Archon #321460 üzenetére
lehet a főninél az az elgondolás, hogy az ilyen csicsára jobban repülnek a darazsak.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
dom1n0 #321234 üzenetére
ja, értem. akkor vedd úgy, hogy nem mondtam semmit
(pontosítok: a gravel vásárlás + csapott áron átvétel továbbra is áll, de a telót így már kihagyhatod belőle
)
nem vészes a könyöklő használata, csak tényleg meg kell hozzá találni a jó terepet. én forgalomban továbbra se merem használni, mert se fék, se forgalomra alkalmas testtartás nincs, de széles bringaúton teljesen jó. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
6030D #321224 üzenetére
nem biztos, hogy jó lesz az, amikor én jártam a csuklóm miatt gyógytornára, a 2,5 km-re levő SZTK-ig az ősmontival mentem, és kellemetlen volt a csuklómnak, szemben a 20-30-40 km országútis körökkel, gondolom a természetes (outi) vs beforgatott (egyenes kormány) csuklótartás miatt. szóval vagy egy inner bar endet arra a montira, vagy venni egy első telós gravelt (ha meggógyultál, dom1n0, nagyon csapott áron szívesen átveszem
), esetleg pattints fel egy könyöklőt a bringádra, az nem terheli a csuklót, csak érdemes hozzá keresni valami forgalom nélküli helyet.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Dark Archon #321070 üzenetére
Miért nem? Max 4-et visszaküldesz belőle
-
ZavaBalazs
őstag
Mezből kisebb olajfolt kimosására mi a bevált és ruhát nem elrontó módszer? Mosogatószer, vanish oxi?
-
ZavaBalazs
őstag
akiket érint: a vasi vasemberre holnap 10-kor nyitják meg a nevezést, regisztráljatok, mielőtt még jobban megdrágul.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
RobbyJr #320514 üzenetére
ez medicover volt, nem állami, de ja, annyira nem mélyült el a bajaimban a faszi. először letiltott a mellúszásról, mondván az békáknak való, ússzak előszőr lábbójával, aztán ha belerázódtam, gyorsban. szuri után 2 hónappal megyek vissza, hogy nem érzem a változást, 300 méter úszás után olyan volt, mintha megint be akarna durranni, mondja, hogy hát persze, mert gyorsban kéne úszni. erre mondom, hogy igen, ez a 300 méter gyorsban volt az 1,2 km lábbójás úszás közben, a válasz: "hát, azért a gyorsúszás se olyan jó a térdnek..."
viszont abban stabil volt, hogy a biciklizést mindig engedte/bátorított rá.
nekem amikor problémás, akkor ott sajog mindkét oldalt, ahol a térd elképzelt forgástengelye átbökné a bőrömet, és kisebb mértékben a combcsont végénél. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
RobbyJr #320512 üzenetére
hát, legalábbis ezt mondta 2 éve a fenti doki, de nekem bicikli közben panaszmentes. 🤷♂️
2 éve épp 45 perc mellúszástól durrant be, nekem is hialuronos szuri lett a vége, de nem éreztem, hogy jobb lenne tőle. de eredetileg 10 éve kezdett el szarakodni, akkoriban 3 km futás után gatya volt, onnantól a szigetkör hátralevő része 50 m futás, 200 m séta, 50 m futás... azóta óvatos vagyok vele, futni csak térdszorítóban szoktam, 4 hónapja futottam életem első félmaratonját, most ilyen havi 100-150-eket futok, és nincs vele gond.
de ez a doki nem nagyon foglalkozott velem, gyorsan akart szabadulni, megcsinálta a zohlen-tesztet, "nagyon fáj, akkor ez a bajod, pihentesd egy hónapig, ha rossz, akkor szuri, viszlát". aztán elmentem gyógytornászhoz, megcsinálta a zohlen-tesztet, nagyon fájt, meggyurmázott, megcsinálta megint, párbeszéd:
-ez most egész jó, kicsit nyomhatod erősebben
-most?
-még mindig jó, mehet erősebben
-most?
-mondom hogy mehet erősebben nyugodtan
-teljes erőből nyomomlényeg a lényeg, nem mondom, hogy százas a térdem, de lekopogom, ha valamit valamikor abba kell hagyni, az valószínűleg nem a bringa lesz.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
RobbyJr #320477 üzenetére
sajnálom! ez nagyon nehéz döntés lehetett
gondolom mindent megpróbáltál, mert te azért az átlag topiclakónál magasabb szinten műveled, de azért hátha, gyógytornász se tudott segíteni? nekem futás közben (volt?) problémás a térdem, 2 éve volt szerencsém a medicoverben egy ortopéd dokihoz, meg egy gyógytornászhoz, az előbbi volt drágább, az utóbbi hasznosabb. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
Dark Archon #320437 üzenetére
azt kéne már végre megérteni/elfogadni, hogy nem csak az általad megtalált "egy igazság" létezik minden témakörben. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
dom1n0 #320394 üzenetére
milyen széles a felnid, hogy ez a te súlyoddal (mi súlyunkkal
) túlfújtnak számít? én most a 28-asokat 5,3/5,6-ra (kedvedért: 76/81-re) fújom, a sram meg a silca kalkulátor eredményeit átlagolva, de nálam ez 15 mm felnin.
#320390dellfanboy: én szeretem, 5000-ért pláne, de a vízállósággal kapcsolatban nem tudok segíteni, nem szoktam nagy esőben használni.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Dark Archon #320314 üzenetére
De ezt kompenzálja az, hogy jobban felmelegszik, úgy könnyebben siklik a levegőben.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Perillustris #320210 üzenetére
van vásárlói kártyád? vásárláskor becsippantva ott lesz a profilodban a számla, nem kell a papírt megtartani.
tudom, ha nincs/nem csippantottad, ezzel nem vagy előrébb, csak hátha. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
Szakbarbár #320200 üzenetére
ja, gondolom cipő, sisak, kamásli, minden. vigyázz fulton, mindjárt jön Archon megszakérteni, hogy az extra 1,2 kg hogy befolyásolja az FTP-det.
-
ZavaBalazs
őstag
délután megnézem majd, és írok. a hüvelykujjam lehet hosszabb az átlagnál, mert ott rövid, a hüvelykujj és a mutatóujj közti íven nagyon nem simul rám, ezért ki sem próbáltam. ugyanez volt a problémám a decás téli kesztyűvel, ott szorította az ujjam hegyét, és ezért jobban fáztam benne, mint a decás átmenetiben.
abból az XL kb tökéletesen illik a kezemre, ha ez segít a méret belövésében.
#320109Dark Archon: ha már így közvetve megszólítottál, szeretnélek megnyugtatni, hogy részemről semmi küzdelem nincs, vettem valami nordvév aktív gél nevű télinek hazudott kesztyűt 8000-ért, azzal pár fokkal tovább bírom, mint a fenti átmenetivel, ma reggel a -4-ben se volt rá semmi panaszom.
hozzáteszem, télen én hanyagolom a hegyeket, így nagy ereszkedés sincs. -
ZavaBalazs
őstag
Már 48-ért adja az allegro, szóval valószínűleg csak egy félreárazást csíptetek el, nem átverést
-
ZavaBalazs
őstag
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
mauimagic #320030 üzenetére
akkor ez 1 szavazat a "nyugodtan próbáld ki, és ne küldd vissza, max elmegy a magyar használtpiacon"-ra
nekem eddig csak egy problémám volt, egy kemalocsi gatya jött meg úgy, hogy a zsebénél 2 centin elengedett a varrás. kérdés nélkül küldte utánam a cseredarabot, és még volt olyan rendes is, hogy kérésre más színben.#320031Dark Archon: ehh
2 szavazat.
-
ZavaBalazs
őstag
alis visszaküldős kérdés:
berendeltem egy ilyet, ebből is a 45 fokosat (szuszinho: van belőle aero kormányra való bilincses is, ha idén is jössz), de mire megjött, találtam fityingekért egy használtat, amit felpróbáltam, működik. aliexpressen hogy megy, mennyire ér kipróbálni visszaküldés előtt? ha már itt van, azért megnézném, milyen (itt a nappaliban gyorsan összepróbálva szépen ráfekszik az alkarom, nagyon kézre áll, de az még kérdés, hogy kormányon hova esik, a párna lehet, hogy nem állítható annyira hátra, mint ahogy nekem kényelmes lenne), de ha nem ad extrát a másikhoz képest, akkor minek költsek feleslegesen rá még huszonezret. choice rendelés volt, szóval elvileg költségmentesen visszamegy, az nem gond.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Hasaggymeg #319891 üzenetére
mi van itt, tisztára az office-ban érzem magam
ha valakinek tömény, a releváns részek supercutban
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Lackooo84 #319082 üzenetére
én letolom áll alá, és nincs ilyen gond (mondjuk aztán a szakállamból egy pohár vizet ki tudok nyerni utána
), max nagyon hidegben van a szám előtt, amíg be nem melegszem. nálam is a sapka alá szelelés volt a baj, egyszerűen sehogy nem tudtam úgy felvenni a sapka+csősál+szemüveg kombót, hogy jó legyen, balaklavával megoldódott.
-
ZavaBalazs
őstag
aliról a choice termék ingyenesen visszaküldhető, ugye? hogy működik ez?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
lsebestyen #318539 üzenetére
én inkább kihagytam, gyerekek úgyis itthon vannak, majd leviszem őket szánkózni ebédidőben.
ha nagyon muszáj lenne, az ősmontival el mertem volna indulni, de akkor már inkább a háztól-házig villamos.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
parandroid #318536 üzenetére
bryton +1, mondjuk az nekem mostanság néha akkor sem próbálkozik, amikor lenne mit.
------------
vettem egy ES600 pedált ("országútis SPD") kipróbálni, hogy tényleg annyira jó-e. a rendes cipőmmel még nem tudtam kipróbálni, szóval azt nem tudom, hogy tényleg jobban felfekszik-e rá a cipő, azt meg már eddig is tudtam, hogy becsatolni enyhén szólva sem olyan kényelmes vele, mint az M520-szal, ezen a próbaút sem változtatott... lehet, hogy ez a pedál lesz az utolsó csepp a "kell egy ingázós-rohangálós-gyerekezős olcsó gravel" pohárban. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
Speedy007 #318476 üzenetére
hát akkor ha ez gond, és még nem sérült annyira, hogy ne fogadják el, akkor vidd vissza, és vegyél egy ilyet helyette. ez is dönthető, tippre ugyanúgy állítható, mint a fenti buddy. esetleg a csomagtartós verziót, ha bírja a csomagtartó.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
lsebestyen #318358 üzenetére
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
velizare #318332 üzenetére
megnézném, mit szól az a gyerek a 100 km-es körökhöz 35-ös átlaggal az utánfutóban.
MPowerPH: gratula!------------
decában a sötétkék betét az már vállalható, ugye? dunakeszi decában találtam a kifutók közt egy csomó rockrider 900 gatyát 10 ezerre leárazva, sötétkék betéttel. fan rejszol is volt 13-ért ugyanazzal, mondjuk az háromnegyedes hosszúságú. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
attiss66 #317978 üzenetére
ilyesmim nemrég nekem is volt, anyuka balról kanyarodott elém, én mondjuk jobbra tértem ki satuzva, így maradt kb egy karnyújtásnyi hely köztünk. vadul lóbáltam az irányába a középső ujjamat, de aztán pont egy lejtő jött, a végén lámpával, úgyhogy utol tudtam érni, hogy beszélgessünk.
- legközelebb figyeljen már oda jobban a biciklisekre, ez nagyon veszélyes volt!
- elfértünk, nem?
- persze, mert satuztam... jobban kéne figyelni.
- meg nem kéne ilyeneket mutogasson a lányomnak!
- ???
- itt ül a kislányom a hátsó ülésen (full sötétített ablak), maga meg a középső ujját mutogatja!
- ja, azt nem a lányának mutattam, hanem magának
továbbiakra nem emlékszem, de az eddigi párbeszéd ellenére a végén valahogy mégis elnézést kért, és megvolt a közös nevező. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
velizare #317856 üzenetére
az lehet, eléggé rábikázom a boát, akkor legközelebb kipróbálom lazábban.
azt hittem eddig, hogy csak annyi a baj, hogy a talp felől fázik a lábam, mert a cipőtalp csak egy vékony műanyagdarab, ezért a jézuska bélelt talpbetétet is hozott, kicsit kitolta a hatótávot, de teljesen nem oldotta meg a problémát.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
velizare #317843 üzenetére
vagy ezt, vagy a 12 ezrest tudtam még felpróbálni, ott is megvolt az a probléma, mint a 8 ezressel. ez volt még, ami jól illeszkedett, de asszem ezzel nem lennék előrébb.
de amúgy ilyen időben, mint a mai, tényleg tökéletesen elég nekem az átmeneti, mentem 50 km-t, és egyáltalán nem fázott a kezem. (ellenben a lábfejem, azzal nem tudok dűlőre jutni. téli zokni, bélelt talpbetét, téli kamásli, most már a lábszármelegítőt is felvettem a téli nadrág alá, de így is megdermedt a végére)
#317850Dark Archon: létezik jó decás kesztyű, az átmeneti
utalvány elköltésével nincs gond, futáshoz is kell néha ez-az, utcai ruhát is szoktam venni, meg gyümölcsszelet+isót, de most olyat akartam (ha már ajándék...), amit amúgy magamnak nem feltétlen vennék meg, de nem rossz, ha van. így lett belőle a téli kesztyű meg egy kulacsos futóöv, ami nélkül eddig is megvoltam, de megtetszett.szerencsére azóta szülinapomra is kaptam egy utalványt, abból még meglátom, hogy merinói alánadrág lesz-e, vagy triatlonos ruha, mert a régiből kifogytam.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Dark Archon #317837 üzenetére
nem hiszem, hogy azért, tavaly sokszor mentem -2-4 fok körül (1 órákat, télen nem szoktam hosszút), ebben a szezonban talán 2x adódott úgy. simán csak azért vettem, mert kaptam karácsonyra deca utalványt, ez érdekelt, hogy milyen, és hirtelen jobb nem jutott eszembe.
mondom, elhiszem, hogy működik, nem vitatom, és alapból engem se szokott érdekelni, hogy mennyire néz ki valami hülyén, ha működik (kantáros gatyás spandexesként ezen már mind túllendültünk szerintem). de a bar mittnél húzom meg a vonalat, van, ami nekem már sok.
pearl izumi: szokásos bringás topicos tipp, beírom, hogy a 8k-s decásnál nagyon többet én nem szánok erre, aztán jön a 25 ezres kesztyűMaximum1: köszi, megnézem majd ezeket decában. az alis méret ebben is úgy viszonyul az európaihoz, mint a mezeknél, tehát ha XL-es kell a decából, ebből XXL-est keressek?
országútizom, de télen csak takarékon, nincs nagy mászás-lejtőzés, max kis dombok. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
6030D #317834 üzenetére
többet kéne a pajtaleletet fogdosnod, ebben hogy csinálok ilyet?
Dark Archon: gyönyörű, használd egészséggel. de gondolhatod, mennyire szenvedhetek, ha a harmadik telemen jut egyáltalán eszembe, hogy most már talán illene kipróbálni valami vastagabbat, mint az átmeneti...
-
ZavaBalazs
őstag
vettem egy ilyen téli kesztyűt a decában, de nem nyert, a hüvelykujj-mutatóujj közti ív egy centire van a kezemtől, hoodson fogva szorítja a hüvelykujjamat, kényelmetlen is, és fázik is tőle az ujjam. azért lep meg, mert az átmeneti XL tökéletesen passzol, ebből a téliből meg a 3XL is produkálta a fenti problémát a kihelyezett görgős bringán (XL-est vettem)
ez megy vissza, a folytatásra tippeket várok:
1, aliról valakinek van bevált téli kesztyűje? erősen preferált a neonsárga szín
2, ne biciklizzek télen
3, átmeneti kesztyű alá vegyek fel egy vékony kesztyűt (van egy vékony, amit futáshoz szoktam hordani, az szerintem befér, vagy decában van alsókesztyű)? mondjuk ez kókány megoldás egy rendes télihez képest, de ha az nincs...nagyon többet ennél nem adnék ki (valahogy az előző telet is lehoztam az átmenetivel...🤔), volt kiállítva 20 ezres shimano is, annyit nekem nem ér. illetve #BarMittHívőkKíméljenek
elhiszem, hogy működik és fasza, de nem akarom a biciklimen látni.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
lsebestyen #317433 üzenetére
Délután óta -23 km? Nem rossz
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Dark Archon #317424 üzenetére
és a fordulatszámból hogy számol sebességet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 2s drón RC szett újszerű állapotban, két akkuval és DJI RC-RM330 távirányítóval
- DJI Goggles V2 drón szemüveghez való iFlight Crystal Patch antenna +Stubby
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Mavic 3 Fly More Kit - 2 akku, töltő, autós töltő, táska
- DJI FPV drón akkumulátorok - hibátlan állapotban, kevés töltéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest