Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ludovicus
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #14302 üzenetére
Hogy ez mekkora...
-
Ludovicus
aktív tag
Brikkával nekem gázon nem volt problémám, a legkisebb rózsát úgy kell beállítani, hogy a víztartály alsó peremén belül maradjon a láng vége. És hideg vizet javaslok hozzá (ellentétben a sima kotyesszel), nekem azzal jobb eredményt hozott.
Most, hogy szóba kerül, kipróbálom kerámialapos tűzhelyen (ahova nemrég költöztünk, nincs gáz a konyhában) és megírom a tapasztalatokat.
-
Ludovicus
aktív tag
Én kétszer rendeltem az elmúlt hónapokban gold-ot más-más pörkölési dátumokkal és mindegyik hasonlóan jó volt. Kellően alacsony hőfokkal és max 22-23 mp-es lefolyással egyáltalán nincs benne kesernye, viszont ha pár mp-vel tovább hagyod, már bünteti. Egyszer próbálkoztam a grand cru-vel, viszont ennél többször előjött egy kellemetlen, mosószeres mellékíz (nem tudok rá jobb hasonlatot...).
-
Ludovicus
aktív tag
Nagyon rákaptam az elmúlt hónapokban az extra goldra (80/20-as blend), nekem sokkal jobban bejön, mint a grand cru, hamisítatlan olasz bárkávé, pont az, amire reggel szükségem van... Most rendeltem először a s. giusto-t, ha hasonló karakter, mint az extra gold, nem lőttem mellé.
A kék goriziana-ról (60/40) mi a véleményed?
-
Ludovicus
aktív tag
válasz
Tomi9205 #12374 üzenetére
Picopresso mellett javaslom még a Leverpresso-t. Mindkettővel van személyes tapasztalatom, az utóbbi szerintem időtállóbb konstrukció.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest