- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
Van bent egy kapszulás gép. Nespresso Vertuo. Szerencsére alig találni hozzá kapszulát.
Otthon kotyogót használok, azután a kapszulás nekem egy rémálom.
Gondolkodtam már azon is, hogy veszek egy hordozható indukciós főzőlapot és azon csinálok kotyogósat. Csak azok a fránya tűzvédelmi előírások. -
-
Petyuska111
tag
-
RetepNyaraB
veterán
Sokkal jobb a varia klón. A Graef nem jó filterre, rengeteg port termel (fine). Illetve ott lesz valamikor a közeljövőben az EG001 55mm verziója, az szerintem ilyen csajbaràt szempontból a legjobb. Nagyon kicsi, halk (jó, vonyít kicsit), zérós. Szokott lenni néha használtan fellow opus, belépőre az se rossz, Graefnél jobb. Ezek mind 100 rugó táján vannak, sajnos hozzá kell szokni, hogy ez a váltópénz
-
Ludovicus
aktív tag
Brikkával nekem gázon nem volt problémám, a legkisebb rózsát úgy kell beállítani, hogy a víztartály alsó peremén belül maradjon a láng vége. És hideg vizet javaslok hozzá (ellentétben a sima kotyesszel), nekem azzal jobb eredményt hozott.
Most, hogy szóba kerül, kipróbálom kerámialapos tűzhelyen (ahova nemrég költöztünk, nincs gáz a konyhában) és megírom a tapasztalatokat.
-
kchris78
veterán
Ezt csak megerősíteni tudom, rendelje meg az ember fél nappal később (vagy személyes átvétellel) ahol lehet szelektálni illetve fél nap várakozással kijön hogy valamit elfelejtettem-e. Az automatizálás muszáj a mai piaci helyzetben egy adott méret felett, és ezekbe a folyamatokba NEM lehet már belenyúlni..Nincs arra emberidő hogy ilyen kézi turkálásokkal vigye valakinek az idejét...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Synology NAS
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- iPhone topik
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest