- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
Szarvasi Unipress
Feltűnt, hogy kávéfőzésnél megjelenik pár csepp kávé a kávékaron.
De most átmosáskor már folyt ki elég szépen a víz felül a tömítésnél. Ki kellett gyorsan kapcsolnom mert már majdnem a kapcsolóra folyt.
Nyilván a megoldás gondolom Ő lenne [link] de ez a két csavar elég csúnya állapotban van, egyelőre még nem akartam semmivel fújkálni (wd40)
Valami ötletetek van esetleg? Illetve azt nem értem, hogy kb 3-4 éves gép és felfekszik szépen a szűrő pereme is a gumi tömítésre.
Nyilván a közel jövőbe cserélni fogjuk egyedül annyi, hogy hajnalba kelek, termoszba viszem a kávét és ennek a hangja még elmegy, nem kelti fel a családot mint ha egy szivattyús gépel zajolnék hajnalban.Teszem hozzá, hogy nem tudom egy ilyen gépnek pl mekkora hangja van [link]
Van itthon egy Dolce Gusto főző (még a "régi") [link] Ennek a hangjából kiindulva.
Köszi. -
Jamby18
senior tag
Valami hasonló választ vártam.
Közben most nézem el is írtam az árát mert nem 28e hanem 19.990Ft-ért már lehet venni.
Sőt 2 személyes nekem bőven elég lenne. [link]
Egyébként sima Indesit elektromos tűzhelyünk van. Meg gondolom a fülére kell vigyázni hogy meg ne olvadjon inkább a fűtőszál szélére kell tenni. -
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
YouTube feldobta egy videóban a Bialetti Brikka kàvéfőzőt. Aztán néztem 28k
És azért úgy làtom egy egyszerű kávéfőzőről beszélgetünk. A crema-t emelik ki mint extra. Megéri megvenni? Igazàból napi 2 kv-t iszok van itthon egy Szarvasi Unipress meg néha iszunk egy kapszulás DG-t..
Vagy esetleg valaki pont használ ilyet?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpársportok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest