Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamby18
senior tag
válasz
RetepNyaraB #14182 üzenetére
Szia!
Még nem vettem meg, csak az Ikeás cuccot csináltam meg.
Melyik lenne az a normális belépő gép?Bobbysolo: Ez a k6 50ezer
annyi a főző is.
Van esetleg valami olcsóbb?
Azért ennyire nem akartam bele menni a témába. Csak ha már megveszem a Dedica-t akkor mondom lehet hülyén néz ki a kis Bosch-al őrölgetni.
Jó a DeLonghi őrlőt elengedem esetleg ő? [link] -
Jamby18
senior tag
-
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
Kávéfőzőt szeretnék venni. Egy Szarvasi unipress 624-et váltana.
Illetve van egy Bialetti venus-om azt csak hajnalban szoktam használni ha viszek el termoszban kávét.
Tudom, hogy a mostaniakban már a szivattyúnak azért van hangja mint kb. egy Dolce gusto-nak. Így a venus is marad ezekre az esetekre.
A három kiszemelt fórumozások alapján meg amit feldobnak a promociók. Ezek formára tetszenek, meg kb. ez a keret is amit rá szánnék.
-DeLonghi Dedica [link] 58k
-AVX [link] 60K
-Gaggia Espresso Deluxe [link] 57k
Ezek közül valaki segítene választani? Vagy esetleg még van más alternatíva?
Vagy majd ha lejár a garancia egy kávégép szerviz is tudjon vele mit kezdeni, gondolom ilyenkor jó ha jobb minőségű szivattyú van benne.
Sima kávézás lenne a cél meg maximum Cappuccino készítés.
Későbbiekben még egy őrlő beszerzése lenne majd tervben mert most egy kis egyszerű Bosch-al tolom [link].
Egy időbe szemes Lavazza ORO-t vettem, illetve szemes Bialetti Perfetto Moka Classico-t. De van, hogy csak valami sima egyszerű őröltet veszünk.
Előre is köszönöm. -
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
Szarvasi Unipress
Feltűnt, hogy kávéfőzésnél megjelenik pár csepp kávé a kávékaron.
De most átmosáskor már folyt ki elég szépen a víz felül a tömítésnél. Ki kellett gyorsan kapcsolnom mert már majdnem a kapcsolóra folyt.
Nyilván a megoldás gondolom Ő lenne [link] de ez a két csavar elég csúnya állapotban van, egyelőre még nem akartam semmivel fújkálni (wd40)
Valami ötletetek van esetleg? Illetve azt nem értem, hogy kb 3-4 éves gép és felfekszik szépen a szűrő pereme is a gumi tömítésre.
Nyilván a közel jövőbe cserélni fogjuk egyedül annyi, hogy hajnalba kelek, termoszba viszem a kávét és ennek a hangja még elmegy, nem kelti fel a családot mint ha egy szivattyús gépel zajolnék hajnalban.Teszem hozzá, hogy nem tudom egy ilyen gépnek pl mekkora hangja van [link]
Van itthon egy Dolce Gusto főző (még a "régi") [link] Ennek a hangjából kiindulva.
Köszi. -
Jamby18
senior tag
Valami hasonló választ vártam.
Közben most nézem el is írtam az árát mert nem 28e hanem 19.990Ft-ért már lehet venni.
Sőt 2 személyes nekem bőven elég lenne. [link]
Egyébként sima Indesit elektromos tűzhelyünk van. Meg gondolom a fülére kell vigyázni hogy meg ne olvadjon inkább a fűtőszál szélére kell tenni. -
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
YouTube feldobta egy videóban a Bialetti Brikka kàvéfőzőt. Aztán néztem 28k
És azért úgy làtom egy egyszerű kávéfőzőről beszélgetünk. A crema-t emelik ki mint extra. Megéri megvenni? Igazàból napi 2 kv-t iszok van itthon egy Szarvasi Unipress meg néha iszunk egy kapszulás DG-t..
Vagy esetleg valaki pont használ ilyet?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest