Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derron
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
2 személyes a kávéfőző. Szóval akkor szoba hőmérsékletű szűrt vízzel használjuk. Délután kipróbálom. A kávét őszintén nem méregettem. Azt javasolták, hogy ne legyen lenyomkodva. Így a kis tárolónak kb a 3/4-ig szoktam rakni, lehet teljesen meg kéne pakolni?
Én attól tartottam, hogy túl apróra van darálva a kávé, és nehezebben épül fel az a nyomás ami át tud rajta folyni.
Délután kísérletezünk még vele.
-
aradebil2
senior tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Nem nagyon lehet a Bielettiket underdoseolni, mindig tele kell rakni kávéval. Pár mérethez kapható szűkítő de az már úri huncutság.
Derron:
Miből gondoljátok hogy megégett a kávé egyébként? Minél alacsonyabb hőfokon ajánlott egyébként készíteni,nekem mindig 50-60% körülin szokott lenni a sweetspot (tehát 1-9 skálán 5-6, 1.5/3 kerámia lapokon pl.). 2-3 teljesen normális, még lehet gyors is egy kicsit. Onnantól kezdve hogy megindul szépen félre lehet húzni vagy akár le is kapcsolni a lapot. Egyébként a Brikka csak fölösleges bonyolítja a rendszert, megpróbálhatjátok kivenni a szelepet és sima Moka Expresskent használni, úgy jobban lehet szabályozni is a kifolyás sebességét.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mr.Csizmás