- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
krono.
tag
Sziasztok, most hogy nagyjából egy kiló kávét átnyomtam a gépen (Lelit Anna), elkezdtem gondolkodni, hogy egy tisztításnak lassan ideje volna. Akit kérdeztem eddig, a Puly termékek felé irányított. Ez az ajánlott, vagy van valami más is? Illetve ha Puly, akkor melyik a javasolt? Csak az avx-en nézve, van tasak, por, zöld, nemzöld, folyadék, vízkőoldó... a bőség zavara.
Olvastam ezt is a vízkőre, ezt milyen gyakran ajánlott megejteni? Az előző tulaj (valós) szokásairól nem tudok, nálam csak szűrt vízzel van használva.Ha már nekiesek a nagytakarításnak, egy felsőszűrő upgrade megéri? Ezt az AVX-et néztem. A 0.2mmes puck screen-t használom, ha az bármit is befolyásol ebben az esetben.
Illetve múltkor még nem igazán sikerült a tej, mostanra egész jól megy szerintem, ma például ilyet sikerült:
Lance Hedrick videó alapján gyakoroltam, nem lehetett teljesen átültetni a technikáját az én gépemre, de nagyrészt igen, utána pedig tapasztalati úton rájöttem, hogy kb mit kell csinálnom.(ui: tudom múltkor megkaptam, hogy nagy a kérdéssűrűsége a hozzászólásomnak, de még +1-nek, ha valaki tud ajánlani kézműves/rusztikus jellegű 200ml-es csészét, ne habozzon
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Tőzsde és gazdaság
- Villanyszerelés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest