Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
Agyrák666 #22019 üzenetére
Ezzel egyetértek. Teljesen mindegy, hogy mennyit vezettél, mennyit dolgoztál, 24 órás munka. Hiába vagy a pihenő időben, az is felügyelet, nem otthon vagy hanem a munkahelyen.
Én dolgoztam egy ideig 24 órás beosztásban (imádtam, akkor kamionoztam másodállásban). Ott törvény szerint járt 4 óra pihenő idő, de természetesen hiába pihentél, a munkaidőbe beleszámított, hiszen ott voltál a munkahelyen, ügyeletes vagy, hiába alhatsz épp.
De amúgy ha már itt tartunk, sokan utaznak napi 1.5 órát oda, 1.5 órát vissza a munkahelyükre. Főleg ha nem jól választották ki az agglomerációt és szívás bejárni.
A munkaidőre alapban a legtöbb helyen rájön a 30 perc ebédszünet és akkor 8 óra 30 perc munka+2x 1óra 30 perc utazás ajtótól ajtóig és ott vagy, hogy hétfőtől péntekig elcsesztél napi 11 óra 30 perc bruttó időt a munkára. Otthon alszol, ami nagy kincs, de azon felül zéró közeli idő bármire is.Én szívem szerint továbbra is 24-ben dolgoznék, de kiütötték alólunk. Vagy 12 órában. Azt is szerettem. 2 nap reggel 7től este 7ig, utána 2 nap szünet. Szerintem sokkal jobb mint ez az irodás, amit most csinálok. Annyi hogy éjszakát nem nyomnék már váltóban.
De hát pénz az úr és lefeküdtem neki... Dolgozhatnék váltóban, csak akkor nem 7 szamjegy közelében lenne a bruttóm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest