- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- OLED TV topic
- Analóg fényképezés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
tototos
üzenetére
Ez szerintem nagyon lesarkítva van nézve, hogy ül és vár. Oké, hazavisz 1 millát. Én is tudok olyan gépkezelőt, aki hazavisz ekörül, de mindig ott a DE!
Ahogy írták előttem is, ez minimálbéren fut. Másrészt lehet, hogy vannak a napban időszakok, amikor csak "ül", de nem ritka, hogy 13-14-... órákat ott töltenek az építkezésen. Ha épp nem is dolgozol, akkor is ott vagy. Sokszor otthon sincsenek, mert olyan helyen van az építkezés, hogy nem tud hazamenni, vagy értelme sincs, mert 4-5 óra múlva indulhatna vissza. Ott vannak egymás fingszagában meg horkolásában napokig a konténerekben.Ha meg jön egy betegség, vagy épp hónapokig pangás, akkor zéró közeli pénzt keres és máris éves szinten leosztva a havi 1 millát ilyen kiesésekre már nem olyan jó a képlet.
Ezekre a jól fizető, de látszatra a laikusok által kijelentett "semmit nem kell csinálni" (darus, kamionos, mozdonyvezető, stb...) munkákra mindig azt szoktam mondani, hogy akkor miért van ekkora hiány? Miért nem megy oda dolgozni az, aki úgy gondolja, hogy jó biznisz? Sok esetben nem maga a munka, hanem a munkakörülmények és a diszkomfort teszi nehézzé ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A55 - 256 GB - kék (311) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Minőségi dobozos Asus TUF RTX 3070 VGA kártya garanciával!!! AkciÓÓÓ
- Apple iPhone 14 Pro - 256 GB - szürke (310) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max - 128 GB - kék (309) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest