Új hozzászólás Aktív témák
-
lumpy92
aktív tag
válasz
VirsLee #36974 üzenetére
Sokan sokféle képpen látjuk a világot, de egy europassos cv-t én nem tudnék komolyan venni. Mikor elsős hallgatók voltunk és kellett valamihez cv, akkor mondta az egyik oktató, hogy mivel fingunk sincs erről, ezért most az is jó lesz, ha kitöltünk egy europassost. De az már 10+ éve (
) is a legmegúszósabb, zéro effortos megoldás volt.
ui.: egyébként az idöközben befutott kommentek egy részével egyetértek, hogy a skillek egy része bullshites. Ebbe én nem kötöttem bele, mert műszaki vonalon nagyon elvágólagosak vagyunk, de azert tőlünk humánabb irányba sok helyen mennek ezek a "skillek", teljesen elfogadott/ bevett dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Automatizált programozóplatformon dolgozik az Apple
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest