Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- Androidos fejegységek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
Tudod az a baj, hogy éltem 4 évig Ausztriában.Én nem tudtam találni anno normális albérletet 600-800+ rezsi alatt. Persze mindenkinek más a normális. Nekem egy központban közel a tömegközlekedéshez/munkához/belvároshoz csendes, liftes, legalább 1-2 szoba/félszoba min 40-50m2 körül, nem lepukkant azért a közelmúltban felújított és mindezek mellet berendezett. Persze lehet mást is találni, nekem ez a minimum.
Az, hogy te pl havi 200 EUR ért étteremben eszel minden nap, az kb a hihetetlen kategória, vagy nagyon nem ugyan az a fogalmunk az étteremről. Egy hónapban 6 EUR/nap de munkanappal számolva 9 EUR/nap. Ebből egy étteremben nem kajálsz meg teljesen... és akkor a nap többi részéről nem is beszéltünk, de te 200 ból eszel egy hónapban. Mindezt úgy, hogy ennyiből egy normális étkű ember még itthon is többet költ kajára, úgy hogy nem étterembe jár.
Persze, lehet, hogy te beéred egy levessel meg szenyával egy nap és kijössz a 6 EUR ból... de abból több nagyon nem jön ki...Éltem kint van fogalmam mi mennyi, és természetesen minden viszonyítás kérdése, de te szürreális dolgokat állítasz, az én szemléletemben és igényeimmel szemben.
Lehet, nem én vagyok az átlag, aki egy értelmes kis lakást akar jó helyen amiben elfér. Normálisan étkezni napi 3x legalább, az aki nincs el egy levessel ebéd gyanánt, de te se lehetsz az átlag aki napi 6 EUR ból eszik... 1843 Ft ból úgy, hogy kint azért jóval több minden drágább, (persze olcsóbb dolgok is vannak).
Az ember örül, ha idehaza megoldja 1500-2000 Ft ból a normálisabb étkezést/nap
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Indul a ChatGPT Health
- Büszke apukák és anyukák topikja
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Videós, mozgóképes topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest