- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
"Én kijövök havi 1000 euróból."
Bécsben 1000 EUR? kaja, rezsi, lakhatás? Kaja minden nap étterem? Azért ezt egy kicsit keveslem
500-800 között belvárosban nem hiszem, hogy jó lakást találnál.+ Rezsi+ Éttermi kaja??...
Én a 3000 EUR-ban mindent beleszámoltam. Nem csak a fix költségeket, hanem a extra kaja, pia, buli, ruha, egyéb szórakozás és programok(Amik jóval drágábbak kint), havi kütyü költség( én pl mindig veszek valamit"mert megérdemlem" ).
Ezért írtam azt, hogy a jelenlegi életemet/életszínvonalamat. Itthoni viszonylatban jól keresek. Költök is rendesen, de ezért is dolgozok annyit amennyit.A Fizuddal meg mint írtam nincs gond(főleg, hogy kezdő pozi), azonban, az említett 39.000 éves az a bécsi lakosok átlaga. Igaz bécs külön állatfaj ilyen téren, az Országos átlaghoz képest bőven jó, de pl az értelmiségi munkát végzők átlaga 42.000.
A Fizetés ott is szépen rétegződik, és olyan állásokért/szakértelemért ahol itthon 5-10x annyit fizetnek mint a magyar átlag, azt kint is megkapod. (Ezek, viszont azért kiemelkedő esetek, nem átlagok)(#2585) axioma
Hova tervezitek?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- Tőzsde és gazdaság
- Nagyrobogósok baráti topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest