Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Theooo
újonc
Korábban manuális tesztelőként dolgoztam. Idén már volt több állásinterjúm is, ahonnan csak a német tudásomat hiányolták. Volt már SW tesztelő állás, egyik megamultinál (
) meg kisebb cégeknél IT helpdeskes. Mivel több interjún is csak ez hiányzott, így combosan elkezdtem felfrissíteni a német tudásom. De egytől félek, hogy mire jól megtanulom, kevés ilyen lehetőség marad, vagy elfogy. AKik ilyesmi helyeken dolgoztok, tudtok ilyen német-angol tudáshoz kötött, nem túl magas szintű infós tudást igénylő munkát?
Jövő év elején nekifutnék megint...
Ugye jól tudom, hogy nem kezdő SW tesztelőként nettó 200 körül bátran lehet kérni?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung kuponkunyeráló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Revolut
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- FOTÓS beárazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gainward RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Thermalright Assassin X 120 V2
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) meg kisebb cégeknél IT helpdeskes. Mivel több interjún is csak ez hiányzott, így combosan elkezdtem felfrissíteni a német tudásom. De egytől félek, hogy mire jól megtanulom, kevés ilyen lehetőség marad, vagy elfogy. AKik ilyesmi helyeken dolgoztok, tudtok ilyen német-angol tudáshoz kötött, nem túl magas szintű infós tudást igénylő munkát?