Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Egérpad topik
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Hobby elektronika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Apple MacBook
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Theooo
újonc
Korábban manuális tesztelőként dolgoztam. Idén már volt több állásinterjúm is, ahonnan csak a német tudásomat hiányolták. Volt már SW tesztelő állás, egyik megamultinál (
) meg kisebb cégeknél IT helpdeskes. Mivel több interjún is csak ez hiányzott, így combosan elkezdtem felfrissíteni a német tudásom. De egytől félek, hogy mire jól megtanulom, kevés ilyen lehetőség marad, vagy elfogy. AKik ilyesmi helyeken dolgoztok, tudtok ilyen német-angol tudáshoz kötött, nem túl magas szintű infós tudást igénylő munkát?
Jövő év elején nekifutnék megint...
Ugye jól tudom, hogy nem kezdő SW tesztelőként nettó 200 körül bátran lehet kérni?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elemlámpa, zseblámpa
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7735HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4060VGA/15,6" 144Hz kijelző
- DDR4 -es 8GB -os notebook memória eladó
- HP EliteDesk 800 G3 PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- HP EliteDesk 800 G3 MT, PC, I7-7700, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
Üzleti előfizetők hirdetései
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) meg kisebb cégeknél IT helpdeskes. Mivel több interjún is csak ez hiányzott, így combosan elkezdtem felfrissíteni a német tudásom. De egytől félek, hogy mire jól megtanulom, kevés ilyen lehetőség marad, vagy elfogy. AKik ilyesmi helyeken dolgoztok, tudtok ilyen német-angol tudáshoz kötött, nem túl magas szintű infós tudást igénylő munkát?