Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
H A M M E R
csendes tag
Igen, minden relatív, pl. hogy mi igényel kreativitást és mennyit ér meg a cégnek kifizetni egy tapasztalt emberért.
Egy excel kimutatásban is lehet kreatívkodni, ha valakinek van rá ideje
Érdekes, nagyon nagy különbségek vannak cégek és cégek között. Van ahol 5 év tapasztalatra megadnak bruttó 6-800 K-t és nem azért mert geniusz vagy, egyszerűen csak azért mert van tapasztalatod, ismered a best practice-okat és nem google ből keresed ki a dolgokat, hanem a fejedben van a tudás, és az idő pénz. Vannak olyan cégek, ahol meg ugyanilyen tudású és tapasztalattal rendelkező embernek benyögik, hogy erre a munkára bárki képes, úgyhogy bruttó 300 nál ne várj többet

Jó lenne, ha publikus lenne minden cég bértáblája, mert én nem nagyon lájkolom, hogy elmegyek interjúzok, kiveszek szabit, rááldozok időt, energiát és akkor a végén kiderül, hogy kevesebbet tud fizetni a cég, mint amennyit 5 évvel ezelőtt kerestem az egyetem mellett gyakornokként

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Warships
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bluetooth hangszórók
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Építő/felújító topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest