Hirdetés
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP EliteBook / ZBook topik
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kukipapa_rr
tag
válasz
Ursache
üzenetére
Rengeteg ember van, aki nem tudja elképzelni, hogy ennyit is lehet keresni. Ez kamu, ilyen nincs, ennyit csak csókosok stb.
Én úgy látom, hogy nagyon sok ember emiatt meg sem próbál kitörni a helyzetéből, és nincsenek kapcsolatban olyan emberekkel, akik megmutathatnák az utat, hogy de, lehet másképp is. Ha hiteles forrásból olvassa, hátha motivációt kap. Mindenkinek jó, ha sokan keresünk jól.
Azokat a sikersztorikat én sem szeretem, amelyek olyan körülményekre épülnek, melyek tényleg nem elérhetőek bárki számára, ilyenek pl. a korai nyugdíjazásokról cikkek. Ott tipikusan úgy indul a sztori, hogy 21 évesen már az átlag 3x-át keresi és nem kell lakhatásra költenie (már meg is vette vagy örökölte) - na ennek szerintem sincs semmi értelme, ez nem motivál senkit, legfeljebb irigységet szül.
Viszont a linkelt cikkben semmi nincs, amit ne tudna bárki elérni tudással, szorgalommal és kitartással.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest