- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz Intruder2k5 #18026 üzenetére
Biztos, hogy csak 100 ember gondolja úgy?
-
cocka
veterán
Nem lehetne szavazni arra, hogy kinek melyik design tetszik?
Vagy legalább egy választógombot a beállításokba betenni, hogy régi design vs. új design.
Milyen érdekes a youtube-on ezt meg tudták oldani, hogy akinek nem tetszik az új, az használhatja a régit is. Kész vagyok lemondani a csatornatagságokról, mivel amúgy se fizetnék egyik csatornának se azért, hogy belőlem gazdagodjanak.
-
cocka
veterán
válasz lezso6 #17913 üzenetére
Az a baj, hogy asztali gépen, asztali nézetben a régi felületen ugyanakkora felbontás mellett sokkal több infó fért el és sokkal átláhatóbban. Az oldal vízszintesen terjeszkedett. Most meg görcsösen függőlegesen terjeszkedik, rengeteget kell görgetni lefelé.
A betűméretek nagyobbak lettek, a térközök nagyobbak lettek, a régi felülethez képest sokkal zavaróbb olvasni, mert egy sorba jóval kevesebb szó/betű kerül.
-
cocka
veterán
válasz Winner_hun #11463 üzenetére
Idézem:
(ha van, akkor nem szóltam)
-
cocka
veterán
válasz föccer #11458 üzenetére
Azért van itt ez a topik, hogy az ide beírt ötletek ne merüljenek feledésbe. Ha van idő/energia akkor a használható ötletek megvalósításra kerülnek.
Akkor több száz felesleges munkaórát spórolnátok meg, ha esetleg (ha van, akkor nem szóltam) az épp terítéken lévő feature requesteket egy todo listbe gyűjtenétek. Így nem kellene több ezer hsz.-t végigolvasni és kikeresni, hogy milyen kérések érkeztek.
-
cocka
veterán
válasz BomiBoogie #11450 üzenetére
És egyébként a fejlesztésnél mik a prioritások? Mert az általam e topicban korábban javasolt dolgokra, a kutya nem reagált semmit. Ami nekem azt sugallja, hogy én lennék az egyetlen, akinek ilyen óhajai vannak. Ezt mondjuk erősen kétlem.
-
cocka
veterán
Sziasztok!
Nos ahogy azt már egy másik topicban is kifejtettem, nem lenne rossz néhány új funkció, amin valószínűleg tudtok majd finomhangolni ötleteitek révén.
A téma arról szólt, hogy miért postolok állandóan újat, miért nem az eredetit szerkesztem. Beszúrom azért ide is:
mar megint csak 4 perc volt a ket hsz kozott, tenyleg figyelj oda ra, es szerkeszd ilyenkor
Tudom, de (feature request következik ) egyrészt semmilyen számláló nincs mittomén legalább a jobb felső sarokban (pedig lehetne), ami mutatná, hogy ha a szerkesztés linkre nyomsz, akkor hány perc/másodperc áll még rendelkezésedre a szöveg módosításához. Emiatt szívtam már meg, hogy írtam a módosítást, közben jött még egy csomó + még az idő is lejárt, amiről ugye értesítés sincs szerkesztés közben és a végén amikor küldeni akartam, kiírta, hogy érvénytelen munkamenet vagy mi.
Másrészt szerkesztés közben (most itt ez alatt nem az első szerkesztést értem, hanem az az utániakat) semmi nem értesít arról, hogy idő közben új hsz. érkezett (nem kéne fb módjára alulra bepofátlankodó tartalmi kivonat, hanem elég lenne csak egy sorszám, hogy ÚJ HSZ.-ek száma az első küldés óta: x) és az is egyértelmű, hogy amíg egy szerkesztett hozzászólást írok, nem fogok veszettül frissítgetni, hogy állandóan a hsz.-ek tartalmához igazodva tudjam szerkeszteni a postot.
Harmadrészt tényleg lehetne már egy normális idéző rendszer, ahol nem kell @-cal, félkövérrel meg kettősponttal és ki tudja mi egyébbel kiemelni, hogy a post adott része éppen kinek szól.
Mondjuk például sima "válasz" linkek helyett lehetnének checkboxok az üzik mellett, amelyeket kijelölsz és a válaszra nyomáskor (vagy nem is kéne válasz gomb, hanem lehetne az ÚJ linkből egy db pl. a hsz.-ek alatt és ha simán nyomod, akkor újat ír, ha pedig előtte kijelölted a checkboxokkal, hogy kik hsz.-ére akarsz válaszolni, akkor betenné az alul említett sort) a program ezeket megjegyzi aztán pedig úgy írja be a post fejlécébe a dolgokat, hogy:
(#3953) .tnm válasza cocka (#3951), doc (#3949), KMT (#3936) stb. üzenetére
Na hirtelen ennyi juttott eszembe.
[Feature request vége]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 10
- Napelem
- Sí, sielés
- Dynasty Warriors: Origins teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- További aktív témák...