Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    Sziasztok!

    Nos ahogy azt már egy másik topicban is kifejtettem, nem lenne rossz néhány új funkció, amin valószínűleg tudtok majd finomhangolni ötleteitek révén.

    [link]

    A téma arról szólt, hogy miért postolok állandóan újat, miért nem az eredetit szerkesztem. Beszúrom azért ide is:

    mar megint csak 4 perc volt a ket hsz kozott, tenyleg figyelj oda ra, es szerkeszd ilyenkor ;)

    Tudom, de (feature request következik :D) egyrészt semmilyen számláló nincs mittomén legalább a jobb felső sarokban (pedig lehetne), ami mutatná, hogy ha a szerkesztés linkre nyomsz, akkor hány perc/másodperc áll még rendelkezésedre a szöveg módosításához. Emiatt szívtam már meg, hogy írtam a módosítást, közben jött még egy csomó + még az idő is lejárt, amiről ugye értesítés sincs szerkesztés közben és a végén amikor küldeni akartam, kiírta, hogy érvénytelen munkamenet vagy mi.

    Másrészt szerkesztés közben (most itt ez alatt nem az első szerkesztést értem, hanem az az utániakat) semmi nem értesít arról, hogy idő közben új hsz. érkezett (nem kéne fb módjára alulra bepofátlankodó tartalmi kivonat, hanem elég lenne csak egy sorszám, hogy ÚJ HSZ.-ek száma az első küldés óta: x) és az is egyértelmű, hogy amíg egy szerkesztett hozzászólást írok, nem fogok veszettül frissítgetni, hogy állandóan a hsz.-ek tartalmához igazodva tudjam szerkeszteni a postot.

    Harmadrészt tényleg lehetne már egy normális idéző rendszer, ahol nem kell @-cal, félkövérrel meg kettősponttal és ki tudja mi egyébbel kiemelni, hogy a post adott része éppen kinek szól.

    Mondjuk például sima "válasz" linkek helyett lehetnének checkboxok az üzik mellett, amelyeket kijelölsz és a válaszra nyomáskor (vagy nem is kéne válasz gomb, hanem lehetne az ÚJ linkből egy db pl. a hsz.-ek alatt és ha simán nyomod, akkor újat ír, ha pedig előtte kijelölted a checkboxokkal, hogy kik hsz.-ére akarsz válaszolni, akkor betenné az alul említett sort) a program ezeket megjegyzi aztán pedig úgy írja be a post fejlécébe a dolgokat, hogy:

    (#3953) .tnm válasza cocka (#3951), doc (#3949), KMT (#3936) stb. üzenetére

    Na hirtelen ennyi juttott eszembe.

    [Feature request vége]

Új hozzászólás Aktív témák