-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
edit: állítsd át a dns kiszolgálód címét pl. 1.1.1.1-re vagy 8.8.8.8-ra esetleg (gépen/routeren) ha így jobb, akkor net szolgáltatód dns feloldása lassú (lassúságot nem, de olyat tapasztaltam szolgáltatói dns szervernél, hogy nem tudott feloldani valamit)
Nézd meg dev-tools (F12) network fülön, hogy pontosan meddig tartanak az egyes kérések vagy logold ki az összesnél, mikor indul és mikor jön válasz. Szerintem nem az "első" hívás tart sokáig, hanem az összes. Ellövöd a kéréseket egymás után és azok visszatérnek lassan, amiből azt látod, hogy az első lassú volt és ahhoz képest a többi meg gyors, mert async mennek a kérések. Persze így nulla kód mellett csak találgatni lehet.
-
Taci
addikt
Bocs a sok szövegért és a már 3. bejegyzésért egymás után, de közben a Network fül alatt ezt találtam:
Ez már nyilván nem JS-téma, és máris nézek ennek is utána, de igazából még most látok ilyet először (közben ezt kezdem el olvasni hozzá: [link] ) , nem tudom, merre kezdjek neki a "javításnak". Esetleg szerver oldalon kell valamit átállítanom? Vagy ilyen a szolgáltató sebessége?
Tudok ezzel valamit kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest