- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Köszönöm a tanácsot.
Átállítottam 1.1.1.1-re, és egy bő 10 percig próbáltam előhozni a lassulást, de nem sikerült.
Viszont azt nem értem, hogy miért kellett az újabb DNS lookup?
Mármint böngészek az oldalon egy ideje, így a DNS lookup a szerveremre nyilván már az eleje óta megvolt, másképp be se töltött volna.
Aztán böngészek-böngészek, és egyszer csak belassul (előző screenshot), és írja, hogy megint volt egy lookup.
Nagyon felületesek az ismereteim a témában, de nem úgy van, hogy X időre cacheli, hogy ez a domain ez az ip cím? És amíg él a cache, addig nem kérdezi újra.
Most vagy ilyen rövidre van állítva a cache (kinél? szolgáltatónál?), vagy valami máshol mással van a baj?(Kérlek, javíts ki bármiben, amit rosszul tudok. Persze csak amennyire időd engedi.
)
Köszi.
@martonx: De az akkor nem DNS Lookup-ként jelentkezne, hanem a kliens és szerver közötti kommunikácóban, a php által visszaadot értékekben. Erre látom is a számokat (F12 - Network alatt) a megfelelő axios-os hívásnál, de mind jó érték. (Persze ettől még belassulhat a szerver, de ez amit elkaptam és ennyiszer sikerült megismételni pont nem ez volt - legalábbis így látom, de simán tévedhetek, nagyon új ez még nekem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest