-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Nekem az oldal tartalmát 99%-ban JS generálja (JS --> PHP --> SQL --> PHP --> JS --> HTML), és ha háttérben is nyitom (pl. linkjére középső egérgomb), akkor is betölt mindent.
Ezt a részt már elég rég csináltam, nem emlékeztem elsőre, hogy hogyan tölt be, de most megnéztem, az index.html-ben van egy
<script>elsoBetoltes();</script>
rész (más néven persze), az indít el minden mást. Animációt is hoz magával (betöltő), felteszem, az is gond nélkül lefut, legalábbis se logban se konzolban nem látok hibát.Viszont a külső plugineket (pl. CookieBot banner-e) tényleg csak akkor, ha aktív lesz a böngésző tabja.
Nem tudom, csak egy tipp, de nem lehet, hogy "rossz helyen" (időben) van hívva az animáció, az oldal betöltése után?
Logold, hol tölt be az oldal, és azt is, hol indul el az animáció, és nézd meg, nincs-e ez utóbbi a teljes betöltés után indítva.window.onload = function() {
console.log('The page has fully loaded');
}
Jobb ötletem nincs erre sajnos most, nálam ilyen még nem fordult elő (ezek szerint talán csak szerencsém volt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged