- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Androidos tablet topic
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Nekem az oldal tartalmát 99%-ban JS generálja (JS --> PHP --> SQL --> PHP --> JS --> HTML), és ha háttérben is nyitom (pl. linkjére középső egérgomb), akkor is betölt mindent.
Ezt a részt már elég rég csináltam, nem emlékeztem elsőre, hogy hogyan tölt be, de most megnéztem, az index.html-ben van egy
<script>elsoBetoltes();</script>rész (más néven persze), az indít el minden mást. Animációt is hoz magával (betöltő), felteszem, az is gond nélkül lefut, legalábbis se logban se konzolban nem látok hibát.Viszont a külső plugineket (pl. CookieBot banner-e) tényleg csak akkor, ha aktív lesz a böngésző tabja.
Nem tudom, csak egy tipp, de nem lehet, hogy "rossz helyen" (időben) van hívva az animáció, az oldal betöltése után?
Logold, hol tölt be az oldal, és azt is, hol indul el az animáció, és nézd meg, nincs-e ez utóbbi a teljes betöltés után indítva.window.onload = function() {console.log('The page has fully loaded');}Jobb ötletem nincs erre sajnos most, nálam ilyen még nem fordult elő (ezek szerint talán csak szerencsém volt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- PlayStation 1 / 2
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Androidos tablet topic
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Bloodborne (PS4)
- Óra topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Nintendo Switch V2 konzol csomag, Pro Controllerrel, Hori Split Paddel, szép állapotban + 2 Zelda
- Új - Bontatlan - Apple MacBook Air 13" M4 10/10 / 16GB / 512GB SSD - Midnight
- Grundig Fine Art-M hifi
- 10.gen PC // i5 10400F / RTX 2060 6GB / 16GB RAM / SSD+HDD //
- Ryezn PC // Ryzen 5 4500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD //
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő