-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Ti írtatok már saját kezűleg sütikezelőt? (GDPR-sáv)
Nagyjából készen vagyok az oldallal, a megfelelő engedélyekre várok még, és funkcionalitását tekintve még a sütikezelés hiányzik. (Bár sütiket nem használok (egyelőre), csak local storage-ot, de úgy láttam, hogy jogszabály szerint ez egy kalap alá van véve, tehát mindegy, hogy cookie vagy local storage, kell a hozzájárulás és a GDPR-sáv.)
Nem tudom, megéri-e energiát belefektetni, és megírni magamnak (bár nem igazán tudom/értem, mi-hova-miért tartozik), vagy jobban járnék, ha vennék egy jól felépítettet, és csak beépíteném.
Ez utóbbira van ötletetek?
Feleljen meg az előírásoknak, legyen minden állítható, amit állítani kellhet (user szempontjából).A működését illetően pedig, ha magamnak akarnám csinálni:
Amire használom jelenleg a local storage-ot:
- sötét mód állapota
- lokáció (weather widget-hez)
- 18 éves elmúlt-e (tartalmak szűrése, megjelenítése)
- hasonlók.Ez szerverre egyáltalán nem kerül, nem mentek semmit a userekről (jelenleg - majd talán később, egyszer), még igazából látogatottságot se nézek (még), és nincs összekötve se Google-lel, se Fb-kal. Ehhez a két utóbbihoz már tuti kelleni fog egy megfelelő megoldás - de azon kívül?
Ugye ezeket amiket írtam, nevezhetem a működéshez szükséges "cookie-knak", így ezt amúgy sem lehetne lekapcsolni. Vagy ezt sem én döntöm el? Lehet a sötét mód állapota kényelmi beállítás, és akkor már máshogy és máshol kell kezelni?Ebben tudnátok segítséget adni? Ha csak egy jól összeszedett cikk is az, az is bőven jó lenne, csak tudjam, merre-hogyan induljak.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- Apple Watch Series 6 40 mm GPS+Cellular 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest