- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
lanszelot #8464 üzenetére
Szia!
Csináltam neked egy ilyen példát:
Html:
<html><head> <title>Local json fetcher</title></head><body> <h1>Hello my json fetcher</h1> <div id="preview"></div> <script src="/index.js"></script></body></html>
Js:
(async () => { const previewElement = document.getElementById('preview'); const response = await fetch('data.json'); const jsonString = await response.text(); const myObject = JSON.parse(jsonString); myObject.users.forEach(user => { const newDiv = document.createElement('div'); newDiv.innerText = user.name; previewElement.appendChild(newDiv); });})()
Json:
{ "users": [ { "id": 1, "name": "Víz Elek" }, { "id": 2, "name": "Flex Elek" } ]}
Mivel localban csináltam, localban teszteltem, ez így garantáltan működik
Remélem segítettem, és remélem ezt a megoldást kerested!u.i: nem tudom miért ilyen fos a PH-s kódformázás, de mindegy, majd magadnál szépre átformázod, ezt a pár sor kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest