- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Hazatért holdkörüli útjáról a NASA négy űrhajósa.
- Otthoni időjárás-állomás
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chartreux
csendes tag
Estét!
Egy kis problémába ütköztem js tanulása közben.
Egy kis ideje töröm már a fejem az alábbi kódon:var count = 0;var keep = setInterval (function writedate() {var now = new Date();document.getElementById("timer").innerHTML = now;if (count > 5) {clearInterval(keep);} else {count++;}}, 1000);Lényegében csak egy dátum ami minden mp-ben frissíti magát, majd 5 másodperc után megáll magától. A problémám az lenne, hogy a "count" nevű var-t semmiképp nem tudom belerakni úgy a funkción belülre, hogy az működjön is.
Van rá lehetőségem hogy az ilyen kódokat, egy blokkszerű lezárt funkcióba tároljam, azaz, hogy ne legyen globális változóm mint itt?
Sokat kell még tanulnom, de jelenleg ez az egyik legnagyobb kérdésem amin egész nap törtem a fejemet.
Előre is köszi ha tudtok segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest