Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chartreux
csendes tag
Estét!
Egy kis problémába ütköztem js tanulása közben.
Egy kis ideje töröm már a fejem az alábbi kódon:var count = 0;var keep = setInterval (function writedate() {var now = new Date();document.getElementById("timer").innerHTML = now;if (count > 5) {clearInterval(keep);} else {count++;}}, 1000);Lényegében csak egy dátum ami minden mp-ben frissíti magát, majd 5 másodperc után megáll magától. A problémám az lenne, hogy a "count" nevű var-t semmiképp nem tudom belerakni úgy a funkción belülre, hogy az működjön is.
Van rá lehetőségem hogy az ilyen kódokat, egy blokkszerű lezárt funkcióba tároljam, azaz, hogy ne legyen globális változóm mint itt?
Sokat kell még tanulnom, de jelenleg ez az egyik legnagyobb kérdésem amin egész nap törtem a fejemet.
Előre is köszi ha tudtok segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest