-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chartreux
csendes tag
Estét!
Egy kis problémába ütköztem js tanulása közben.
Egy kis ideje töröm már a fejem az alábbi kódon:var count = 0;var keep = setInterval (function writedate() {var now = new Date();document.getElementById("timer").innerHTML = now;if (count > 5) {clearInterval(keep);} else {count++;}}, 1000);Lényegében csak egy dátum ami minden mp-ben frissíti magát, majd 5 másodperc után megáll magától. A problémám az lenne, hogy a "count" nevű var-t semmiképp nem tudom belerakni úgy a funkción belülre, hogy az működjön is.
Van rá lehetőségem hogy az ilyen kódokat, egy blokkszerű lezárt funkcióba tároljam, azaz, hogy ne legyen globális változóm mint itt?
Sokat kell még tanulnom, de jelenleg ez az egyik legnagyobb kérdésem amin egész nap törtem a fejemet.
Előre is köszi ha tudtok segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi