-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
Sziasztok,
ismerkedünk csak egy JS-el, egy udemy-s oktatáson vagyok túl. Most gyártom az első saját projektet, a logikai rész az ok, de az UI-val most elakadtam.
Röviden: egy szótanuló program, szépen szétszedve 3 kontrollerre (adatok, ui, logika). Eddig js alert-al írta ki, hogy jó e a szó vagy nem. Ezt most lecseréltem egy html kódra (Bootsrap alert). Megjelenik a szöveggel, egy ok gomb van rajta, amit megnyomva eltűnik.
a controller osztályban van egy checkWord metódus, és az meghívja ezt jó vagy rossz válasz esetén is. Amíg egy
alert
írta ki ezt, nem volt gond, mert megakadt a végrehajtás, ok gomb megnyomásáig, itt viszont kéri a következő szót.Valami olyasmi kéne, hogy amikor ez info sáv "Ok" gombját megnyomom, akkor eltűnik + plusz ilyenkor ad vissza valami értéket, és a controller osztály addig itt várakozik.
Milyen résznek nézzek utána?
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest